Дай данни за бебето-колко се е родило и кога, да го впиша отпред на 1-ва стр. 
Аз тръгвам и стискайте палци всичко да е нормално...супер много се притесних

И според мен е така. Аз като гледам каква разлика има между Стефчо и Теди, все едно не са от едни родители
, което е къде,къде по за предпочитане-повярвяй ми doly_dog.
Теди беше най- кроткото бебе, което съм виждала- и сега ми е такъв, да ми е жив и здрав.
А малкият е живо дяволче- пищи, врещи и се тръшка от сега- кой знае какво ме чака по- натам.
Благодаря ти за инфото, писах ти на лични.
Интересно ми е даваш ли вода и какво е мнението на твоето педи по този въпрос
И сподели така също от кой град си и кога ще сте прибирате в БГ? Айде, че взех много да питам като Мара подробната.

!
или гей
въобще не ми се мисли ). Искам и да го възпитам да е малко....

, тъй че умирачка има оттърване няма. Искате- неискате- ще вися туканка, няма мърдане! 
С Теди - просто случих на дете
, но пък понякога се притеснявам, че е прекалено добър и може да страда заради това 
Ще чакам да се отчетеш!
Моя син понякога е като "навита играчка" за секунда не се спира това дете!Повярвай ми ....хората отстрани много му се радват колко е жизнен,но на мен понякога 

Не искам сина ми да стане хулиган....разхайтен някакъв,нито пък мамино синче
Според мен възпитанието трябва да започне от най-ранна възраст /даже от сега/
Притеснявам се,че Дани е първо бебе в цялата рода и както е тръгнало ще е бая глезен
Споменавам го понеже някои от вас проявиха интерес.
Теди е първото дете в двата рода и не е разглезен въобще. Сега само да знаеш колко много ми помага и гък не казва- бави, гушка,къпехме Стефчо заедно първите три месеца, абе изобщо супер много ме слуша немога да се оплача... Стефан е второто дете, ама се очертава глезанчо
Сега чакаме зълвата да спретнат едно бебе, че да стана.... Ами май незная каква ще се падам на детето на зълва ми ...
че ми писна да се съобразявам с комшии в тоя блок.
че ми писна да се съобразявам с комшии в тоя блок. 
Препоръчани теми