Как се ползват четки за грим?

• 30 400
  • 150
  •   1
Отговори
# 90
 Мерси! Реших да ви послушам и да си ги купувам една по една, пък поне да са качествени  Hug

# 91
Имам четки и за сенки, но рядко ги ползвам. Клечките за уши вършат прекрасна работа. Има специални клечки като тези за уши, но са специализирани за сенки- в единия край заострени, в другия сплеснати. Не особено по-скъпи от обикновени клечки за уши.

Четката ми за очна линия е QUO пречупена. Много съм доволна.

# 92
  • In The Middle Of Nowhere
Имам четки и за сенки, но рядко ги ползвам. Клечките за уши вършат прекрасна работа. Има специални клечки като тези за уши, но са специализирани за сенки- в единия край заострени, в другия сплеснати. Не особено по-скъпи от обикновени клечки за уши.

Точно такива клечки гледах в ДМ озадачена, защото не знаех, че има специални за сенки. Изглеждаха интересни и може и да вършат работа, ако нямате никакви апликатори за сенки да речем.. в смисъл аз бих взела ако нямах, затова се въздържах поради тази причина.

# 93
Точно такива клечки гледах в ДМ озадачена, защото не знаех, че има специални за сенки. Изглеждаха интересни и може и да вършат работа, ако нямате никакви апликатори за сенки да речем.. в смисъл аз бих взела ако нямах, затова се въздържах поради тази причина.

Знаеш ли, клечките са много по-удобни от апликатори. Тях трябва честичко да ги миеш, едно че ползваш много цветове, и после бактерии все пак...И гъбичката бързо се протърква и отлепва с миенето. А с клечките-никакъв проблем. Купувам обикновени по 400 бройки в кутия за жълти стотинки. Ползваш и хвърляш. Обикновените вършат същата работа като тези които са специално за грим, та не си и заслужават особено. Купувала съм ги от любопитство, но кой знае колко по-голямо удобство не намирам. А са все пак малко по-скъпи от другите. Доста по-малка кутийка от моите 400 бройки за почти същата цена.

# 94

Четката ми за очна линия е QUO пречупена. Много съм доволна.

а от къде и каква е очната линия  Blush

# 95
  • In The Middle Of Nowhere

Знаеш ли, клечките са много по-удобни от апликатори. Тях трябва честичко да ги миеш, едно че ползваш много цветове, и после бактерии все пак...И гъбичката бързо се протърква и отлепва с миенето. А с клечките-никакъв проблем. Купувам обикновени по 400 бройки в кутия за жълти стотинки. Ползваш и хвърляш. Обикновените вършат същата работа като тези които са специално за грим, та не си и заслужават особено. Купувала съм ги от любопитство, но кой знае колко по-голямо удобство не намирам. А са все пак малко по-скъпи от другите. Доста по-малка кутийка от моите 400 бройки за почти същата цена.

Aми ще взема да пробвам някой път тогава, мен малко ме спира това, че е памук все пак не знам колко прецизно може да стане, а и харесвам четките с косъм за светлите сенки. Но не се съмнявам, че и с клечките може да се постигне добър ефект, благодаря за съвета:)

# 96

я как ме заинтригувахте.откъде мога да си взема такива клечки и каква им е цената?напоследък и аз се замислих за четки за грим но в момента не мога да си позволя от най-скъпите.та си мисля не може ли първо да си взема някакви по-евтини???
и да попитам може да ви се стори малко глупаво но като за начало не могат ли да се вземат четки като за рисуване-не някакви обикновени а от специализиран магазин......... newsm78

# 97
Simple Smile Соледад, като човек, който рисува, мога да ти кажа че качествените четки за рисуване никак не са евтини, да не кажа че цената е съпоставима. Grinning Предполагам че примерно ветрилообразната би могла да се замени, тези за нанасяне на сенки също. Но не мисля че си заслужава.
Много от моите са купувани по разпродажби на двойно и тройно по-ниска цена от официалната. Не е задължително да са МАС. Винаги можеш да намериш фирма не толкова известна която също да предлага качествени четки. Аз примерно имам доста на ECOTOOLS и Лиз Ватие. Няма я тази фирма в бг, но тук е отлична по-евтина алтернатива на скъпите МАС. Винаги можеш да купиш също така по-евтино от ибей.

Ей това комплектче го имам цялото.

# 98
ОоОооо Ecotools  и аз имам, и много си ги тача, тоооолкова са мекички....една дама беше коментирала че ги има в България в някой аптеки, на някакви смешни цени като 20тина лева за една четка...а от ибей сс доставката комплектчето от 5 излиза 30!!! много са хубави дааа

# 99
ОоОооо Ecotools  и аз имам, и много си ги тача, тоооолкова са мекички....една дама беше коментирала че ги има в България в някой аптеки, на някакви смешни цени като 20тина лева за една четка...а от ибей сс доставката комплектчето от 5 излиза 30!!! много са хубави дааа

Да, и аз много си ги харесвам. Качествени, естествен косъм, мекички...супер са. Wink
Абе не винаги супер-известната фирма е единствен показател за качество.

Четката ми за пудра на Лиз Ватие (най-дебелата от всички) струва нещо...от порядъка на 10лв (вярно от разпродажба ама все пак...)
И като събереш един хубав комплект от качествени четки за грим, усещането е че имаш малка скъпоценност в тоалетката си за цял живот. Така че според мен не си заслужава да се мисли за боклуци като временен вариант.

# 100
прави сте.аз като се замислих е точно така

# 101
Момичета, с какво е по-добре да се нанася пудрата, особено, когато има и ФДТ отдолу- с четка или с гъбичка/ повечето пудри се продават с гъбички/.  Искам да си взема четки за руж и евентуално и за пудра, но не ми се дават много пари, така, че препоръчайте ми такива четки на по- поносима цена.

# 102
Момичета, с какво е по-добре да се нанася пудрата, особено, когато има и ФДТ отдолу- с четка или с гъбичка/ повечето пудри се продават с гъбички/.  Искам да си взема четки за руж и евентуално и за пудра, но не ми се дават много пари, така, че препоръчайте ми такива четки на по- поносима цена.

C четка определено. Гъбичката се замазва от фдт-на (или крема на лицето) и после замазва самата пудра. А замазана пудра вече не пудри.

Ние гъбичките на пудрите почти не ползваме. В изключителни случаи извън дома когато нямаш четка със себе си. Но и за такъв случай е добре да имаш компактна за чантичка.

Аз имам нова четка да се похваля.

Харесва ми това че стои без да се поставя в нещо. А косъма е супер- качеството на екотулс е отлично.

# 103
A цената каква е? И къде може да се намерят? В масовите парфюмерии има ли четки с добро качество?

# 104
Ecotools са наистина много качествени четки.

Общи условия

Активация на акаунт