Споделете мнения за Д-р С.Славчев АГ-окръжна болница Варна

• 175 283
  • 810
  •   1
Отговори
# 330
  • Някъде там
Соничка такива доктори като др Славчев много трудно може да се намерят. Радвам се че сте успели да се преборите с тая окръжна

# 331
Според мен това е природен инстинкт - кат не могат да са толкова добри като него, се опитват да го махнат, че да не им се мярка пред очите и постоянно да виждат колко повече пациентки има той. Пожелавам на доктора и на Соня много сили и да продължават само напред - такива като вас няма!!! 
Интересно ми е какъв ли кусур са му намерили? Какво ли са изтъкнали като причина че трябва да се махне от там?

# 332
Чета и не мога да повярвам на очите си  Shocked ooooh!
Честно казано не си представям как бих се доверила на някой друг доктор, освен д-р Славчев. Той ми върна надеждата, че ще успея да родя детенце след 3 спонтанни аборта - нещо, което никой друг не успя!

Страхотни сте, продължавайте да бъдете все така истински и достойни! А тези, които ви мислят "доброто" трябва да се засрамят и да спрат да ровят, а да се съсредоточат в това да приличат повече на лекари, отколкото на интересчии!

# 333
  • Варненско мишле
Прекрасна новина , Соня Hug
Ние пациентите мислим за себе си - при кого ще родя ако Моя Доктор,т.е. д-р Славчев-не работи в окръжна...Егоистично , но реалистично Embarassed
На вас ви е струвало доста нерви и притеснения-това да се преборите и за нас-да бъдем на избраното място с Израния лекар.
Благодаря ви от сърце и дано се радвате на много положителни емоции-в личен и професионален план.Всички ваши пациенти ви го желаем-мислено ,гласно или писмено Wink
Бъдете здрави!

# 334
Сонче, хич не съм изненадана мила... Българска ни работа, вместо да му се радват, че е млад и способен ще си умрат от злоба! Ох, това да работиш медицина в България с мерак си е като вятърните мелници на Дон Кихот... 

Сонче, тук сега искам да благодаря и на теб за съдействието в Петък Simple Smile Златна си ми ти! Благодаря ти!  Hug Hug Hug

# 335
Само за да роди при д-р Слав4ев ще взема да си направя 4етвърто дете Joy.
Все не мога да се  докопам до него с моите ранни раждания по никое време в 7-8 месец Confused

# 336
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Може да отиде в АГ-то.Важното е да е във Варна,да ни е подръка. Joy

# 337
И аз все се замислям за трето - че пак да се виждаме често... Simple Smile

# 338
Останалите доктори просто им пада голяма завист да не кажа яд, за това, че доктор Славчев е един от най - предпочитаните доктори във Варна, и вместо да тъпче на едно място той се издига както в очите на пациентите, така и като специалист и личност. Човек с кеф да ражда при него и екипа му. Много се радвам, че не са успели онези орли да му попречат по какъвто и да е начин, въпреки големите им усилия. Ако доктор славчев израждаше в маза, пак бих отишла при него, така че, хората които са останали доволни от него едни интриги от страна на колегите му, няма да променят това по никакъв начин. Той и екипа му са най добрите!! Нека да ги е яд - има за какво Simple Smile

# 339
Мисля, че проблема с  лекарите е като цяло  в Североизточна България. Повечето от тях са свикнали да лежат на стари лаври, да не учат нищо ново, да не се интересуват от новостите. Повечето от тях намират заплаха в лицето на Д-р Славчев като по-млад и амбициозен, и предполагам не защото са по-некадърни ами просто ги мързи. Те са си свикнали да си взимат едни пари за раждания и т.н., ама има много жени, които просто няма да повторят при тях, предполагам, че виждат че той е доста зает и предпочитан и това е типична Българска черта, вместо и те малко да се напънат, решават, че по-добре е да премахнем "вредителя".

# 340
Да много добре го каза, за жалост и според мене това е истината.

# 341
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
За раждане е предпочитан,а за други неща някой имали впечатления?

# 342
Добър е  във всичко що касае геникология. Отдаден е изцяло на професията си и се отнася много мило и внимателно към пациентите си, независимо дали са бременни или не.   bouquet

# 343
Здравейте! Предстои ми планово раждане на 15 в окръжна при др.Славчев. Може ли някой да ми каже колко време принципно държат в болницата... приблизително кога може да ме изпишат ако всичко си е на ред и секциото с пълна или местна упойка го правят. Много благодаря !

# 344
pupon, приемат те деня преди секцио. Стои се общо 5-6 дни (колкото е и пътеката), мен ме приеха в сряда вечерта, изписаха ме в понеделник на обяд. Това при условие, че бебчо няма тежка жълтеница примерно...
Секциото е с пълна упойка, аз се чувствах след упойката много добре - събудих се като все едно бях сънувала хубав сън, не ми е било лошо, не съм повръщала или нещо такова...
За д-р Славчев просто нямам думи - страхотен! Много е внимателен, операцията ми е минала гладко, абе след моето секцио никой не може да ме убеди, че е болезнено!
Няма неприятен спомен от раждането си, не ме е боляло секциото, е първия ден е некомфортно, но не е болезнено... като те раздвижат си придържай корема не за друго, ами моя като виснеше и не ми стигаше въздуха Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт