В молове, градинки или на море - интересно лято за ДЕКЕМВРИйското дете!

• 16 596
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Шантал, Осцилококцинум на нас ни изписа педиатърката, като се беше тръшнала Лора преди няколко седмици. Пи го два пъти първия ден, после докторката рече да следим за други симптоми, ама тя температурата я свали за 1 ден с много вода и чай от шипка. А Панадол съм давала преди, от този бебишорския, беше ми вдигнала 38 и нещо и дадох, паз за 1 ден я свали. На упътването си пише всичко, така че действай. Дано да оздравеете бързичко!

# 166
  • Sofia
Благодаря Ви, момиченца - кокиченца  Hug
Много странна работа - вдигна почти 39 градуса температура, а е много жизнена, нито е кисела, нито кашля, нито хрема ... а и от Панадола не спадна  newsm78 Дали пък не е зъб

# 167
Шанталче, чела съм, че от зъби се вдига най-много 38 градуса. Нямаш ли тел. на педиатърката? Според мен температурата е височка, а и щом от Панадола не се повлиява. Обикновено през нощта се вдига.  А иначе е странно - Алекс като имаше 37,5 - 38,5 - беше като парцал и мрънкаше. Да не е нещо от термометъра? Моите и двете деца не са имали Т когато са им избивали зъбките, така че е добре да се консултираш с лекар. А, и друго - децата винаги се разболяват в събота или неделя - такива наблюдения имам.
Честито на рожденничките Галчо, Деси и принцесата на Бори!

# 168
  • Бургас
Иве, нека да е честит рожденият ти ден! Бъди здрава, обичана и щастлива! И нека всеки път, когато погледнеш в очите на Юлинка, да намираш онова, което те кара да се усмихваш и да се чувстваш страхотно!
С най-сърдечни пожелания за много усмихнати и красиви мигове!
Hug

happy bd bdbaloni

# 169
Иве,честит рожден ден,пожелавам ти много здраве,щастие и любов,както и на цялото ви прекрасно семейство!

Галчо,честит рожден ден и на теб!Нека здравето,щастието и любовта никога не те напускат!

# 170
Иве,честит рожден ден, бъди много здрава, щастлива и обичана   bouquet  Днес е твоят ден , прекарай го по най- прекрасния начин с любимите си хора   bouquet

Топчица, честит рожден ден и на теб , почелавам ти също здраве , щастие и много любов.  Hug

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 08:16 от Дарка не яде попарка

# 171
 Кошничка с рози, целувки от мен. Поздравявам те мила за РОЖДЕНИЯ ДЕН.
bdbaloni  Иве !!!

Топчица честито,много щастие и здраве   bouquet  Hug

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 08:37 от denitsa23

# 172
Честит рожден ден и на Топчица! Ей,много рожденички,много нещо!Да са здрави и щастливи!

# 173
  • Варна
Привет!

Честит рожден ден на двете рожденнички!   bouquet Да сте здрави, щастливи и много  обичани!  Hug

# 174
Честити рожден ден, Иве!

Честити рожден ден, Топчица!

Пожелавам ви да сте щастливи майки, обичани съпруги и да изкарате един слънчев, весел и незабравим рожден ден!

# 175
Иве, Топчица, честит рожден ден! Много здраве, любов и късмет ви желая!  Hug

# 176
Момичета, това май не е нашето Иве? Да си каже Ивето дали е тя!
Честит рожден ден, Топчица, бъди здрава, усмихната и само хубави неща да се случват в живота ти!

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 10:31 от MarinaZh

# 177
Честито на рожденничките! Много здраве, веселби и да ви радват бебищорковците!

Шантал, не разчитай много на зъб... Може и от това да е, ама си се обади на педито. Лорка три пъти е вдигала температура от вируси и никога не е била кисела, само повечко поспива.

Оф, каква врява е тук, не е истина. Около нас има 5-6 строежа и винеги поне от един вдигат ужасна дандания. Сега някакъв в един двор по диагонал е пуснал някаква машина и нещо стърже, ама не мога да видя какво. Да им се строшат всичките машини дано, омръзна ми вече! Не знам как спи горкото бебе.

# 178
  • София
Това е ивелина, а не ivalinai Wink
Не че не заслужава букетче нашето Иве Laughing...ама нямаааааааааааа Mr. Green

Честито, Топчице Hug

А това е за рожденничката на Борето, на патерици Grinning

А това е за Муш, тя знае защо Laughing

# 179
А не не,нашето Иве има РД,в скайпа имам съобщение за рожден ден на Ива Иванова  Peace

Общи условия

Активация на акаунт