Споделете мнения за Д-р С.Славчев АГ-окръжна болница Варна

• 174 672
  • 810
  •   1
Отговори
# 210
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Това БХС е да травмира майката допълнително.Това е статистика,а не е точно изследване.Тази статистика във такъв филм може да те вкара,че 9м. да те гложди мисълта дали ще му има нещо на бебо или не.Аз лично съм против статистиката.

# 211
Благодаря ви много за бързите отговори! Ще пиша пак след седмица, когато вече всичко ще е зад гърба ми.

# 212
Здравейте майчета  Grinning, информативно - тел е леко променен 052 821 697, сменили са централата на Окръжна, макар че да ви кажа честно много трудно може да ме откриете на този телефон , имам и друга работа освен да седя в кабинета, по - лесно е на мобилния, но там пък ако съм в движение няма как да запиша час, изобщо луда работа, но общо взето се справям. Тук сега виждам колко много се изписало за доктор Славчев (досега само слушах от някои от вас  Grinning)Ако нещо ви интересува питайте. Виждам интерес към феталната морфология - и сте прави, според мен е задължителна , макар по Здравна каса да я няма в пакета  и по тази причина все още е пожелателна, но вярвайте ми там се вижда много, ако този който я прави е добър специалист, за БХС не мога да коментирам.Използвам случая да "пусна" съобщение за всички, които са записани за ФМ за събота 20.08 - Док ще закъснее , но  пък не сте  много записани , така че,  моля,  за търпение да го изчакате(има лични ангажименти), аз може би утре ще пусна СМС с променените часове. За фетална морфология единствената подготовка , която трябва да имате - е ще полежите половин час по гръб (много е неудобно), докато доктора замерва плода и да сте с пълен пик мехур, ако може да си носите носител (флаш памет) на който да качваме и клипчетата ще е супер.

# 213
Здравейте майчета  Grinning, информативно - тел е леко променен 052 821 697, сменили са централата на Окръжна, макар че да ви кажа честно много трудно може да ме откриете на този телефон , имам и друга работа освен да седя в кабинета, по - лесно е на мобилния, но там пък ако съм в движение няма как да запиша час, изобщо луда работа, но общо взето се справям. Тук сега виждам колко много се изписало за доктор Славчев (досега само слушах от някои от вас  Grinning)Ако нещо ви интересува питайте. Виждам интерес към феталната морфология - и сте прави, според мен е задължителна , макар по Здравна каса да я няма в пакета  и по тази причина все още е пожелателна, но вярвайте ми там се вижда много, ако този който я прави е добър специалист, за БХС не мога да коментирам.Използвам случая да "пусна" съобщение за всички, които са записани за ФМ за събота 20.08 - Док ще закъснее , но  пък не сте  много записани , така че,  моля,  за търпение да го изчакате(има лични ангажименти), аз може би утре ще пусна СМС с променените часове. За фетална морфология единствената подготовка , която трябва да имате - е ще полежите половин час по гръб (много е неудобно), докато доктора замерва плода и да сте с пълен пик мехур, ако може да си носите носител (флаш памет) на който да качваме и клипчетата ще е супер.
Ооо, Соня здравей Laughing
Благодарим за информацията  bouquet

# 214
Оооо Вале, как са близнаците , растат сигурно, не си идвала , мини да се видим , то верно че сте много сега Simple Smile smile3525

# 215
Мисля , че е по-добре да сте информирани, ако може от извора, ако имате забележки - отворена съм за всички критики, само така ще се коригирам, иначе - много е работата , може да генерирам грешки , все пак сме хора. Ако имате въпроси - пишете.

# 216
  • София
за кои дати записвате сега горе-долу за прегледи, че да си направя сметка според цикъла си?  Rolling Eyes

# 217
Сонче  Hug, радвам се да те видя и тук! 

# 218
Вече записвам за 02.09  - следобедни часове, и 09.09, 16.09 23.09 и 30.09 , и аз се радвам да те видя Кратунка , възстановяваш ли се , следиш ли килограмите как е бебче  newsm32 ?Момичета заела съм се да правя албум с бебетата на доктор Славчев, ако може да ми пратите по една снимка на  sonia_68@abv.bg ще се радвам. Свиквам девет месеца с вас , след това ми се иска да ви виждам пак отвреме на време  Simple Smile

# 219
  • София
Вече записвам за 02.09  - следобедни часове, и 09.09, 16.09 23.09 и 30.09 .....

благодаря  Peace

# 220
  • Варна
Момичета заела съм се да правя албум с бебетата на доктор Славчев, ако може да ми пратите по една снимка на  sonia_68@abv.bg ще се радвам. Свиквам девет месеца с вас , след това ми се иска да ви виждам пак отвреме на време  Simple Smile
Здравей Сонче, и аз се радвам да те видя тук  Hug
Албума май ще бъде доооста голям  Party
След малко пращам снимка на моето диване newsm30

# 221
Сонче, ами аз отдавна забравих, че съм раждала! Още като ни изписаха и се чувствах страхотно, но доктора си е магьосник! Иначе на 29.08 сме на консултация с малчо и ще го видим колко е наддал.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И ти ни липсваш Сонче!  Hug Hug Hug

П.С. Ще харесам снимка на ревльото ни и ще пратя! Идеята за албума е страхотна!

# 222
Много ще съм доволна да направя този албум с ваша помощ естествено. Искам да ви помоля, когато идвате на консултации, задължително споделяйте всичко каквото ви притеснява и тревожи, за нас ще е от полза, защото работата е много, искаме да обърнем внимание на всичко, но понякога умората надделява, особено за доктора, който снове от Гинекология към Родилно и обратно, пък и аз не съм по-малко натоварена, затова искайте, настоявайте - ние сме в кабинета на ваше разположение, няма да се разсърдим , ако ни напомните за някое изследване. Здравната каса плаща съвсем нищожен пакет с дейности, ние правим много повече с риск накрая сами да си плащаме изследванията  Laughing, но системата е такава , а вие не сте виновни.

# 223
  • Варненско мишле
Соня, ние сме благодарни , че въобще ви има- теб и д-р Славчев и сме късметлий ,че сме ви открили.А грешки , пропуски -всеки допуска.И вие сте хора и всичко ви е простимо.
Благодаря за всеотдайната ви работа!
Бъдете здрави! Hug

# 224
И аз да се включа с ПОЗДРАВИ към Сончето и косвено към моя доктор Mr. Green
И вие ни липсвате Сонче ,а и как няма-толкова ни ставате близки за 9те месеца заедно с вас,усещането за мен беше че се виждам с приятели Peace,а не на доктор(лошата асоциация)

Ще пусна снимка и аз на моя малък Матей
Аз съм Ивелина(с 6те см разкритие дето си ходех)

Спорна и лека работа!

Общи условия

Активация на акаунт