В молове, градинки или на море - интересно лято за ДЕКЕМВРИйското дете!

• 16 587
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Рорина, съчуствам ти, мен най-много от този момент ме е страх и все си мисля колко щеше да е хубаво /за мен/ да има начин никога да не порастват...

# 91
Марина, важното е да намериш сили да ги пуснеш свободно да се развиват, защото другите, които са винаги под крилото на мама са т. нар. мамини синчета, а ние жените и такива не харесваме. Но мисля, че между майката и сина има особен тип връзка и тя много трудно се преодолява.
Съвсем го ударих на разсъждения, сина ми отиде да учи философия, но аз философствам.
Май се мъча да се успокоявам, но без успех засега. Дори телефона ми звъни с една наша/ и на двамата любима песен/......

# 92
Рорина, съчуствам ти, мен най-много от този момент ме е страх и все си мисля колко щеше да е хубаво /за мен/ да има начин никога да не порастват...

има едни хапчета смалидон се казват и според някои имат баш такова действие  Grinning

# 93
Браво на героя Дени, въобще не е плакал. Изпитвам ужас как ще е при нас, като гледам попа как ги потапя в казана. Трябва да си вземем патките за баня за да мълчи. Аз пак съм на дюканска вълна, обаче от опит знам, че застоя ли се да търся дюканско сладко до посред нощите не е на добре работата. Мъча сега един крем карамел, ама ще видим.

# 94
Ани - хич не се притеснявай - колкото са по - малки толкова по - малко се притесняват от свещенника. Мисля, че след годинката започват да изпитват страх - като емоция. А иначе това, че Дени не плаче си е истинско геройство - обикновенно ги притеснява водата - ако е по - топла или пък студена.
Айде и аз започнах да философствам.
Абе момичета, кой щеше да кръщава на 14 септември.
Целувки и лека вечер от нас.

# 95
Добро утро!Кафенце..

Палома
,ние мислихме да кръщаваме Боряна на 17.09,нали е Вяра,Надежда и Любов,но май няма да стане,защото кума ни е тогава в командировка в чужбина.При това положение мисля да го оставим за пролетта,макар,че е вярно,че докато са по-малки не се плашат от попа.Нали преди 20тина дена бяхме кръстници на едно 2 годишно момченце-ами казвам ви,няма такъв рев!През цялото време не спря,нищо не се разбра от церемонията!И не толкова,защото се уплаши от попа или водата,ами просто не искаше друг да го държи,освен майка му!Зависи и от детето...ще видим.

Рорина,пожелавам много успехи на голямото ти момче в Америка,представям си колко ти е мъчно...Но винаги идва този момент,когато децата отлитат.Не ми се мисли,когато някой ден и при нас стане,как ще се чувствам...

Китче,нашите живеят в Карлово,и аз там съм учила до 7ми клас,но не сме от там,и нямаме роднини,та едва ли ще излезем такива с мъжа ти LaughingНо ако  ми е набор,може и да го познавам,или пък майка ми да познава семейството му Simple Smile

# 96
Добро утро!

Рорина, супер си, с три деца и то с такава разлика между тях, всяко с различни проблеми... На такива мами като теб човек освен да се възхити, друго не му остава!

Дани, той и мъжът ми е учил в Карлово до 7-ми клас, после дойде в Пловдив във Френската, за да можем да се срещнем Simple Smile Иначе ние сме дърти - набор 75. Язък, не можахме да излезем рода Simple Smile Ама може пък нещо по пловдивска линия... Simple Smile

# 97
Момичета, благодаря на тези, които ми оказаха подкрепа, дори и с някоя и друга дума, човек има нужда от това, защото все още ми е много мъчно, а и незнам още дали е стигнал до колежа от аерогарата, там е нощ. Обадих се на охраната и те ми предложиха веднага да отидат до апартамента му да го събудят, но аз отказах, защото той ще се притесни...Ще чакам да се съмне там.

Китче, наистина понякога се смея на себе си, не можеш да си представиш каква смесица от теми обсъждаме. И тъй като аз съм командния център и всички/ и мъжа ми/ искат да чуят какво мисля, в един момент сме на тема семестри, специалности и стипендии, кариера, развитие, после бебе, захранване, колики, зъбки и завършваме с музикалната кариера на ученика/ цигулар е/, а тази година и седмокласник. Чудо на чудесата.....И като прибавиш това, че и аз държа моята кариера да се движи, макар и по-бавно сега, положението е трагично! Laughing

# 98
Ами Рори, радвам се, че познавам, макар и виртуално, хора като теб!!!!

# 99
Да сервирам по едно следобедно капучино.. Не, че заслужавате, ама хайде - от мен да мине...

За чата не знам, ама темата направо умирга.. Кво стана!?!?
Ивче, душо, спри да правиш теми като не те уважават да пишат! Аз поне напуснах и го обявих публично!

# 100
Рори, няма как да не ти се възхищаваме, а и определено у вас скука няма Simple Smile Надявам се скоро да се обади студента и да не се притесняваш (поне за това де).
Скорпи, я не агитирай така Ивето, ние просто сме й дали почивка бе, и тя трябва да си отдъхне!

# 101
Рори и аз съм ти фенка отдавна продължавай да си ядрото на семейството в същия дух, а липсата на новини е добра новина да знаеш.

Честит РД на Деси.
Честити нови бута на Магинти и Галчо безаварийно пъъуване.
Венчо супер ти е козленцето (излизат ли му рогца след такива схватки)

# 102
Привет и от нас!

Рори, сигурно вече си се чула със сина ти, надявам се че всичко е наред! Дано бързо се адаптира към студентския живот и да нямаш поводи за притеснения!

Около Калина нищо ново, затова и не се сещам какво да пиша тук макар че ви чета всеки ден. Продължава да не е фен на кашите и на плодовите пюрета, но зеленчуковите ги кльопа, захраних я с глутен и от септември смятам да започнем млечните. Още не проявява желание да пълзи, не уважава особено и проходилката. И ние няма да се кръщаваме, аз и мъжа ми не сме кръстени, нямаме църковен брак, тя ако има желание като порасне да се кръщава.

# 103
Някой дава ли кисело мляко и ако да какво?

# 104
Момичета, свързах се със студента и е пристигнал в колежа, не се е адаптирал още, защото там е ден, когато тук нощ/ 8 часа са по-назад/, но е добре. Едвам е издържал 14 часа полети, но лошото е, че целия му багаж е останал в Мюнхен. Днес се разправях с Луфханза, намериха го и ще му го доставят директно в университета. Той е голяма "кипра", та не знам два дни как ще изкара с едни дрехи, но това да е.... Crazy

MarinaZh , аз съм давала досега 3 пъти, задължително нискомаслено 0,5 %, Герма и Верея. Специално за Герма, имам познати в немското посолство и там много го уважават и казват, че било без сухо мляко. Слагам вътре бисквити/ почнах Закуска/ или плодово пюре.

Общи условия

Активация на акаунт