В молове, градинки или на море - интересно лято за ДЕКЕМВРИйското дете!

• 16 578
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
  Здравейте мамчета, татковци и сладки бебоци Simple Smile
      Честит празник на празнуващите на днешния свят ден! Нека всички бъдем живи и здрави и по-добри, да живеем в мир и обич!
  Който има повод добре да си изкара и да почерпи  Mr. Green Пък и ние ще пийнем по едно за ваше здраве  cheers
Ние сутринта ходихме на църква, запалихме свещички. Хубав празник и за всички, които са го избрали, за да кръстят малките си съкровища.
 Пожелавам весел празник и Ви целуваме по много.......  love001

# 46
Преди Мушмула да ме изпревари, аз да изтипосам днешната трапеза (според обичая):

Жито

Царевица

Тиква

Питки

Каша пиле

Диня

Грозде

Да се свети името Мария! Името на св. Богородица - покровителката на семейното огнище, на майчинството и жените!

Честито на именяците! Да са живи и здрави!

Мамо Яни - от здраве да се не оттърве твоето семейство, мила!

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 16:17 от СпаСуна

# 47
Мушмул,

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 16:20 от СпаСуна

# 48
  • СОФИЯ
Честит празник на именниците ни!  bouquet
Честити християнчета!
Честит празник на Зелена ябълка и на Мама Яни!
Нека всички бъдат здрави и винаги усмихнати!
П.С Иве благодаря ти,че се грижиш за нас!Незаменима си! Hug  bouquet

# 49
  • София
За всички именячки

За днешните христианчета!

За рожденничката

И всичко най-добро за МамаЯни Hug

# 50
  • София
За терариума  Mr. Green

За краварника

# 51
Ей, винаги е така, дойде празник и вижте какво става с форума Simple Smile
Не знам от къде да започна, затова на кратно и с най-добри чувства ЧЕСТИТО на всички именници, рожденници, и на малките християнчета, да са живи и здрави, както и всички останали!
Ивенце  Hug
И снимки няма да слагам, че ще претоварим сървъра  Mr. Green
Аз пък да се похваля, вече детската е готова, и макар, че днес не се работи, аз цял ден подреждах и чистих. Но вече приключих и остава да почивам (докато тия дни се премести гардероба, и чистя за последно изцяло и после само лека поддръжка и почваме да излизаме на разходки, че не остана време).
Целувки на всички, и приятно изкарване на празника!!!

# 52
  • София
Добър вечер.

В края на този красив празник се присъединявам и аз с поздрави към рожденичката, именничките - всички - малки и големи, и към майките на чисто новите християнчета.   bouquet  bouquet  bouquet. Момичета бъдете щастливи - кратко и ясно, защото страхотни пожелания са изказани, та мен вече няма да има кой да ме чете  Mr. Green.
Дано всички са си отпразнували празниците и скоро сложат доказателствен материал!!!

Иве, МамоЯни   bouquet Hug Heart Eyes.

# 53
Благодаря на всички за пожеланията!

Утре отпрашваме към Трявна и 10-тина дни няма да имам нет.Само не ме забравяйте моля!!!!!!!!!!!!!!!После ще има и много снимков материал.И въпреки,че ще съм сама с двете деца се надявам да си почина и да си изкарам добре,а и децата да се разнообразят малко,че в това Попово.........................
Засега чао!

# 54
Добро утро кафенцето и закусчицата са сервирани остава някой да се появи на хоризонта.Къде сте бе хора newsm12Вчера май доста сте празнували а Mr. Green?То и мен напоследък ме е хванала липсата моя Марти е в някъкъв ужасен период буди се по сто пъти нощем и не ме питайте как съм ooooh!и още не ни е пробило зъбче иначе щъка на всякъде с проходилката плеви ми цветята сутринта ми изкорени едно цвете #Crazy та такива ми ти работи.Много целувки и поздрави на новите ни християнчета както и за всички именници и рожденници от вчера на патерица бъдете живи и здрави!!!

# 55
ЕХОООООООООООО.........................  comp03

# 56
Добър вечер мацки!
Тук верно днес е голяма пустош- къде стееееее?
Аз че пиша рядко сега - така е ама и тези дето са активни ги няма никакви.
Да честитя на патерици на всички именници вчера!  bouquet
Всичко най- прекрасно ви пожелавам, а имате и поздрави от чайките и моретоооо!
Зелена Ябълке и за теб мнооого и искренни пожелания за здраве и късмет, щастливи мигове с това прекрасно малко същество и семейството! Гледах снимките ви....е голям чаровник е!Пу Пу, а колко голяяям е станааал!
Честито и на всички християнчета- да са здрави и силни и да имат вяра в доброто!
А какви жеги са се заформили, а?Щом тук и на плажа не се стои след 11ч. значи наистина е мноого топлоооо!
Лека веечер на всички и вземете да оставите този чат, а пишете тук! Laughing

# 57
  • София
Лоши такива  Mr. Green
Вчера мамок кафенце ви сложила, кифлички ви изпекла, а вие какво оставихте я сама да се справя с тях  Mr. Green
За наказание днес закуска няма да има  Whistling

# 58
Разпис в новата тема.
Иве  Hug винаги се грижиш за темата! Толкова пусто никога не е било. Засрамете се бе хора!
Честито на всички именнички на патерица и честит празник на Зелена Ябълка! Честито и на новите християнчета!

Сложихме се и ние в августовското албумче, а там пълно със сладури. Да са ни живи и здрави всичките!

Скорпи, от къде го изрови тоз левент  Crazy И тази снимка с царевицата - направо слюнки ми потекоха.

# 59
Ние почивахме на село няколко дни и със закъснение честитим на всички именици, новопокръстени, рожденици, бъдете здрави и само радост да изпълва дните ви!
Вижте какво са ми пратили, може да ви се струва рано за това, но наближава http://www.babycenter.com/0_celebrating-your-babys-first-birthda … articleId=1493204,
http://www.babycenter.com/0_gifts-for-1-year-olds_5384.bc?scid=m … .3&pe=2UeoDsC

Общи условия

Активация на акаунт