В молове, градинки или на море - интересно лято за ДЕКЕМВРИйското дете!

• 16 592
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
  • BABYLAND
ИВНЦЕ, ТОПЧИЦЕ, ГАЛЧОизпращам ви виртуални, но съвсем искрени поздрави по случай рожденните ви дни. Бъдете здрави, истински щастливи и много, много обичани!

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 19:54 от GOLDEN ROSE

# 196
иве, топчица, и от мен най-прекрасни пожелания, здраве и много красота в живота

# 197
Ивенце, честит рожден ден , много любов и щастие и радости да те следват непрестанно

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 20:08 от Mаxi

# 198
Топчице, сори пропуснах те ...зло да те пропусне...
Честит рожден ден и много хубости и радости за теб и цялото ти семейство

# 199
  • София
Честит рожден ден, Иве и Топчица!
 newsm59   Gift

Желая ви винаги да сте усмихнати, щастливи, обичани и с жадни за удоволствията в живота! 
  bouquet Hug

# 200
Честит рожден ден Иве и Топчица! Да сте живи и здрави, късметлийки и много да ви обичат семействата ви!

# 201
Честит рожден ден Ивенце и Топчице, бъдете много щастливи и много обичани  Hug  bouquet

# 202
Да - точно изследване за остеопороза е. Имаше изнесен апарат в поликлиниката и реших да си видя състоянието на костите и хоп - 2,4.  По принцип бременността и кърменето поизсмукват калция от организма, но чак до моите показатели  Thinking Сигурно се дължи и на нещо друго, но сега няма да се занимавам с това. Като спра да кърмя ще си направя задълбочени изследвания и ще излезе преполагам причината. Абе - скелета ми хич го няма. Иначе добре е опакован с месце и сланинки. Зъбите ми са здрави - всеки различно го удря.

# 203
  • София
Привет момичета  Hug. Много хубави поводи имало днес, вчера, онзи ден.

Ето едно букетчета за нашата мила създателка на прекрасни темички и днешна рожденничка ИВА с пожелания да е все така до нас, да я радват всички около нея и да си живее животеца безгрижноооооо и спокойноооооо.  Heart Eyes Hug

А ето и едно букетче за Топчица. Весел празник и бъди щастлива. И се включвай по-честичко във форумчето ни, нещо от 17 юли никва те няма (аз влезнах да проверя в профила от кога не се е вясвала таз жена, дано всичко при нея е наред)

Анайс защо имам спомен, че ти кърмеше в началото, че дори и цедеше кърма  newsm78.
Амадис-че  Hug дано има грешка в апарата. Чудя се това не е ли болест на доста по-възрастни хорица?

Да се отчета и аз - вече сме с два броя зъби - единия боцка, другия само се вижда.

# 204

ЧЕСТИТО ИВЕ - днес - много хора ще ти пожелаят много неща - а аз ти пожелавам - да имаш малко приятели, но верни - малко късмет, но когато ти трябва и малко любов, но най - красивата. Благодаря ти за грижата голяма за нас.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и на теб ТОПЧИЦЕ - бъди много щастлива, много дива и красива.
Момичета нека всеки ден виждате в очите на децата и съпрузите Ви - любовта и радостта.

# 205
Скорпиту - МНООООООГО благодаря за прекрасната закуска за душата ми.  bouquet

# 206
  • София
Като не можеш да си пръв- бъди последен- Максима на Мария  Mr. Green
Иве, Топчица бъдете...

# 207
  • София
сВещичке  и лов ю  Mr. Green

# 208
  • София
Здравейте и от мен!
Първо, Честит празник на рожденничките!  HugДа сте живи и здрави, много обичани и щастливи!    bouquet
Иве, специален мерсаж за грижите ти за нашите темички!  Heart Eyes

Наша милост беше на море в Приморско и се върнахме в сряда в София, а оттогава продължаваме офанзивата по апартамента - свекитата най-сетне се изнасят  Praynig, ние продължаваме с подобренията и така...  имаме преобзаведен хол, сколасахме най-накрая за климатик в спалнята, който ще монтират утре, остава след 2 седмици външната изолация и сме готови! И изтощени!

Анита има вече 2 зъба, много ми е смешна с тях, милата! На морето ядеше, спеше повече, ама ето, откакто се върнахме запя пак старата песен: с триста зора яде, а за спането - да не говорим. Отдавам го на жегите, но не знам и аз вече... На всичкото отгоре се е научила да се подрусва в ритъма на "Буболечка кючек" и аха да защрака с пръсти, чудя се да се смея ли, да плача ли? Crazy Относно отбиването - и на мен мнооого ми се иска вече, но не знам как ще стане, като тя все така продължава да не признава никакво АМ! Мислех си и аз за киселото мляко, ама ще питам и педито утре на консултацията. Честно, не издържам вече с тия будения нощем! Не знам дали ще се оправят нещата, ако мине на друго мляко? Да му се не види, имам изпити за взимане, а не мога да чета - нямам сили, време някак ще намеря, но поне да спеше през нощта това дете, а то... Айде, наоплаквах се пак! Отивам да хвърля едно око на чата, че изобщо не знам каво се случва и там. А може би ще си легна... Thinking

# 209
така беше но и дохранвах през път. направих голяма грешка че не си осигурих нормално легло а оставих там мъжа ми и дъщеря ми и кърмата секна от неудобните пози на един диван. а и нещо след операции се чувствам адски скапана преуморена недоспала и кърма няма май или аз заради плача давам и АМ. но в болницата правех замерване и след всяко следващо хранене детето беше изяло все по малко и...........така.

Общи условия

Активация на акаунт