Споделете мнения за Д-р С.Славчев АГ-окръжна болница Варна

• 175 271
  • 810
  •   1
Отговори
# 345
  • Някъде там
Леко раждане pupon Simple Smile!! Да  упойката е с райски газ анестезиолога е най-добрия, което е много много важно много е внимателен започва да ти задава разни смешни въпроси общо взето доста те разсейва и хоп след секунди си упоена. Simple SmileБързо се излиза от упойката.Аз лично излязох от упойката още в операционната зала. Спокойно не се притеснявай за нищо мисли си само позитивни неща и всичко ще бъде наред.Успехх Simple Smile

# 346
Благодаря за отговорите и скоро ще пиша как е минало всичко Simple Smile

# 347
Здравейте всички, които посещавате Д-р Славчев Simple Smile , аз съм много доволна от него но забелязвам, че напоследък е настанала една анархия, много пациентки винаги пред кабинета чакат, дали защото има много нови или защото много чакат без час незнам, ама понякога е доста изнервящо! Сонче от първа ръка информация - Скоро няма ли да си имаме така чаканата сестра, малко да му олекне на доктора, пък и да има някой който винаги да следи за часовете?  Peace

# 348
Здравейте Simple Smile
Работи ли с направления и мога ли да отива на профилактичен преглед само?
Благодаря Simple Smile

# 349
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Може ли тел. за засписване да не ровя назад.Благодаря.

# 350
Може ли тел. за засписване да не ровя назад.Благодаря.

0878 98 77 25 Соня

# 351
Здравейте Simple Smile
Работи ли с направления и мога ли да отива на профилактичен преглед само?
Благодаря Simple Smile

Да, работи с направления и мисля, че преглежда не само бременни. Важно е да запазиш час  за преглед предварително.

# 352
 Grinning Здравейте всички! Искам да споделя мнението си за Славчев и екипа с които работи. На 15 се роди нашето малко слънце с тяхна помощ. Всичко мина както трябва ... отношението на всички е страхотно, честно казано ако нямах болки нямаше да разбера че съм в болница. За тези които се интересуват повече да питат.

# 353
Grinning Здравейте всички! Искам да споделя мнението си за Славчев и екипа с които работи. На 15 се роди нашето малко слънце с тяхна помощ. Всичко мина както трябва ... отношението на всички е страхотно, честно казано ако нямах болки нямаше да разбера че съм в болница. За тези които се интересуват повече да питат.
Честито! Радвам се за теб и за Вашето бебче, изобщо че всичко е минало добре и ти си доволна.  bouquet
Писах ти на ЛС, многооо въпроси, надявам се да имаш време да ми отговориш. Hug

# 354
pupon, честито бебче мила! Да Ви е живо и здраво, радвам се, че всичко е минало добре, но щом си била с д-р Славчев няма как да е иначе Simple Smile

# 355
  • Някъде там
pupon честито бебче да ви е живо и здраво!!!!!Да  Др.Славчев е най-най Simple Smile))))

# 356
Дам при д-р Славчев се раждат най-хубавите бебета baby_neutral

# 357
Simple Smile благодаря Ви и да ... съгласна съм с всички вас ... Славчев е голям пич  Laughing

# 358
Здравейте, момичета. Искам да споделя нещо, което и Вие знаете, че д-р Славчев е № 1. Днес бях отново на ЖК. Днес ми потвърди пола - момченце, което според док е перфектно. И засега ще раждам нормално, като първия път.  Laughing

# 359
mimei много хубава новина точно преди коледа, значи тя ви е подаръка от Дядо Коледа Party Лека бременност и Весели Празници на всички baby_neutral Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт