Споделете мнения за Д-р С.Славчев АГ-окръжна болница Варна

• 174 639
  • 810
  •   1
Отговори
# 105
  • София
явно за 2 години нещата доста са се променили. При нас миеха баните всеки ден, вода имаше бол и се отичаше перфектно  newsm78

# 106
kristin@ честита ви дъщеричка!   bouquet Радвам се, че всичко е минало леко и си доволна от д-р Славчев. А шева ти как е? Извинявай, че питам, но съм чела за криви, ръбести и дълбоки шевове.

В Окръжна раждах през лятото на 2008. Стаите наистина са тесни за 3 легла, топла вода си имаше постоянно, но не се оттичаше добре. Банята не я измиха нито веднъж, но престоят ми беше от петък вечерта до понеделник сутринта и имаше само една санитарка, която даваше денонощтни смени понеже другата беше напуснала.

# 107
Zdraveite momi4eta, ot napisanoto do tuk me zapalihte i az da se zapi6a pri d-r Slav4ev, samo da mi kajete ima li aku6erka v kabineta i dali e dobra , za6toto mislq 4e i aku6erkite sa vajni Simple Smile

# 108
  • Варна
kristin@ честита ви дъщеричка!   bouquet Радвам се, че всичко е минало леко и си доволна от д-р Славчев. А шева ти как е? Извинявай, че питам, но съм чела за криви, ръбести и дълбоки шевове.
Kisa05, благодаря за пожеланията! Аз бях секцио, белегът все още е пресен, не е крив или ръбест. Но под него се виждат едни малки резки от конци, които ме притесняват (нямах такива пърия път, явно техниката на шиене е друга), но мисля, че ще изчезнат. Мажа с контратубекс и така..

# 109
  • Варненско мишле
Съгласна съм със Sagapo ,че и акушерките са важни-да доуточнят,обяснят, измерят,успокоят ако щете и т.н.
Ходила съм веднъж при д-р Славчев, но на акушерката не чух гласа- тя само пишеше...нямам впечатления.
А и мен ме интересува тази страна на нещата...някой да сподели,моля!
И още нещо - при записан час за преглед, чака ли се ?Че в тази жега... Whistling

# 110
Виждам, че всички бъдещи и настоящи мами са запленени от д-р Славчев, няма нищо лошо наистина е мн. симпатичен и чаровен за това спор няма. Аз обаче не съм много сигурна в положителното си мнение.
Записана съм при него на ЖК, с час винаги се чака пред кабинета чакала съм в повече от 25м. до час и половина, айде това се преживява, не ме помни, че съм негов пациент и това не е важно сигурно сме много пък и при мен всичко протича нормално, по логично е да помни повече по фрапантните случаи, но това че е винаги много припрян прегледа продължава до 10м., които включват и попълване на документи и няколкото въпроса, които винаги задавам. Ако не се сетиш да попиташ нещо няма да ти се обясни, вярно първа бременност ми е и може би имам по големи очаквания за внимание но... Не изключвам варианта и всички лекари да имат подобно отношение.

# 111
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз днес се обадих и си записах час за другия петък,дано да не се налага да чакам много,че хич ме няма в чакането.Доскучава ми.

# 112
  • София
charchi, на мен не ми е водил ЖК, но съм ходила на прегледи и преди няколко страници споделих същото мнение като теб. Явно пациентите му идват в повече и последните 2 пъти, когато ходих при него, буквално останах с чувството, че ме претупа. Аз имах няколко въпроса, на които той отговори припряно и не докрай, а отвън имаше маса хора и явно страшно бързаше. А, преди не беше така, поне аз бях съм супер доволна при предишните си посещения.
Дано само не поеме повече пациенти от колкото може да обслужва и така да свали качеството на прегледа.

# 113
Аз пък винаги съм си влизала на време, най-много да съм чакала не повече от 5-10 минути. Понеже ми водиха до 6 м. и ЖК в Майчин дом, ами при Славчев ЖК е в пъти по-добра! Винаги оглежда бебчето, казва ми колко е станал, ако нещо ме притесни веднага ми пуска изследвания. Ако имам въпроси ми отговаря точно и ясно, но както казах аз имам база за сравнение. Прегледите ми при Славчев в началото бяха на около 20 дена, а в МД на месец и половина... в МД те гледат през преглед  на УЗ и ако искаш нещо допълнително си плащаш! Принципно по каса има само 2 УЗ, но Славчев прави всеки път и никога не ми е вземал и стотинка за това! Каза ми, че щом съм бременна нищо не трябва да плащам и точка! Чакането Ви е малкия проблем, намирам го за твърде как да кажа несъстоятелно, ами понякога се налага да се чака - навсякъде е така!
Лично за мен трябва да се отнасяме с повече уважение към лекарите!

# 114
  • София
Цитат
но както казах аз имам база за сравнение.

аз също имам база за сравнение и то не само от Варна  Wink Не казвам, че е лош д-р, даже напротив. За Варна си е направо перфектен, просто последните пъти ме претупа. Това не значи, че към всички ще е така  Peace Чакането не ми е било проблем.

Цитат
Лично за мен трябва да се отнасяме с повече уважение към лекарите! 

в кой пост точно прочете неуважително мнение  Thinking Много обичам обобщенията  Rolling Eyes

# 115
Да се вклю4а и аз относно 4акането.
Полу4ава се обикновенно ако има някоя жена ,която ражда или с друг сериозен проблем.
А това може и да сте вие,нали?
Няма да ви е приятно ако ви каже:
"Напъни ,4е ме 4акат пред кабинета".
Аз съм го 4акала един път към два 4аса и нещо по тази при4ина и не съм се сърдила,както и другите 4акащи.
А за Варна си е определено попадение, като лекар. Peace

# 116
  • София
аз не виждам проблем с чакането, а то в последно време не се получава само при раждане, а защото просто има много хора. Не е болка за умиране. А е факт, че за съжаление във Варна АГ специалистите са супер кът.

# 117
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ей,хора не ме разочаровайте със това чакане.Моля ви!Дано идния петък късметът да е с мен.

# 118
  • София
Ей,хора не ме разочаровайте със това чакане.Моля ви!Дано идния петък късметът да е с мен.

ама никой не е казал, че точно на теб ще се случи да чакаш. Просто понякога има и такива натоварени дни. Трябва да се въоръжиш с търпение.

# 119

Спокойно мила, аз съм чакала само един единствен път, мисля че тогава доктора дойде от спешно раждане! Иначе винаги до сега съм влизала на време! В петък си отидох точно на часа, и направо си влязох! Нямаше никакъв проблем!

Общи условия

Активация на акаунт