В молове, градинки или на море - интересно лято за ДЕКЕМВРИйското дете!

• 16 585
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Деси, ЧРД, много здраве и късмет!

Галчо, честита ви месечинка и ново возило, да бръмчите дълго и щастливо!

Ние мислехме да бръмчим на морето през септември, ама нашият тати нещо даде на заден, много далече било, пък нашето возило грохналко, ми бебето как ще издържи пътя и т.н. Та ще видим дали ще ни огрее.

Благодарим за поздравите през изминалите дни. "Татко Кит" много ми хареса Joy Ама май трябваше да си сложа ник нейм Чироз, щото на фона на нашата пищна щерка ние, горките родители, сме съвсем изпосталяли. Много яде туй нашто, бе... Надявам се като проходи да се повтали, всички мами на дебелки бебишори казват, че така става.

Палома, и ние сме айванчета Simple Smile Един наш приятел много ни е напънал да я кръщаваме, той и нас ни кръсти. Ама си мисля, че ще й вкарам голяма драма на бебочката. В крайна сметка ние се кръстихме на по 30 години, що сега да го вкарвам във филми бебето... Каквото ми е мрънливо и ревливо...

И ние се въртим и се сучем по цяла нощ в леглото. Не го знам зъб ли ще е, що ще е, ама голям въртел пада. Няколко нощи умирам от смях, като се размрънка и си намира пипнишком бибита, пъха си я в устата и си заспива. Ми спестява на мама ставането душичката!

Айде, лек ден от нас!

# 76
Честит рожден ден, Деси! Какви са тези депресии, на тази възраст /аз отдааааавна бях на толкова/? Гушкай си бебчето, излизайте си по разходчици и не се сърди, че другите не забелязват как се чустваш, а от време на време им намеквай, като не се сещат. Пожелавам ти много здраве, само приятни преживявания и много изненади за празника!

# 77
Деси, честит рожден ден и от мен. Пожелавам ти никой да не забелязва, че се чувстваш кофти, не заради друго, ами просто никога да не се чувстваш кофти. Бъди весела и усмихната, гушкай малкия Ванчо, все пак той е перфектния мъж и най-голямата ти любов, какво му трябва повече на човек. Хубаво изкарване на празника и да е пълен с хубави емоции!
Абе и на мен това за 1-вия РД ми се стори много тъпо. Иначе и Юлето няма да стане християнче, ми то и майка й не е, а баща й е станал като е бил на 22.
А сега ще чакаме Йовчев да играе, дано вземе този път златото, защото си го заслужава!

# 78
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕСИ!  bouquet
От сърце ти желая здраве, много щастие и любов и хубавеца Ванчо да те разтапя мнооооого години! Heart Eyes
Галчо, честито ви возило, да го карата безпроблемно и да ви слуша Wink
Ние нямаме нито един зъб, но пък за сметка на това се буди през около 2ч....размрънка се, дам вода и се успокои и заспи...За сега, да чукам на дърво и да не чеу дявола, нямаме проблеми с избиването на зъбите, в смисъл температура, разстройства или там разни екстри..."дъвче" по-твърди предмети и се плюнчи яко и дано така да минем само Praynig
Много целувки и прегръдки на порастналите бебоци! Hug Heart Eyes Hug

# 79
Ето и обещаните снимки в две албумчета :
http://www.darina76.snimka.bg/album.php?album_id=275004
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=275019

Ние сме малко болнички двамата и май няма да ни се размине антибиотика. Ама и това явно трябва да минеме.

Лек ден на всички  Hug

# 80
Много ме е яд за Йовчев. Една грешка и веднага му намалиха оценката и то доста Sad Но все пак е на 35г, направо си е герой, но ме е яд  #Cussing out

# 81
  • СОФИЯ
Благодаря за пожеланията момичета!
Дари честито ти християнче! Много е пораснал сладура Heart Eyes А ти каква си маНдама,едвам те познах.Ориентирах се по татоса!
Честито и на другите християнчета!Да са здрави и много послушни!  bouquet
Честит рожден ден на Деси!

Бъди винаги усмихната!
Сега да ви кажа как захраних Марти с каша.Преди две вечери нещо пак не му стигна кърмата вечерта.Аз бях забравила да купя кисело мляко,а адаптирано не съм купувала близките 5 г.Та той плаче,аз се чудя да пращам ли мъжа ми да купува и накрая му приготвих каша малко рядка за шише и даваййййййййй.Та като ми се нацока това дете от 22 00 до 6 30 ч. не е мръднал. Rolling Eyes

# 82
Деси, Чести Рожден Ден!   bouquet

Дари, честито ви християнче. Голям мъж е този Филип  Hug И църквата сте озвучали  Hug

Галчо, честито ти бу  Simple Smile и безаварийно!

И аз онзи ден се сдобих с ново бу. И е точно това което исках newsm44

# 83
Здравейте, Ивенце  Hug  bouquet
Честито на рожденничките, много любов и щастливи мигове   bouquet
Честито и на именничките   bouquet Hug
Съжалявам за закъснелите пожелания, но след кръщенето заминахме на Боровец и трябваше все още да сме там, но на Денис не му понесе чистия въздух и татито ни прибра вчера. Сега за кръщенето, мина чудесно, макър, че беше адска жега, всичко беше супер. Денис не пророни и една сълза, беше много усмихнат и щастлив, постоянно дърпаше попа за расото, получи много подаръци, а ние хапнахме и пийнахме доволно Party
Днес свекър ми има рожден ден и ще празнуваме, но утре вече ще кача снимчици да ни видите на кръщенето
Честито и на другите християнчета, да ги пазят ангелчетата им и да бдят над тях  bouquet
Дари, бързо да се оправяте с малкия сладур Hug
Честити ви Бу-та, Магинти и Галчо

# 84
Здравейте и от мен!Цяла седмица бях с малката в Карлово при нашите,много добре ни се отрази планинския въздух!И там беше жега,де,но не може да се сравнява с Пловдив!Боряна малко се поразглези,с толкова много хора край нея,и всеки и обръща внимание,та сега не иска да стои сама,но като я остява малко да си пореве,ще свикне пак,няма къде да ходи!

Честит рожден ден на Деси,бъди много здрава,усмихната и щастлива,не позволявай на никакви депресии и черни мисли да те завладяват
!

Честито и на новите ни християнчета,както и на всички рожденици,месечинковци ,именици и други празнуващи,които съм пропуснала тези дни!

Галчо,честита ви кола,да си я карате безаварийно!

Дано не пропускам нещо,ще ме извините,ама цяла седмица ме нямаше!Иначе около нас няма нищо интересно,вече захраних Боряна с кисело мляко,редувам го сутрин с попарата.Натрошавам на блендера 2 бисквити,слагам 2 лъжици кис.мляко,без захар,и така.То в тия жеги няма много апетит детето,не знам при вас как е.Все още се кърмим само сутрин и вечер,явно и стига,защото напоследък спи по цяла нощ-от 19.30 до 6.30 (да не чуе дявола) 

Ами това е засега,ако се сетя нещо...после пак Hug

Ааа,и Магинти ли има нова кола?!!Честито и на нея!

# 85
  • София
Добро утро, мили момичета! Ставайте...

Май не само чата умря...какво затишие...

# 86
честито на празнувалите вчера + на тези, които ще празнуват днес

аз пак съм недоспала и сигурно ще дремя на работа, добре, че ще е от по - спокойните дни
чудя се кога някога ще спя повече от 4-5 часа, надявам се да е скоро тоя ден

никола се е научил да блъска нещо, като не му харесва. направо става груб. вчера следобед сякаш не беше гладен като предлагах следобедната закуска, 2 пъти събори купичката на земята, казах му по - строго НЕЕЕ и той се разсърди и плака. блъска и залъгалката, като се опитвам да му я бутна през ноща. през деня ясно, че не я тачи и използва, но поне през ноща
друго, което е научил е да не си пада на главата. сега лази, но предпочита да се хване за нещо да се изправи. обикновено му се изпречва матрака на спалнята ни. изправя се, подпира се с корем и почва да се опитва да докопа нещо от него и понякога губи равновесие, като и двете ръце не държат матрака, тупва по дупе, но преди да си удари главата, подлага лакти. кога пък изхитря толкова
имаме си кошара вече, мъжът ми я направи от 2 легла, които купихме и стана супер

а ето го и малкото козленце с огледалото

мъжът ми ме пита дали всички бебета са така сладки като нашето. АМИ ДАА, всички са прекрасни
да свършвам, че на фона на общото затишие, направо написах повест

# 87
Айе, добрютро и от нас!

Дари, много сте убави, пу-пу-пу.

Венчо, много яко се кюска туй козленце в огледалото Simple Smile

Дани, ти си от Карлово, така ли? Моят мъж е оттам. Да не излезем роднини Simple Smile

Аз да ви се оплача, вчера Лора като я беше затресла една нерва, мрън-мрън, цял ден. Накрая, като тръгвахме за разходка, я оставих на столчето за хранене, за да се облека. Винаги правя така, а тя си чака чинно, знае си детето. Е да, ама не. Вчера, докато нахлузя панталона и блузата, което ми отне не повече от 2 минути, нашата вече се дереше неистово, с 4 реда сълзи, а от устата й направо хвърчаха плюнки. Изкара ми акъла, такъв рев. Да видим днес как ще е...

# 88
Е, момичета, а аз си изпратих сутринта голямото момче за Щатите, че там студентите започват на 27.08 и сега седя, рева и чакам да се приземи и да му звънна да го чуя, но за съжаление ще стане чак довечера. Пусто нали съм майка на студент, ученик и бебе!

И ние кръстихме бебка на Успение Богородично и то в храм Света Неделя, малко като ми поразмине от заминаването, ще кача снимки, баткото и е кръстник.

Радвайте се на дечицата си докато са малки, че ето идва момент и те си отлитат, а майчината мъка и тревога наистина е огромна тогава. Докато са малки, някакси не се усеща - зъбки, колики, попари, училище и годините заминали и като се обърнеш имаш пред себе си един самостоятелен млад човек. Благодаря на Бога, че случих на умни и амбициозни деца!

# 89
Здравейте, ето малко снимчици и от нашето кръщене http://www.snimka.bg/album.php?album_id=275514

Общи условия

Активация на акаунт