В молове, градинки или на море - интересно лято за ДЕКЕМВРИйското дете!

• 16 594
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Такаааа ли?
Оооо, тогава да ни бъде жива и здрава, обичана, глезена  и много много щастлива Hug

A също и за Галчо, която пропуснах! Бъдете щастливи и обичани Hug

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 15:25 от sVeshti4ka

# 181
  • Ilkeston
Здравейте!
Честит рожден ден на Ивето!Да си жива и здрава,и много да те радва малката принцеса!

Честит рожден ден,Топчица! Да си жива и здрава,и щастието никога да не те оставя!

Честито на всички, имали поводи тези дни!

# 182
здравейте и от мен  Hug

завърнахме се от чужбинско. много добре ни беше ама свърши. минахме през брюксел, брюж и амстердам като съответна прилагам и снимков материал. Брюксел е страхотен град - има много паркове страшно красиви с езера в тях, пейки и дървета. тревата е много добре поддържана. административните сгради са някакси в центъра, а около тях са кварталите за живеене. и те си имат скъпарски и обикновени квартали. до скъпарските не остана време да идем. хората са толкова спокойни. в този град шум няма. нито чуваш шум от коли, нито от хора , нито от нещо друго. такива писъци и крясъци на деца из кварталите няма като тук, н ависок тон никой не говори. всичко е подредено има си мест аза паркиране и само там си паркират, улиците са преметени...абе с две думи не ми се връщаше в софия.
Брюж е едно невероятно село с страшно красиви къщи, с перфектни малки дворчета. хора не видяхме никъде, къде си държат и 3-5 деца също остана загадка за нас. толкова беше красиво и спокойно.
Амстердам обаче е ужасен град - мръсен, вонящ и адски пренаселен - поне в частта в която са червените фенери  Mr. Green минахм еда видим кабинките с момичетата ей има някой страшно красиви. попанах и в един магазин където нямаше дреха под 500 евро. обаче най добре си изкарах в музея на мадам Тюсо с восъчните фигури. направихме си и холограма за спомен Smile

http://picasaweb.google.com/Irena.Roussinova/Brugge

http://picasaweb.google.com/Irena.Roussinova/Holland2008

http://picasaweb.google.com/Irena.Roussinova/Brussels2008

# 183
Anaise страхотно е!

Иве, Топчица, честит рожден ден, момичета. Да сте живи и здрави, да ви радват малките същества до вас, както техните татковци. Бъдете много глезени и обичани!

# 184
Честит рожден ден на Ивето и Топчица! Здраве, любов и много семейно благополучие ви пожелавам!

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 14:50 от mira2006

# 185
Момичета,
 Hug Hug Hug Hug Hug
изненадахте ме, да си призная, тъй като тук в профила не съм си писала рожденната дата и мислех, че ще ви сюрпризирам с почерпка, но...уви, вие мен изненадахте Heart Eyes
БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ! Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Та една скромна почерпка от мен:

При нас беше малко натоварено тези дни покрай панаирните мероприятия Tired Излизахме всяка вечер, а Инка, милата, как рева...явно от силната музика и тарапаната от хора...Приключваме всякакви купони тази вечер и утре заминаваме за Бургас. На всички вас желая от сърце хубави дни с много усмивки!!! Hug Heart Eyes

# 186
Честит рожден ден на Ивето и Топчица! Здраве, любов и много семейно благополучие ви пожелавам!

и аз   bouquet

# 187
Честито на нашите рожденички, Ивето и Топчица! Бъдете много щастливи!

# 188
В такъв случай, Иве, голям букет и от нас, весел празник!

# 189

Честито на рожденичките! И много благодарности на Ивето!
Анайс - и на мен така ми се мърда някъде, ама... сега ще гледам само снимки. Личи, че сте изкарали страхотно.
Днес бяхме на 2-я профилактичен преглед при ортопеда - всичко и е наред, за разлика от на майка и.  
Малко ми омръзна това безсъние и целонощно сукане и снощи и дадох зеленчукова каша Лека нощ на Хип. Не стига, че си я изяде цялата /обикновено повече от 100 гр. не изяжда/ и пак ми се събуди посред нощ да суче. Направих си и остеоденситометрия и положението е критично и вече се замислям дали да не я поотбия малко. Ако може да си суче сутрин и вечер само...

# 190
  • СОФИЯ
Честит рожден ден на Ивето и на Топчица!Бъдете здрави,усмихнати и мноооооооого щастливи и обичани!

И като казвах,че ще отидем до Видин в събота,та отидохме.Тръгнахме в 15 00 и в неделя в 9 00 сутринта си бяхме вкъщи.И си прибрах детето.А той толкова щастлив.Изненадахме го приятно. Heart Eyes

# 191
  • Варна
Ивенце, Топчице, честито ви порастване!   bouquet Бъдете здрави, щастливи и винаги горди майки!

Най-сетне и аз да се похваля с първо зъбче на щерката! От вчера е пробило и тия нощи се буди на половин час да си го чеше Simple Smile Така че, Амадис, мила - разбирам те напълно! А щом при теб нещата не са розови, май наистина няма да е лошо да се ориентирате към отбиване... Все пак 9 месеца кърмене никак не е малко! Пък и АМ не е отрова! Wink Дано поспива повечко с него сладкото Алексче!

Марта от днес е на детска кухня, но както се очакваше не е въодушевена - все пак това са просто пюрета! На нея й дай манджа от нашата с пръсти... пюретата ги гледа надменно Stop
Целувки от нас и приятен следобед!

# 192
Aмадис,какво е остеоденситометрия?Някакво изследване за остеопороза или бъркам?И ти защо си го прави?Питам,тъй като моето джи-пи ми каза,стига съм кърмила вече Боряна,продължителното кърмене водело до остеопороза. Rolling EyesИ аз мятам като се захлади малко времето да я отбивам,макар че не виждам причина това да не стане още сега,ама нали са казали уж в жегите да не се отбива...И мисля да минем на кисело мляко,адаптираното едва ли ще и хареса особено,а и ще е вече почти на 10 месеца.

Дайв,честито ви зъбче,да е бяло и здраво,и останалите така!На Боряна май сега и пробива 3ти зъб,първите два изобщо не си усетихме как поникнаха,нито се е будила,нито е плакала,но сега от няколко дни се буди към 3.00,4.00 и мрънка...Заспива,само ако и дам цица,а тоя номер отдавна не ми го беше правила!

Иве,мерси за почерпката,весел празник!

# 193
amadis какво ти е, аз отдавна не съм чела. Орлин е на АМ откакто се е родил Simple Smile много яко си изкарахме ама беше за малко.

# 194
Ей, момичета, къде ги намирате тия лекари? Аз отдавна да съм с остеопороза с 2 години и 9 месеца на Деян, после бременност и сега пак кърмене. Пия си витамини за бременни и кърмачки - 30 дни и 15 почивам. Не съм имала и 1 кариес за цялото това време. А майка ми като е кърмила по 3 месеца, от къде има остеопороза?

Общи условия

Активация на акаунт