В молове, градинки или на море - интересно лято за ДЕКЕМВРИйското дете!

• 16 591
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Иве, Топчице, Галчо , честит празник!

Ние сме по - добре вече, свалих Т на Мони, ходихме на лекар, но нищо съществено не ни каза - явно е било вирус, но сме го овладяли.А може и зъби да са били ...

# 211
Признавам си не успях да изчета всичко....
Виждам коментари за отбиване и кисело мляко. Аз също ще се консултирам с педиатърките ни (имаме си две, една тук в Петрич и една в София  Grinning ).
Не искам да отчайвам недоспалите си мами, но Елена е на АМ вечер и пак се буди към 4-5ч. Аз все още не съм я отбила, давам и през деня, между храненията или на обяд след пюрето. Вечер обаче и правя само АМ. Изяжда 210гр. към 22-22.30 и в 4-5ч. се буди гладна. Тогава и правя около 150гр., заспива и следващото хранене е в 8.30-9ч.

Честити зъбчета   love001 да са белички и здравички.
Ние още си нямаме нито едно. Има ли и други беззъби калпазанчета, като нас?

Момичета, не помня коя от нас беше писала за пробата Манту. При нас така и не се появи белега и трябва да направим проба Манту. Обаче съм в чуденка дали да я направя тук в Петрич или да изчакам да се приберем в София. В София къде правят тези проби и бързо ли става?

# 212
Рожденичките, честит ви празник. Желая ви много здраве, любов и късмет.

Вале, радвам се, че се разписа. Сега в твоя чест и аз ще пиша.
Пробата за Манту я направи в Петрич - градът е по-малък и разкарването няма да ти отнеме време. В София специално трябва да ходиш до един диспансер за белодробни заболявания. Знаеш какъв кошмар е придвижването......
Борето напоследък спи по цяла нощ. Яде към 21-21:30 (кърма само) и се буди чак към 5-6 часа. И понеже съм мързелива го гушвам при нас и не знам реално колко и докога цока. През деня след хранене или между хранене му предлагам кърма. Но пък и нямаме особен успех със заместването на хранене. На дни е. Понякога си изяжда цяла порция от детската кухня (или основно или супа), друг път хапне 10-тина лъжички и това е - после чака на мама млекцето. За отбиване не мисля - когато тогава. Но се надявам до годинката да останат само сутрешното и вечерното.
Иначе ме е "срам" да кажа, че малкия е 11,100кг и някъде към 76см (това второто се оказа същото като предния месец, та не знам кога точно е била грешката"). Иначе за кърменето - вече нямаме такова в нормална поза (освен ако не е полузаспал). Чекне се по всевъзможни начини, но няма как да го снимам или пък някой да ни снима. Но иначе сме мила гледка.

Забравих да те успокоя - и Борката още няма зъбчета.

Аз лично не съм фен на захранването с кисело мляко преди годинката.
За кърменето и остеопорозата не съм се интересувала. Но май трябва, защото откакто се е родил Борис вече 3-ти кариес оправям...... Та освен в зъбите може и по кокалите да ме е ударило......

Лека нощ на всички.

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 00:25 от Anichka

# 213
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  Shantal !Повече усмивки на лицето,
парички в портмонето
и любов в сърцето!

Момичета пак благодаря за поздравите и пожеланията! Hug
Честито на озъбилите се бебчета! newsm47 Да са им много здрави и бели зъбчетата!
И аз не мисля да отбивам скокльото от кърма.Кърмя за закуска,през ноща,за вечеря и когато заспива....или  почти постоянно. CrazyНезнам като поотрасне и започне много да ми тегли блузата как ще бъде,но засега е така.
Това с остеопорозата ме изненада.Дано при Амадис нещо апарата да се е объркал.
Казах ли ви,че тая година се разминахме с морето #Cussing outСложила съм си един морски тапет на работен плот и така ще го гледам само. Confused

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 00:47 от Galchoo1

# 214
# 215
Като не можеш да си пръв- бъди последен- Максима на Мария  Mr. Green

А последните ще станат първи всъщност втори - Galchoo1 е първа, защото вече си имаме нова рожденичка - Shantal  Hug

Мили момичета, бъдете много щастливи и обичани! И нека любимите ви хора бъдат до вас и да ви радват!

Лека нощ и лек сън, спи всичко навън ...

# 216
Шанталескоу  Hug честит ден рожден , много здраве и късмет ти желая  Hug

# 217
Честит РД,Shantal!
Искрени пожелания за мнооооого здраве и повече усмивки!
Радвам се ,че малката се е пооправила.

Днес щерката става на 8 месеца!

# 218
  • София
Честит рожден ден!!!
Шанталче бъди жива, здрава, обичана, обгрижвана и много много усмихната и весела жена!!!

Честита месечинка на всички пораснали дечица  Hug.

# 219
Шанталче Честит рожден ден !!!

# 220
Честит рожден ден,Шантал!Пожелавам ти много здраве,щастие,усмивки!Бъди много обичана жена и горда и щастлива майка!

# 221
Мацки, не съм писала тук от 100 години, но нямахме нет сума ти и време, после се наложи да сменяме доставчика и .... #Crazy #Crazy

Може ли да ми кажете, какво АМ давате на бебешоците, Мишо е само на кърма досега, но нощем ми се буди през час да яде - вече не издържам, мисля си поне последното му ядене преди заспиване да е АМ, но просто незнам каква марка да бъде?

Много ще съм благодарна за съвети newsm78

# 222
Ели,пробвай с розовия ХИП

# 223
  • Габрово
Здравейте!
Само набързо влизам, че Александра е до мен и циври, а така ми се искаще да поседя повече, че напоследък ви загубих дирите Wink
Ето няколко снимки от нас, че да не ни забравите физиономиите...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202101&pid=7184933

Ние сме много добре и сега сме в Севлиево. Ще пиша пак скоро Hug

# 224
Честит празник, Шантал!

Валка, много е порастнала Алекс и е станала още по-сладка!

Общи условия

Активация на акаунт