В молове, градинки или на море - интересно лято за ДЕКЕМВРИйското дете!

• 16 577
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
Ох, милите падащи душички! Добре че се е разминало без травми. Аз Лора я овързвам винаги като пакетче, ама тя много обича да се занимава с каишки, та й е кеф да я опаковам.

Амадис, боледуват пущините! Кърма, не кърма... И аз съм кърмено бебе, до годинка и нещо, ама болест не ме подминава. Станала съм експерт по всякакви заболявания. Който нещо го интересува, да пита, аз съм цял чичо доктор Simple Smile Обаче нашата докторица е много печена и излекувахме Лорка и трите пъти почти без лекарства. Температурата я сваляме с водичка, а сополите ги морим с физиологичен разтвор. Само едни капки за кашлица ми е пила досега.

Да ви се оплача, от тез мръвки много колики, бе.  По две-три лъжички давам и ми се буди по нощите с пърдежи. Милата ми тя, направо е ужас, и със зарзавата трудно се захранихме, сега и с месото... Аман.

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 16:22 от kitche

# 16
  • Варна
Привет!

И при нас няма нищо ново, освен че утре ще кращаваме нашето момченце и после ще сложа снимки.

# 17
И ние утре ще кръщаваме бебо  Laughing не съм се притеснила още. ама то има време.

Вие кога давата кашата през деня и кога зеленчуците? Ние на обяд зеленчук, а следобяд каша. Ама май трябвало обратно... newsm78

# 18
Защо пък обратното  newsm78 все едно на обед да хапнеш торта с кафенце , а следобед да седнеш на супа, пиле с картофи и шопска салата ... примерно.

# 19
Иве и от нас   bouquet Hugза новата темичка.Утре много еврейчета ще станат християнчета.Пожелавам ви послушни,кротки бебчета и весело пируване по случая.Ние вече го минахме този ритуал.И аз давам на обяд пюре,а следобяд кашата или нещо подобно.По колко пъти храните бебчовците?

# 20
Ивке- мивке-работливке , много мило от твоя страна , че въпреки скуката все пак ни потдържаш Heart Eyes  bouquet

Аз моя дзвер го храня 4 пъти , стига и толкова  нема я угоявам я , после да се чуди как да ги сваля тея кила като порастне. Гладна не е останала хапва си добре без да се тъпчем излишно  chef

Друго , друго  кво.....нещо да кажа... newsm78

Даринке , утре след кръщенето драсни все пак ред да знаем кога да почнем с поздравите

Добрата ламя Спаска, ади ма , нем ате подканям всеки път...

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 21:30 от Mаxi

# 21
Максе, в 12:30 ни е кръщавката и към 13:00 ще сме вече християнчета. Пък след кръщенето пътуваме за морето ... 2 дни ще ни липсва  Laughing
Пък на тебе честита ти 8 месечна госпоица  Hug  bouquet Heart Eyes честито и на другите бебоци.

# 22
Дарке , мерси како , само ти се сети да ни поздравиш , разтрогна ме много  Heart Eyes Hug
Утре начи кат стана ти ще си на път за морето , еййй супер
Ама аз ще намеря начин да ви поздравя Wink Heart Eyes

# 23
Иве,    bouquet
Честито на всички месечинки през изминалите дни!
Утре много кръщенета се задават май  Simple Smile. И ние щяхме да кръщаваме едногодишната мома на кумците ни утре, но се отложи за неделя. Нашия поп и той много принципен го раздава- неделята била ден за кръщавки, не може инак  Laughing.
 Hug за всички бебоци.

# 24
  • София
 tiptoe  smile3520

ИвеHug!
За бебочествата с поводи,   love001

# 25
Девойки, вие нали днес си свършихте къщната работа. Ако не сте - имате още 45 минути. Утре празнувайте и никаква работа.

За утре:
Весел празник на всички именячки. Да си славят името и да са много, много здрави обичани късметлийки.

Абе иначе казано, записах се да следя темичката.

# 26
Девойки, вие нали днес си свършихте къщната работа. Ако не сте - имате още 45 минути. Утре празнувайте и никаква работа.

За утре:
Весел празник на всички именячки. Да си славят името и да са много, много здрави обичани късметлийки.

Абе иначе казано, записах се да следя темичката.

Че ако не се запишеш нема ли да я следиш?
Много ми е странно тва записване (по принцип) , аре да раздават нещо разбирам , некъв ред за нещо да се чака - пак ок , ама то тук никой нищо не дава баси...
Аре и аз се записах (пак) , ама не за да ви следя , а за да ме следите вие Mr. Green

# 27
# 28
  • Sofia
Иве голям мерсаж както винаги!
понеже днес много от нашите деца ще станат християни и то на един прекрасен празник, искам да ги поздравя сърдечно тях и техните родители, да са здрави и щастливи и Господ да ги пази!

Богородице Дево, радвай се!
Благодатна Марие, Господ е с Тебе!
Благословена си Ти между жените
и благословен е плодът на Твоята утроба,
защото си родила Спасителя на нашите души
.

искам също да честитя рождения ден на Зелена Ябълка, да й кажа да е все така усмихната и любяща майка! да е здрава и щастлива, горда с прекрасния си син Никола.

и не на последно място от името на моята Мария, а и от мое име, защото и аз съм Мария, да
ЧЕСТИТЯ ИМЕНИЯ ДЕН НА ВСИЧКИ! БЪДЕТО БЛАГОСЛОВЕНИ! И НЕКА ДЕВА МАРИЯ ВИ ЗАКРИЛЯ ВАС И ВАШИТЕ ДЕЦА! ОБИЧАЙТЕ СЕ И СЕ РАДВАЙТЕ ВСЕКИ ДЕН НА ХОРАТА ОКОЛО ВАС!
[/color]

# 29
  • София
Здравейте, мили мои,
Нас ветрове ни веят на бели кобили  smile3535. От толкоз безвъглехидратни диети, мозъкът остана без храна и все забравям да се разпиша. Понявгаз може да ме видите у чата, друг път се представям за толкоз отслабнала, та чак невидима. Спасявам се от жегите по различните вилни зони и почти денонощно гледам Олимпиадата.
А там толкоз мъкааааааааааа, мъка.  cry Изтормозиха туй момче Мишо Фелпсов с безброй състезания, как става у 4 да плува хич не ми е ясно. Пък това волейболиЦи, гребци, стрелци, борци и други - ци само в косматите гърди се му'ат пък резултат - тЦъ (тЦи). 

Общи условия

Активация на акаунт