На АПРИЛското буболече, в коша зимен му е тясно вече!

• 14 172
  • 271
  •   1
Отговори
# 150
Ами например Дани на Сиска ,е толкова активно бебе и толкова много бръщолеви че все едно не е на 4 месеца(може да го видиш на клипчетата му под нейния пост ),много от другите бебчета вече се обръщат от корем по гръб и обратно ,а ние все още не.Габи гука нещо си ама не много ,опитва да се завърти ама остава само на една страна и т.н.

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 08:24 от m_a_g_i_vs

# 151
ами ние вече от около 2 седмице се обръщаме от гръб по корем и гука активно чак пищи от радост много силно пищи и се смее силно.Но ти не се притеснявай всичко си е до детето нали знаеш при едни по-рано при други по-късно о си е нормално.Не се тревожи Peace

# 152
Добро утро! Hug
Аквариел, радвам се, че Габи е добре и това не се е повтаряло! Дано е било инцидентно! Praynig
Маги, според мен зависи също така от килограмите на едно бебе дали е активно! Лидия като беше по-малка на кг - еми не можеше да се обърне, то няма сили горкото. Като позаякна и вече почна да го прави. Е, така мисля аз, де, може и да греша Laughing
airin555, добре дошла! Hug Дай данни за бебето-колко се е родило и кога, да го впиша отпред на 1-ва стр. Peace
За съня - точно вчера решихме да не я оставяме да спи преди "големия нощен" сън Laughing, и така се преумори, превъзбуди, едвам е заспала отново, сука много малко, че й се спеше и се събуди след час със рев, че е гладна!  Shocked

# 153
doly, Калоян до 6-месечен само лежеше неподвижно в количката. Започна да се обръща на 8 месеца, тогава и седна за първи път. А я го гледай сега какъв е  Laughing Не се спира. Просто има по-мързеливи бебета  Peace

# 154
Момичета аз звъннах на педито и тя малко се пострестна и се зачуди от какво може да е това треперене  и ми каза да я водя днес в ПЕдиатричната клиника да я прегледат дежурните Sad Аз тръгвам и стискайте палци всичко да  е нормално...супер много се притесних  Weary
После ще пиша ...чао за сега

# 155
Привет и от нас  Hug
А аз си изпратих мъжете да цопкат дупетата в басейна с хиляди напътствия естественно  Laughing И сега ми е тъжно 
Cry

Просто има по-мързеливи бебета  Peace
Peace И според мен е така. Аз като гледам каква разлика има между Стефчо и Теди, все едно не са от едни родители  Mr. Green И малкото дзверче е голям живак, сам мога да го оставя единствено на спалнята и то по средата /като все пак му Фърлям по едно око/ Laughing, а батко му по това време само съзерцаваше тавана Joy , което е къде,къде по за предпочитане-повярвяй ми doly_dog. Hug Теди беше най- кроткото бебе, което съм виждала- и сега ми е такъв, да ми е жив и здрав.  Grinning А малкият е живо дяволче- пищи, врещи и се тръшка от сега- кой знае какво ме чака по- натам.  Thinking 

airin555 добре дошла при нас! Hug Благодаря ти за инфото, писах ти на лични.  Heart Eyes Hug Интересно ми е даваш ли вода и какво е мнението на твоето педи по този въпрос  newsm78 И сподели така също от кой град си и кога ще сте прибирате в БГ? Айде, че взех много да питам като Мара подробната. Mr. Green

Aquariel, ще се молим да няма нищо на детенце!  Praynig Hug

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 11:41 от hiksita

# 156
Аквариел, стискам палци да е било само инцидентно! Praynig Praynig Praynig не се притеснявай Hug Hug Hug

# 157
Aquariel, стискам палци, ще видиш че нищо й няма на твойта Гъбка, сигурно се е засънувала нещо  Hug!
 ЛУРДЕС, туй със сутрешното ставане и мене много ме мори-аз не веднъж съм казвала, че не ми тежи да ставам през нощта, но сутрин да може да спи до по-късно диването, че направо гледам като газена от влак  Rolling Eyes!!!
 hiksita, ами измисли си нещо "женско" бе душко и се забавлявай  Laughing!
 Нашта булка как ли е прекарала първата брачна нощ  Laughing  Laughing?
  И Самуил не е от много правещите бебета-не се върти на никъде и след 4-5 мин. стоене по корем почва да мрънка да го обръщаме, щото забива муцуната и не може да диша!
 Аз пък снощи като се размислих на една ми ти философска тема.....за възпитанието! Много ме е страх, как ще си възпитам детето/цата си(евентуално)-така искам да станат добри хора, а като не съм сигурна как точно ще стане  Rolling Eyes? Страх ме е Самуил да не стане много разглезен, но пък и да не прекалявам със строгостта, искам да стане общителен, но не нахален или единак, да не стане зубрач, но и да не е двойкаджия (за наркоман  #Crazy или гей  #Crazy  #Crazy въобще не ми се мисли ). Искам и да го възпитам да е малко.... Embarassedджентълмен (в това отношение съм от старата школа), но и да знам че все още ще са останали "истински дами". А като гледам по улиците какви са днешните тийнейджъри......и искам да го пратя във военно училище (а ако имам и момиче-направо в манастир, че ми е бедна фантазията какво може да й се случи в бъдеще).
  Айде помрънках си, сега отивам да манджам   bouquet

# 158
Ох Емма  Laughing ще ме умориш  Joy Joy Joy
По- женско от това да кисна при вас  newsm78 , тъй че умирачка има оттърване няма. Искате- неискате- ще вися туканка, няма мърдане!  Naughty
Според мен възпитанието е мноого важно  Peace С Теди - просто случих на дете  Joy Joy Joy , но пък понякога се притеснявам, че е прекалено добър и може да страда заради това  Thinking
Ама с дребосъка- ще ми белее глава, ама ще га вкарам в правия път ко се наложи...  Нали съм скорпионче- не се давам лесно и зор се излиза на глава с мен.
  Mr. Green

Я да ви питам и ази нящо  Laughing Каква е най-сладката ви мечта,ама само една, че бързо ще свършим темата и Лурдес ще  Crazy

Аз после ще ви кажа моята.
Mr. Green

Искаме снимковият материал за преглед от сватбата само, без първата брачна нощ, хихихихи! Laughing Laughing Laughing

# 159
Здравейте и от мен!

Първо да кажа на aquariel ,че според мен няма да е нищо сериозно..според мен е било от превъзбуда нещо Thinking Ще чакам да се отчетеш!
Маги и аз като Хиксита да ти кажа да се радваш на послушното си детенце Peace Моя син понякога е като "навита играчка" за секунда не се спира това дете!Повярвай ми ....хората отстрани много му се радват колко е жизнен,но на мен понякога  Whistling
airin555 здравей!Добре дошла при нас Hug
Емма ако щеш ми вярвай,но и аз много мисля над това /постоянно/ Thinking Не искам сина ми да стане хулиган....разхайтен някакъв,нито пък мамино синче Naughty Според мен възпитанието трябва да започне от най-ранна възраст /даже от сега/ Peace Притеснявам се,че Дани е първо бебе в цялата рода и както е тръгнало ще е бая глезен Rolling Eyes

П.С. басейнчето което ви показах.....го купих от Пикадили,а не от нета!Цената му в Пикадили е 10лв ,а в нета щеше да ми излезе 25  Peace Споменавам го понеже някои от вас проявиха интерес.

# 160
здравейте.честита 7-ма месечинка на най-нетърпеливото априлско бебе-сладката Дари!честита 5-та на Андреа!и честита 4-та на Ива,Сияна,Доротея,Йоана,Георги! при нас времето е супер и отиваме на кафе.до после.  bouquet

# 161
sisee, няма гаранция, че като е първо дете ще се разглези Дани!  Peace Теди е първото дете в двата рода и не е разглезен въобще. Сега само да знаеш колко много ми помага и гък не казва- бави, гушка,къпехме Стефчо заедно първите три месеца, абе изобщо супер много ме слуша немога да се оплача... Стефан е второто дете, ама се очертава глезанчо  Confused Crazy  Сега чакаме зълвата да спретнат едно бебе, че да стана.... Ами май незная каква ще се падам на детето на зълва ми ... newsm78
А моята мечта е да живеем в къща,newsm53 че ми писна да се съобразявам с комшии в тоя блок. Mr. Green
Споделете и вашите мечти, че току виж съм си наумила и още нещо. Laughing

Честити месечинки на празнуващите бебчета!   bouquet

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 14:24 от hiksita

# 162
Набързо да честитя на всички празнували и празнуващи!   bouquet  bouquet  bouquet
Като се видим ще разказвам повече.
Целувки

# 163
Ами май незная каква ще се падам на детето на зълва ми ... newsm78
А моята мечта е да живеем в къща,newsm53 че ми писна да се съобразявам с комшии в тоя блок. Mr. Green
Споделете и вашите мечти, че току виж съм си наумила и още нещо. Laughing

Честити месечинки на празнуващите бебчета!   bouquet
Падаш му се ВУЙНА Laughing И мойта зълва има дете, та от там знам. На 26 години е  Laughing.
За мечтите - моята е да пътувам. С кола, на предната седалка до шофьора, а децата да се при баба си /понякога/ Grinning

# 164
Здравейте,
аз днес съм рожденничка и влизам набързо да ви почерпя  Grinning smile3510 beer beer2 cheers

Напоследък хич не влизам да чета, че сме все навън, но с нас всичко е наред. Бяхме на консултация и Ава е наддала чудесно - вписахме си данните в таблицата Peace

Общи условия

Активация на акаунт