В молове, градинки или на море - интересно лято за ДЕКЕМВРИйското дете!

• 16 588
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Дени  Hug, мерси, ще пробвам  Grinning

Просто не искам да ми направи някоя алергична реакция или да се запече  Grinning

# 226
Момичета, влизам като гост, че нещо не ме пуска, забравих си паролата. Извиняввайите скоро не съм писала, но сме само по почивки, страхотно изкарахме в Несебър, после пак малко на Велинград - този път в Двореца, идеално за бебоци, само там ще ходим вече. Сега сме за 3 дни тук и стягам отново багажа за Гърция и после вече ще си седнем на д-то. Simple Smile))

Не че междувременно съм спряла да работя, и интернет имам (освен в Двореца, там нямах), но не стига времето да пиша тук.

ЧРД на Шанталче.

Искам да ви препоръчам искрено една страхотна машинка http://www.mothercare.com/gp/product/B000JFJJGM.
Сигурно ги има и тук, на мен ми я прати приятелка от Белгия. Няма грешка, много е вкусно всичко и си решавате проблема с готвенето на децата до 3 г.

Много целувки и дано се сетя за паролата ми...

# 227
Сетих се за паролата и съм вътре Simple Smile))

# 228
Шантал, честит празник. От здраве и любов да не се отървеш и любимите ти хора да те радват много.

# 229
Здравейте!
Много съм изтървала, но прочетох всичко!

Честито на рожденничките! Желая ви да сте нааааай-щастливите мами с наааай-усмихнатите бебоци на света!  bouquet  bouquet  bouquet

Скорпи, първия хемоглобин ни беше 106 с 3.7 еритроцити, втория след два месеца месо - 104 срещу 4.2 еритроцити. Това накара педи да се усъмни в резултатите, защото не е много логично да пада хемоглобина, а еритроцитите да се увеличават. Довечера ще излязат резултатите от цЦибалаб и се надявам да ме зарадват. Дано не се окаже наистита анемия! #2gunfire
Ели, аз ползвам розов Хип от месец и Ая ми отказа сутрешното мляко. Засища я и го харесва много.

# 230
Ч.Р.Д., на Шанталчето!
Здраве, усмивки, любов, много щастие и прегръдки от нас с Елена за празника!

Аничка, и аз си мисля да я направя тук. Само ме притеснява естеството на пробата, доколкото зная е подкожна инжекция.
За каква кухня говориш ти?! Да не си записала Борката на кухня и не е ли рано? Там нали готвят с прясно, кисело мляко. Правят застройки с яйце.

# 231
Валя, доколкото знам, не правят застройки в детските кухни.

Момичета, ще ви изчета като имам време. Надявам се всички да сте добре и здравички Simple Smile))

# 232
  • Sofia
Много благодаря за красивите пожелания!  Hug
Много се радвам, че ви има!

http://www.youtube.com/watch?v=AW_n2EBRHVE&feature=related

# 233
Някоя от мамите софиянки проби ли вече ушите на бебка и ако има такива биха ли споделили къде са го направили, моля?

# 234
Шанталче, честит рожден ден! Пожелавам ти всичко НАЙ и много любов!
Валка, Алекс е станала страхотна малка дама. Да я нацелуваш от мен  Heart Eyes
Стеле, скъсахте се от почивки ей! Дано вече сте здравички и да не се разболявате повече!
Гери, ето къде си се била загубила толкова време.
А колкото до сукането нощем, то може би не е толкова за млякото колкото да са свикнали с гърдата. Бебка също се буди до 2ч през 20мин и й давам водичка и бибата (щото иначе лапа пръста). Та може и просто водичка да помогне, не знам. Все пак беше и голяма жега. Дано успеете да се наспивате майчета, щото е много трудно така.

# 235
Никога повече няма да си заведа детето в лабораторията на кварталната поликлиника.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Хемоглобина ни е 118. Да се чуди човек как пък се вдигна за дни от 104. С какви консумативи работят незнам, ама съм бясна. Защото Айчето днес се съдра от рев, докато й вземат кръв. Бая й източиха, че педи беше пуснала супер обстойни изследвания. Добре, че на нея случих, защото сега щяхме да си пиеме малтофер като стой та гледай.

# 236

ЧЕСТИТО ШАНТАЛЧЕ - Пожелаваме ти много любов, здраве и семейно щастие - звучи малко изтъркано, но си мисля, че са все неща от които имаме истинска нужда.

Ей Нелка - радвам се за вас. Много са гадни тия кварталните лаборатории - Радвам се, че сте добре.
И нас ни мъчи нещо нощем - ядем три пъти до 9 и после влизаме в ритъм до вечерта. Идея си нямам какво му става - беше се отучил да яде нощем. А като не пие вода и изпада в истерия ако му подам шишето с водата. Чудо сме вечер - сега се е научил да спи по корем - та малко по - до късно спи - разбирайте до 4.30. Дано да му минава зора, че се притеснявам как ще се отучваме от това среднощно хранене. Иначе и като го взема при нас понякога заспива без да яде. Явно ползва цицата като успокойтелно - та трябва да избирам кой навик повече ме плаши  - да спи при нас или да яде нощем.
Ех - децата ни порастват - вече не им се притесняваме толкова и ако не са празниците ни - почти няма за какво да питаме. Хубаво че има още за какво да се хвалим.
И Атанас няма още зъбче, но на батко му му избиха на 10 месеца така,че има време. Иначе от пет - шест дни е неузнаваем - сякаш е събирал енергия - опитва се да лази, да се изправя до седнало положение - изобщо чудо - като се има предвид, че преди това даже и по корем не искаше да се обърне.
Между другото - мисля си, че днес ме прецакаха в склада за пюрета - Наистина ли пъщарнак има само чист и то само на Хип. И моля Ви се кажете с какво го смесвате, че ми изглежда ужасно противен. Реших да купя на малкия да го опита, че нашенските зеленчуци вече отдавна всичките ги ядем - за разнообразие, но така чист нещо не ми вдъхва доверие.

Целувки от нас.

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 23:13 от paloma_x

# 237
шантал, най-прекрасни пожелания и за теб

# 238
Шанталче, честит празник!

.....Иначе от пет - шест дни е неузнаваем - сякаш е събирал енергия - опитва се да лази, да се изправя до седнало положение - изобщо чудо - като се има предвид, че преди това даже и по корем не искаше да се обърне.

Децата явно се развиват скокообразно. Алекс буквално за 1-2 седмици започна да пълзи скоростно, да се изправя, да сяда сама, да казва ма-ма, ба-ба и да яде добре с лъжичка. И край на спокойното сучене - само ми пълзи из леглото и суче на 4 крака като кученце, после седне и започва да ми дърпа косата.

# 239
И край на спокойното сучене - само ми пълзи из леглото и суче на 4 крака като кученце, после седне и започва да ми дърпа косата.

Това все едно аз съм го писала. Вечерно време вече не може да заспи цокайки. Цока, играе и после в слинга го приспивам (ако е по-нервен и усещам, че ще продължи по-дълго). Иначе го приспивам на ръце за 2-3 минути. Пък и вече не спи при нас (само сутрин рано го гушкам, че точно тогава ми е най-сладкия сън).

Общи условия

Активация на акаунт