В молове, градинки или на море - интересно лято за ДЕКЕМВРИйското дете!

• 16 583
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Мдам.
Ще натикам в тайното кътче моето шизофренно настроение и с цялата си душа и сърце ще ви честитя днешния празник. А той е наистина прекрасен християнски празник!

Мили Марии,
Туй е свято име, име на Майка! Носете го с радост, осветете го с любов и го предавайте на децата си и техните деца като Призвание!   bouquet  bouquet  bouquet

ЗеленаЯбълка, Петенце, бъди все така усмихната и лъчезарна! nbirthday Пожелавам ти една прекрасна година и много щастие с малкото Ники и любящия те татко.   newsm51

ИвеFlowers Bouquet

# 31
Ябълчице,много хубав ден си избрала да се родиш.Честит рожден ден.Нека Дева Мария винаги те закриля!

Спасунке,ти къде се губиш?!?!?!?!?

На всички Марийки,честит имен ден.Няма да изброявам поименно щото със сигурности ще пропусна някого.

Честито и на всички деца на които днес им предстои да станат християнчета.

Аз днес също имам повод да почерпя,имам курбан за здраве на тази дата.Хапнете си за мое здраве!

# 32
Честито на всички празнуващи днес
Ябълке ,

За всички Марийки, Марчета , Мимета, Маруси ,Маши  и изобщо за всички , които празнуват

Муши,

Спасе,

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 07:33 от Mаxi

# 33
Честито на всички Марии днешния голям празник   bouquet Муше  Heart Eyes

Честит рожден ден на Ябълка   bouquet

Спаске  Heart Eyes

# 34
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! ЧЕСТИТО И НА НОВИТЕ ХРИСТИЯНЧЕТА! ОТ НАС МНОГО ЦЕЛУВКИ И ПРЕГРЪДКИ! Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Ние с Инка отиваме на църква!  bouquet

# 35
Честито и от нас на всички Марийчета, малки, големи и още по-големи! Да ви е живо и здраво прекрасното име!

Честито и на новоизлюпените християнчета!

ЧРД на Зелената ябълка!

Мамо Яни, добре си ни нагостила Simple Smile

Ние сме днес с двоен празник - Лорка става на 8 (ОСЕМ!!! Simple Smile ) месеца, а нашият татко е рожденник и именник. По тоя случай за малко да изтърве бебишора и да се изпльоска от дивана. Просто я хвана на ръба след моя истеричен писък "Тичаааай!!!" Душичката ми падна в петите. Диванът е височък... Уф...

Ето я светската дама как се забавлява с бижутата на другите маНдами във фризьорския салон.

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 11:41 от kitche

# 36
за всички Марии, за Зелена ябълка, за мама Яни, за татко Кит  Laughing. Много любов, късмет и благоденствие за всички! И за малките християнчета и месечинки също  Hug

# 37
включваме се да поздравим всички именяци и всички малки християнчета. да сте живи и здрави и все усмихнати

днес взех никола в офиса, но добре, че преди малко заспа, че иначе нищо не мога да свърша. и в неделя ще трябва да го мъкна при шефа, защото трябва да се обсъжда нещо. опитах се да го откажа като казах, че трябва да взема и детето, че няма кой да се грижи за него, ама не. да съм го вземела. а то наистина няма на кой да го оставя. е, сигурно бързо ще приключим Simple Smile

иначе никола яде по 5 пъти на ден, в 4.30-5 - кърма, към 7 пак, понякога му давам да цоцне преди да тръгна за работа, но не е истинско ядене, в 12.30 - зеленчуково/месно пюре и дохранвам кърма, в 5.30-6 каша с плодове пюре и дохранвам кърма и в 8.30-9 кърма. не издържа цяла нощ да не яде, но това е засега

# 38
  • Бургас
Честито на всички, имащи повод да празнуват днес! newsm51 smile3525 newsm51

Честито на всички именяци, малки и големи и на всички християнчета!

Много здраве, късмет и благополучие!

Иве, както винаги, на ниво.  bouquet

# 39
Привет и от мен, мили мои!

Толкова много поздрави и хубави пожелания, а аз чак сега се включвам. Благодаря ви!!!
Надявам се обаче да има и още  пожелания Mr. Green
А сега почерпете се с тортичка за мое здраве

На всички малки, големи и още по-големи Марии -  честит празник!
Специално искам да поздравя снахата Марийка и нейната майка (какво съвпадение, също Мария  Heart Eyes) и да им благодаря още веднъж за изненадата!

На mamaYanni желая много здраве и безоблачни дни!
Муш, честито и на теб! Пожелавам ти да ни носиш слънчево настроение, както винаги!
Кitche, с най-хубави пожелания към любимите ти хора! То при вас не двоен, ами направо троен празник се очертава.

Честито на всички дечица, на които им предстои да станат християнчета на този светъл празник!

# 40
Абе, само туй мойто ли яде по 6 пъти? Ние се кърмим към 5 сутринта, после кам 9 пак, на обяд зеленчуково пюре, следобед каша, към 6.30 кърмене и към 9.30 пак. Ми то ни и личи, то не са бузи, то не са кълки.

Опитах се да кача една снимка за демонстрация одеве, ама нещо изчезна, що така? Пък не е много голяма, и по-големи съм виждала тук качени. Я по-врелите и кипелите във форума да се изкажат Simple Smile

# 41
Честит имен ден на всички празнуващи! Да сте живи и здрави!    bouquet

Зелена Ябълка, Честит рожден ден! Нека бъдеш обкръжена от обичта на околните ти!

Мамо Яни, ще се почерпим за твое здраве!

Китче, Честит рожден ден и на вашия татко!

Честито и на всички бебоци, които днес ще станат християнчета!   Hug

# 42
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ
на всички именници малки и големи да им е свято името
честито и на всички нови християнчета
мамо Yanni да си жива и здрава ти и цялото ти семействои всички с поводи също
ЧРД на Зелена Ябълка
Иве  Hug  bouquet

мамо Yanni и нашия тати има курбан за здраве ама попа каза че когато 15.08 се пада в петък не се виждало, и че може да се направи събота или неделя, та ние ще го правим утре

# 43
Китче, споко и ние сме така. Опитах да махна нещо, но не се получава. Да не говорим, че се кърмим когато поиска. Много е мъчен на пиенето на вода и се кърмим. Пък и нали спрях да слагам кърма в пюретата и кашите и за да не го оставям без млечната дажба си го кърмя "между" храненията. Абе ужас.

Честито на празнуващите днес. Много здраве и любов за тях.

# 44
  • София
Макси, Скорпи, Дари, Вещуноnewsm51
Много ви обичам момичета. Без вас празника ми нямаше да е толко красив.
И какво прекрасно животинче. Уникално мило и толко красиво . Също като мен  Heart Eyes
Благодаря и на всички останали момичета. Нека всяко зло ви подминава, а всяко добро да е в двоен и троен размер. Не е вярно, че размера няма значение... който ви го казва ви лъже  Mr. Green
Ябълкуно, понеже си прекрасен човек затова си се родила на най-хубавият празник. Нека само хубави неща да ти се случват. Заслужаваш си ги  Heart Eyes
Честит празник и на всички останали празнуващи   bouquet
И за най-малката прекрасница Мария  Heart Eyes
Сега отивам да диря картинки. Ще изтипосам 10-20. Бъдете готови  Mr. Green

Знаех си аз, че нещо много важно ми убягва  Shocked
Дари, честито ти християнче  Heart Eyes
Никак не е лесно да се откаже човек от Дявола. Кой знае Фил с какви усилия се е справил с трудната задача  Heart Eyes Целувки по смелото му чело. Аз лично чакам и снимки от събитието  Mr. Green

Сега отивам да продължа търсенето  Joy

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 14:45 от malenush

Общи условия

Активация на акаунт