Споделете мнения за Д-р С.Славчев АГ-окръжна болница Варна

• 174 660
  • 810
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, да попитам за изследванията - доктора прави ли кръвни и уринни тестове на тримесечие или трябва да му кажеш?
Записах се в 8 г.с. и тогава единствено ми направиха, а вече съм в 7 месец  newsm78 Трябва ли изрично да попитам или пък да имам някакъв проблем за да ме изследват? Зная, че хемоглобина е нестабилен при бременност, а и напоследък много ми се подуват краката - та да очаквам ли рутинни изследвания или направо да си ги поискам?
На мен ми пускаха точно 3 пъти, на три месеца, кръвни и урина, които си се полагат/аз на друго място съм си пускала няколко пъти/,  плюс изследване за антитела/RH - съм, затова/, и в 9 месец извънредно изследвахме албумина, понеже и на мен ми се бяха подули крайниците, според мен попитай, ако не Славчев, говори директно със Соня.

# 166
Sagapo не мисля засега да го сменям, но на фона на всички хвалебствия тук аз не съм чак толкова доволна. Нито ме е запомнил, нито някакво чак пък толкова отношение и обяснения съм видяла. За всичко, което ме интерисува питам. Не оспорвам професионалните му качества още повече като няма как да ги преценя. Съгласна съм за меренето на корема, но поне едно кръвно могат да мерят, а не да ми го измислят и да ми го пишат в документите!

Много странно как така е бил на работа и е нямало наплив, а ми отказаха час за консултация под предтекст, че е в отпуска! Съжалявам, че се налага да сравнявам, но с предната ми бременност час за следваща консултация ми даваха на предишната и ако нещо в графика на доктора се е променяло или той лично ми е звънял, или акушерката за да попита за кога е удобно да го променим  Peace

nnnnn за изследванията напомняй, на мен лично ми каза, че забравял и да му напомням.

# 167
До тук виждам няколко причини да го смениш, не знам защо си още там, като си толкова недоволна  Kisa05?Лекарите и те са хора , могат да те запомнят, могат и изобщо да не си спомнят за теб, всъщност това си зависи от теб самата. При мен всичко е ОК, час за следващата консултация ми дадоха на предишната, пуснаха ми СМС - за изследванията, нещо с урината имаше, повикаха ме за рецепта, разпитваха ме подробно (по-точно Соня, пита за всичко, от ръста до ....всички подробности, лично тя ми мери й кръвното) и аз много , много не вярвам на хвалебствия, но наистина нямам забележки поне засега. Аз не очаквам по-специално отношение, важно е с бебока всичко да е наред, аз като съм добре и това е . Нямам големи очаквания за специално отношение, питам когато нещо ме интересува.А пък относно изследванията - май ги правят по често, особено ако има отклонения (както при мен например), сега ще ми следят и кръвта всеки месец , че и хемоглобина ми по-нисък. Те да ви кажа (доктора и Соня ) се допълват някак, ако той забрави да пита нещо, тя се сеща и така. Леко бременеене, че в тия жегиии...

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 17:44 от Sagapo

# 168
  • София
До тук виждам няколко причини да го смениш, не знам защо си още там, като си толкова недоволна  Kisa05?Лекарите и те са хора , могат да те запомнят, могат и изобщо да не си спомнят за теб, всъщност това си зависи от теб самата. При мен всичко е ОК, час за следващата консултация ми дадоха на предишната, пуснаха ми СМС - за изследванията, нещо с урината имаше, повикаха ме за рецепта, разпитваха ме подробно (по-точно Соня, пита за всичко, от ръста до ....всички подробности, лично тя ми мери й кръвното) и аз много , много не вярвам на хвалебствия, но наистина нямам забележки поне засега. Аз не очаквам по-специално отношение, важно е с бебока всичко да е наред, аз като съм добре и това е . Нямам големи очаквания за специално отношение, питам когато нещо ме интересува.А пък относно изследванията - май ги правят по често, особено ако има отклонения (както при мен например), сега ще ми следят и кръвта всеки месец , че и хемоглобина ми по-нисък. Те да ви кажа (доктора и Соня ) се допълват някак, ако той забрави да пита нещо, тя се сеща и така. Леко бременеене, че в тия жегиии...

това ме шашна  Shocked Да не е конкурс за красота, че да трябва да се старае пациентът да е забележим  Laughing Не се излагайте, отначало пациентките му бяха по-малко и ги помнеше, после станаха повече и е нормално да запомня все по-малко хора и да има нужда от припомняне. Няма общо с личността на пациентката  и способността й да се набива на очи Wink

# 169
това ме шашна  Shocked Да не е конкурс за красота, че да трябва да се старае пациентът да е забележим  Laughing Не се излагайте, отначало пациентките му бяха по-малко и ги помнеше, после станаха повече и е нормално да запомня все по-малко хора и да има нужда от припомняне. Няма общо с личността на пациентката  и способността й да се набива на очи Wink

не се шашкай толкова missence ,  че не е конкурс за красота е ясно, доктора едва ли се интересува толкова от личността на всяка пациентка, нормално е да не помни всички, нормално е също всяка от нас да иска да бъде запомнена, нормално е да има и положителни и отрицателни отзиви за някого, просто всяка от нас иска да бъде единствена, защото (особено ако е първа рожба) си имаме своите страхове , своите въпроси, искаме най-доброто и това е. За лекарите е ежедневие, рутина...докато за нас е нещо ново, неповторимо.

# 170
  • София
не се шашкай толкова missence ,  че не е конкурс за красота е ясно, доктора едва ли се интересува толкова от личността на всяка пациентка, нормално е да не помни всички, нормално е също всяка от нас да иска да бъде запомнена, нормално е да има и положителни и отрицателни отзиви за някого, просто всяка от нас иска да бъде единствена, защото (особено ако е първа рожба) си имаме своите страхове , своите въпроси, искаме най-доброто и това е. За лекарите е ежедневие, рутина...докато за нас е нещо ново, неповторимо.

аз лично не държа да ме помни. Ако прегледите и лечението или ЖК са адекватни, за какво да ме помни  Laughing Не съм му първа приятелка, че всеки път като вляза през вратата да знае какво ми е казал предния път  Peace

# 171
Сигурно си права, за какво ли ми е да ме помни, като си е наред всичко с прегледите  Peace пък ако нещо не си спомня, ще му го припомням какво толкоз  Wink

# 172
  • София
Сигурно си права, за какво ли ми е да ме помни, като си е наред всичко с прегледите  Peace пък ако нещо не си спомня, ще му го припомням какво толкоз  Wink

именно  Peace

# 173
Аз също вече мога да споделя мнение за Д-р Славчев, записах се при него на ЖК, доволна съм, малко е разсеян, но каквото го попитам ми отговаря без да се държи напрегнато и припряно. Аз също не очаквам да ме запомни, очаквам един добър специалист, добро и ведро отношение към мен. Simple Smile 

# 174
До тук виждам няколко причини да го смениш, не знам защо си още там, като си толкова недоволна  Kisa05?
Не виждам кое в постовете ми е чак толкова негативно, че да си правиш извода, че съм чак толкова недоволна. Достатъчно толерантна съм и влизам в положението на останалите. Просто като се влезе и се изчете темата от самото начало очакванията са малко по-различни. И аз не държа на някакво супер специално отношение. И мисля, че е нормално да споделя при мен как протича ЖК. Иначе темата може да се прекръсти на "Хвалебствия за д-р Славчев". Като са му толкова много пациентките може да отказва да води ЖК.

малко е разсеян, но каквото го попитам ми отговаря без да се държи напрегнато и припряно  
споделям мнението

В края на седмицата съм на консултация след това ще имам пресни впечатления  Peace Лека седмица!

# 175
Здравейте.Записах си час при доктора за петък.Целта ми е второ мнение.Тъй като за пръв път се сблъсквам с по - сериозен здравословен проблем, съм доста обезпокоена и реших да се допитах и до доктор Славчев.Питам се обаче каква информация да му изложа.Дали да му кажа при кого ходя към момента, с какво ме лекува настоящата ми докторка,тъй като имам опасения за лечението,което провеждаме в момента? Thinking Или да му споделя проблемите ми и просто да изслушам неговото мнение? Много се колебая.Какво е вашето мнение?Как се постъпва в случай на търсене на второ мнение?

# 176
Аз бих  4ула неговото мнение след споделеното от мен и след това да кажа и другото мнение на неговата колежка.Ако се наложи и трето бих търсила. Wink

# 177
Благодаря Simple Smile

# 178
Здравейте, ние вече сме у дома с бебко и искам да споделя за раждането си с д-р Славчев. Изключителен професионалист. Просто нямам думи, освен че операцията мина перфектно, през цялото време доктора ми вдъхва кураж и увереност. В деня преди секциото ме приеха в ОБ, доктора мина да ме види вечерта, в стаята бяхме 3 момичета за секцио, само той мина да ме види, на другите момичета не им видях лекарите изобщо. Сутринта преди операцията идва да ме види няколко пъти тъй като бях много изплашена. Анестезиолога с който работи също е страхотен професионалист, д-р Хаимов ме предразположи също и направо не разбрах как съм заспала - между шегите му! След операцията нямах главоболие, гадене - просто се събудих с усещането, че съм се наспала добре! Всеки ден д-р Славчев идваше да ме види! Обаждаше ми се да ме чуе как сме! Отделно нямам никакъв белег от операцията - направил ми е козметичен шев, не съм кърпена и тази седмица ще ми сваля конеца, който е само две точици, които се виждат! Кой каквото иска да казва, но аз съм страшно доволна от д-р Славчев, рядко се срещат такива професионалисти! Благодаря му от сърце! За себе си съм решила, че това е моя доктор и както ме беше страх от секциото, сега нямам търпение след две години да се пробваме с още едно бебче...

# 179
Кратунка, честито! Да ви е живо и здраво детенцето и само радостни мигове smile3541

Много се радвам като чета такива позитивни постове Grinning

Общи условия

Активация на акаунт