В молове, градинки или на море - интересно лято за ДЕКЕМВРИйското дете!

• 16 584
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от нас (дано не сте ни забравили). То от толкова ходене по почивки, разходки, села и вили не му остава време на човек. Не се сърдете, ще видите как от септември пак ще изписваме една темичка за 2 дни. Ние сме порастнали, с тен и от днес с 2 зъба  Laughing Вчера се записахме и ние за кръщене, така че скоро ще се наредим в редиците на християнчетата. Ето малко снимков материал, за да видите какви сме маймуни.

# 61
  • СОФИЯ
Привет мамчета!  bouquet
Ние днес ставаме на 8 месеца.Та да почерпя малко.

Да са ни живи и здрави всички дечица!
Честито и на малката сладка маймунка Вики! Heart Eyes
Мислех да не ви се хваля,ама трае ли се Mr. Green
Преди 5 дни си купихме и нова кола.Продадохме фиата ,че много малък за нащо четиричленно семейство.Та сега с тая сме мнооооооооооого добре.Eто я:

# 62
Привет, появихме се и ние  Laughing

Благодаря за поздравленията  Hug скоро ще приложа снимките от кръщенето ... то не че има много какво да се види  Mr. Green ...   Laughing

Галчо , честити ви 8 месеца и на всички други празнуващи   bouquet

# 63
Здравейте!
Да са честити всички месечинки, рожденни дни, именни дни /макар и на патерица/ и да са здрави новоизлюпените християнчета!
Галчо, честито бу. Безаварийно шофиране!
Тези дни не писах, ама то няма и какво. Вече 24 дни няма избиване на втория зъб. Нощем се мята страшно в кревата. Не се разбужда, но мрънка, обикаля, ако намери биба се започва борба за поставянето й в устата. Абе едно 20 пъти ме вдига. По този повод съм като болно пиле. Зъб ли е, жега ли е, незнам, ама много тегава тая работа.
Анисофт, тези сини очички как са светнали, да я изям малката.
Оплаках ви се!
Край на поста!

# 64
Ай честити месечинки (и аз като Нони не обичам да честитя всеки ден, всеки месец, като станем на по годинки тогава). А понеже братовчедката ми каза, че чула, че не се празнува 1-вата годинка, чували ли сте такова нещо? На мен ми беше много странно. Но не, че ще е голямото тържество, ама все пак.
Galchoo честито бу, безавариино шофиране и малко попаравки  Peace
Ани къде се загуби бе жена, Вики е страхотна просто, и каква коса....(Юлето уж с голям перчем се роди пък нещо  не расте сега Sad )

И аз да се пофаля, вече разместихме. Е гардероба отиде при бебка, а не при рибите, но аз съм доволна. Сега компа е в хола и вече ще мога да седя по-дълго време на него Simple Smile Само дето стъклата дето ги има на ниско ме притесняват, ама какво да се прави, ще обезопасяваме някак си. Скоро за контактите ще купя приспособления, че много ги харесва.

Та да заявя, КРАЙ с местенето за тази година (дребните нещица не се броят  Mr. Green).
Юлето от 2 дена вместо "мама" или "баба" тя вика "дада" или "дядя". Е какво е това нещо не знам, или много ще обича дядовците си или ще е много позитивна  Mr. Green

Толкова от мен. Утре вече тръгваме усилено по разходки поне в раьона, пък може и срещичка да спретнем, ама с тия жеги....няма да се изтрае цял ден.
Айде, да гледаме някое филмче (от колко седмици се каним...).

# 65
Е не бях чувала по-голяма глупост, да не се празнува първия рожден ден, сигурно е свързано с някакво суеверие, но също съм сигурна, че никой от нас няма да пропусне да го отбележи.

# 66
Здравейте и от нас.
Гледам май - айванчета като нас - не са останали.
Всички са вече кръстени  - ЧЕСТИТО.
Да са Ви живи и здрави и нека Ангела, който бди над тях от кръщенето им да ги закриля и води по прави пътеки.
Нелка - оплачиси се - че и нашият зор започна -  с баткото така и не разбрах кога му никнат зъбите, но Наско от една седмица е нетърпим нощем - мрънка, върти се и се събужда по сто пъти - или е гладен или има някакъв зор - но кое е точно още не съм разбрала.
Иначе и аз не се отказвам за нищо на света от рожденния ден на бебока - пък който каквото си иска да говори.
В този ред на мисли - Алекс - как мина вашето кръщене.
Пък и другите - хайде, дайте отчет и снимки от кръщенетата - доволни ли сте- как мина и т.н.
Някой спомена за 14 септември и ние за тогава писахме кръщенето на Атанас - така че няма да сме сами.

Айде лека вечер и до утре.

# 67
  • Ilkeston
Здравейте момичета!
Отдавна не съм писала,че нещо съвсем съм се депресирала.
Ванчо тази седмица хич не спа и само мрънка и се върти докато спи.
Не мога да смогна да свърша нищо,а на всичкото отгоре и никой не го интересува как се чувствам.
Наоплаках се и аз...  Tired
Много хубави снимчици сте сложили всички,много са порастнали бебчовците,приличат вече на сладки малки дечица  Heart Eyes
Аз да почерпя,че след 1 минута  Laughing  имам рожден ден:

За най-малките:

Мезетата:

За тези на диета:

Питието:

И тортата накрая:

# 68
De$$i честит рожден ден , жива и здрава бъди   bouquet

Как няма да празнувам първия рожден ден , никога не съм чувала такова нещо. От това по голям празник има ли?

# 69
  • София
DE$$I   Hug

Пожелавам ти много положителни емоции, здраве и любов!  Hug

# 70
Добър ден!
Деси, честит рожден ден!! Много любов и усмивки!

Това за първия рожден ден го чух миналата година от кумувете ни и да ви кажа те наистина не го празнуваха на малката. Но аз лично не го възприемам.
Паломче, не смея да се похваля - понаспах се малко - тази нощ от 11.30 до 5.30 нямаше събуждане. Пу пу пу. Сега отиваме на пазар - ще й взема лавандулово масло, ще пробвам и ще кажа има ли ефект.

# 71
  • София
Добро утро !!!

Честито на всички именници ( и известно закъснение  Crazy) , на месечинките и  малките и големити рожденници тези дни.

Ние в събота бяхме на първи рожден ден и по този повод се замислихме за нашия и количеството гости което се налага да поканим  Thinking. Компанията ни е много голяма, а се налага силно редуциране та май ще сме в семеен кръг само ( ТЕСЕН семеен кръг около 20 човека   Mr. Green)

# 72
Привет на всички завърнали се в темичката вече се бях притеснила  HugВиждам че доста от вас имат нашия проблем с неспането и зъбите направо е кошмар ooooh!нашата педиатърка ни исписа дентокидс или нещо подобно но да ви кажа не виждам голям ефект мажа го и с калгел кажете нещо по ефикастно ако знаете МОЛЯ ВИ PraynigDE$$I миличка ЧРД желая ти всичко най хубаво и много моменти на радост и щастие недей да се депресираш мисли по положително трудните моменти ще отминат уверявам те пожелавам ти едно приятно прекарване на празника днес!!!

# 73
  • Варна
Деси, честит рожден ден! Много здраве и любов!

Честито и на всички именници! (на патерица)

Честито и на всички нови християнчета!

Алекс се представи блестящо на кръщенето. Разплака се само като му топнаха крачетата и щом го извадиха вече се смееше. Нямам все още снимки от церемонията, защото снимахме с камера и не съм вадила. Освен това и в ресторанта се държа много добре. Ами това е от кръщенето, детенцето ми вчера стана на девет месеца и му се показа петото зъбче, а тия дни чакаме и още три да се покажат. Иначе и ние сме спим неспокойно вечер, но го отдавам на топлото време.

Приятен и слънчев ден от нас!

# 74
Тони, много зъбчета бре. Да са белички и здравички. Нащо педи каза, че до годинка обикновено бебовците имат по 6 зъбчета, но това е относителна величина.

Общи условия

Активация на акаунт