стартира бг версията на Прелюбодейци!!!

• 39 836
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Що бе,ето NinoTino е била на фризьор при мацката,ето истинско е  Laughing

Нормално е че мацката е истинска. Joy Не е създадена за предаването. За ситуацията говорим.

# 646
  • София
Славче,много ме кефиш  Laughing Ти истинска ли си ?

# 647

Не знам дали е истинско. Но ми се видя истинско, доколкото съм уловила темперамента й през кратките ни срещи. Момичето е истинско, на 29 е, има салон за красота, тя не е фризьорка, а собственичка. Има момченце. Много е приказлива, любезна е с всички клиенти, знае как да ги спечели. Запомня се. Има си специфичен глас. Няколко пъти съм ходила в салона й. Спрях след като нейна фризьорка напусна. И повече не съм чувала за нея.

# 648

Нормално е че мацката е истинска. Joy Не е създадена за предаването. За ситуацията говорим.

Хихих, ми така си е де.

# 649
Явно са се уплашили от негативните коментари и са ни "пуснали" една серийка бонус.

# 650
  • София
Ето,всичко дойде по местата си  Laughing

# 651
Явно са се уплашили от негативните коментари и са ни "пуснали" една серийка бонус.

Верчеее,ще ти пиша двойка.Не ми казвай че си повярвала. Joy

# 652
  • Sofia

Да,бе.. да, я погледни пак през лупата Joy

# 653
Всеки да каже какви гафове е видял днеска.
Аз видях едната мацка как се смее докато го съблича.
Казах вече за гримът на фризьорката,която бяха викнали посред нощ "инцидентно".
А за евтините дрешки и колата на толкова богатият го казах вече сто пъти,и съм банална.

# 654
  • София
Аз пак го изпуснах! Чакам да го качат и ще ви го изкоментирам тогава....

Славче, какъв и беше часовника? (че съм полудяла на тази тема)

# 655
Аз пак го изпуснах! Чакам да го качат и ще ви го изкоментирам тогава....

Славче, какъв и беше часовника? (че съм полудяла на тази тема)

О,и аз съм на тема часовници.И вече имам един набелязан за купуване,но още търся.Иначе не й го видях добре,но беше бял. Mr. Green

# 656
  • Провинция
Поредната простотия....Боже,тази женица колко спокойно прие изневярата.Пък и тези двете хубостници беха най-много на по 15год. Sick

# 657
Поредната простотия....Боже,тази женица колко спокойно прие изневярата.Пък и тези двете хубостници беха най-много на по 15год. Sick

Да,със спортните чанти през рано излизаха от елитно заведение.И седяха гушнати за сбогуване,към тях тръгва екип от 15 човека поне с камери и т.н. и те чак вече в последният момент ги видяха. Joy

# 658
  • Провинция
Забелязах и друго....Във всеки епизод,когато водещията и "старадлеца/ката" се качат в бусчето,точно тогава му звънят по мобилния на пича да му кажат "че са там"..... ooooh!  Всеки път водещия вече е качил "жертвата" в превозното средство,тръгват за някъде....и дедективите звънят по средата на пътя вече да го уведомят къде да иде.....И нашия всеки път:"Да,там...Ок.Да,да...." Joy

# 659

Верчеее,ще ти пиша двойка.Не ми казвай че си повярвала. Joy
Ох, не съм ама ми се искаше. И на мен ми беше странен един ракурс (така ли се казва) на камерата. Операторът застанал с гръб към изневеряващите и снима екипът, който подтичква към "прелюбодейците". Другото странно ми беше, че като разследваха прелюбодееца, той все излизаше от заведението и веднага влизаше в колата. Този път обаче, удобно чакаха тримцата пред колата да дойдат да ги хванат. В Американският формат им правят капан. Седят и ги чакат да излязат (прелюбодейците). Тук е обратното. Прелюбодеецът чака поръчителя на разследването да дойде да го хване.

Общи условия

Активация на акаунт