На АПРИЛското буболече, в коша зимен му е тясно вече!

• 14 078
  • 271
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Честит рожден ден, Ваня! Бъди истински щастлива жена и мама!!!     bouquet  bouquet  bouquet

Честито и на месечинковците! Hug
Ние днес ще пробваме зеленчуковата супа на Гербер и ще докладвам яде ли се  Joy
Хубав ден на всички!

# 241
  • Варна
Момичета, Микаела е с 37,3 Sad Не я подмина и нея вируса, м...а му #2gunfire Какво сте давали за температурата и по колко? Ех, че ми е криво ама... Close

# 242
  • София
Добър ден и от нас   bouquet

bigdance2 Честит Рожден Ден Ваня!   bigdance2
  baloni Честита месечинка на Ема- Мария, Полина и Даниел  baloni[/size]

Хей Варна, тази среща вярно е била с национален мащаб  Mr. Green ще има да връщате визити после по градовете Joy А снимките са върхът newsm10

milena1976, честито ви християнче!

И не на последно място Хиксита, мерси за кофето и муСиката   love001

# 243
  • Бургас
nikito1047, май във всяка църква искат различни неща, но като цяло се искат 2 хавлиени кърпи /едната остава за църквата, а с другата се повива бебето/, олио, сапун, брашно, мед, питка, трябва да има нова дрешка, която да се освети и с която  ще се преоблече вече кръстеното бебче. Кръстница /ци/ те трябва да са задължително кръстени - може да им поискат кръщелното /на нашите им го искаха, ама те пък го бяха забравили  Laughing/ Ритуалът общо взето не е много дълъг - бебчето се съблича, свещенникът го къпе /водата е топла - бях се ошашавила, че ще е студена  ooooh!/, после както е голичко го миропомазва и след това се отрязват малки кичурчета косичка /слагат ти ги в една салфетка да си ги вземеш/. Общо взето това е  Peace

Честит рожден ден, Ваня!    bouquet

Честита месечинка на всички бебчовци, родени на днешната дата!

# 244
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВАНЯМ!!! ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕШ ОТ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЩАСЛИВИ МОМЕНТИ!

Ей, че готина варненска среща сте си направили! Всички мами сте много чаровни! А бебоците са големи бонбони!!

Милена1976, честито християнче!

# 245
Момичета, Микаела е с 37,3 Sad Не я подмина и нея вируса, м...а му #2gunfire Какво сте давали за температурата и по колко? Ех, че ми е криво ама... Close

Haliotis, аз на Кръсти му давам само Панадол бебе, по 4 мл., но при Т 38 градуса и повече. При такава Т не му давам нищо. Не се притеснявай, може да е и от жегата. Не го излагай много на слънце няколко дни. Ако пък много си притеснена звънни на педито.  Peace  Пиши после...

Честит рожден ден на Ваня! Много здраве, щастие, късмет и разбира се любов!   bouquet

Имам и една молба към софийските мами. Момичета, препоръчайте ми добра гинеколожка, която работи със здравната каса и води ЖК. Няма значение къде в София се намира. Благодаря ви предварително! ... не е за мен, а за зълва ми, но тя в момента няма интернет и така  Heart Eyes

Ееееехх, Варна, морето..... Каква готина компания сте се събрали.... Направо ви завиждам  Sunglasses

# 246
Здравейте , момичета !!!

Честит рожден ден , Ваня! Много здраве, щастие, късмет ти желая !!

Момичета , много ви благодаря за подкрепата. Не е честно аз по 24 часа да съм вързана за децата , а мъжа да излиза по мъжки и да се прибира на сутринта . То не е комар , не са барове и т.н. Вие позволявате ли на вашите мъже да излизат по мъжки ??? Ако ви питат ,разбира се !!

milena1976, честито ви  кръщене!

Haliotis, аз на Косето му давам Калпол 2,5мл за Т.

# 247
Здравейте
и аз не съм писала от отдавна,ама няма значение..
Ваня М честит рожден ден бъди жива и здрава и винаги да те съпътства този весел и оптимистичен дух, който притежаваш.
 Да взема да разкажа малко и аз :първо имам си гости една от зълвите ми която живее в Щатите са у нас има няма месец и е голяма щуротия та не ми остава почти никакво време.Калина е добре вече е 6700 и 63см, в неделя я кръстихме държа се идеално,да не говорим колко интересен и беше попа,пък и тя е свикнала някои да и пее и просто се чудех как се въздържаи тя да не попее.Вече сме на АМ защото кърма няма,мах едно ядене на ден ,захранвам я ама много мъчно става тая работа  newsm78
Теди (Ародоет) ЧЕСТИТО !!!ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ И МНОГО МНОГО ДЕЧИЦА
 Хайде стига толкова за сега,много хубави срещи си правите

# 248
Здравейте и от нас

Честит рожден ден , Ваня!
 Ние сега в нас по цял ден с имаме майстори и е голяма лудница ,затова излизаме и сме почти по цял ден в градската градина на хладно под дебелите сянки там.
Ей вашата среща във Варна е била страхотна и аз искамммммммм......

# 249
Привет! Ваня М - честит рожден ден. Да си щастлива и обичана!!!
Честито и на всички месечинки днес! Да са живи и здрави!
Вие позволявате ли на вашите мъже да излизат по мъжки ??? [/color] Ако ви питат ,разбира се !!
Миленаг - мисля, че мъжа ти прекалява. Аз на моя му позволявам да излиза, но само ако взима бате Васи с него  Grinning. Иначе сама с двамата, а той да ми излиза по кръчми - определено ще има smile3512 bambam fight fight Много се дразня от такива несправедливости. Има по-либерални жени от мен, със сигурност има и друга гледна точка.
Милена 1976 - честито християнче!  
Халиотис - снът ми - 4 год. - изкара същия вирус - висока Т, разтройство и повръщане. За сега малката е ОК. Дано не се разболее миличката  Praynig Praynig Praynig За Т- Панадол, свещички Ефералган /ако е мн. висока/. Има и други.

# 250
Ваня бъди жива и здрава и никога не губи чувстото си за хумор!

# 251
Здравейте момичета!
Ние днес ставаме на цели 5 месеца - кога мина това време?
Благодаря за поздравите на всички и честити месечинки на останалите рожденници!
Ние гостуваме на едната баба  и в тази връзка имам един въпрос към Търновските мами!
Къде в Търново има добре зареден магазин с детски пюрета? Гледах в Метро и Пикадили, но там има само някои видове на Нестле, Гербер и Хип , но не целия асортимент. Къде мога да намеря Семпер, Сънвал или Хаме? Ще ви бъда благодарна за информацията!
Поздрави на всички!

# 252
  • Стара Загора
Ама и аз съм една смотанааа ooooh!

Честити месечинки на Ема-Мария и на Даниел, да са живи и здрави малките сладурковци и много да слушкат  bouquet

# 253
ЛАСИ ЧЕСТИТА МЕСЕчНИНА на бебо! Направо ме хвърляш в шах с тези марки пюрета. Аз не захранвам, но има един магазин на централния пазар (т. нар. Пето авеню) за памперси, пюрета и прочие аксесоари. Още един има до СОУ Емилиян Станев (в Триъгълника), който също е зареден, но не знам дали има и Семпер и Сънвал (тях не съм ги чувала). Хаме, на голямото си дете, купувах зад поликлиниката, едно малко гаражче, в блока.

# 254
Бай дъ уей, защо не се видим, ако сте за по-дълго време в Търново? Ако одобряваш, пиши на лични да си разменим телефони!

Общи условия

Активация на акаунт