Споделете мнения за Д-р С.Славчев АГ-окръжна болница Варна

• 174 698
  • 810
  •   1
Отговори
# 315
Mimei, бебето си е постоянно с теб! Вземат го само сутрин и вечер за визитация! Разбира сеако имаш желание може да го оставиш в бокса...
Благодаря, първия път раждах в АГ и бебчето беше до мен. А пък сега си мисля за ОБ и естествено док да ме изражда, но единствено това ме спираше, че бях чула за бебчетата, че са отделно.  Hug

# 316
  • Някъде там
Mimei az skoro rajdah v okrujna bolnica!!! Prigotvi se s mn tyrpenie i stiskane na zybi v okryjna zashtoto v neonatologiq sa kakvo da ti kaja!!! Pove4eto doktori tam sa lele, na pochti vsi4ki bebenca vse im ima neshto i gi vzemat i gi dyrjat v boksovete uj gi lekuvat no taka qko si tochat ot zdravnata kasa che nqmam dumi.

# 317
Хайде сега не плашете бъдещите майчета, ние бяхме три момичета със секцио в един ден и трите ни изписаха в един и същи, и на никое бебе не са правили нищо... Просто така се е случило, лично според мен никой нищо не източва, просто си вършат работата! В крайна сметка ако ви изпишат с тежка жълтеница ще се наложи да лежите 10 дена в Терпаията, е по-добре ли е? Физиологичната жълтеница се прекарва от всички бебета, някои я карат по-тежко, моя син я кара леко ама дълго...
Лично аз съм много доволна и от акушерките и от неонатолозите, никой нищо не ми е отказал като информация, бебчето ми е било обгрижвано, въобще понякога се чудя в едно и също родилно ли сме раждали! Всичко е въпрос на отношение, подход... и за кърменето ми показаха, абе доволна съм си и следващото си бебче (дай Боже) пак при д-р Славчев ще си го родя!

Mimei, не се тревожи! Бебчо ще е при теб! На мен синът ми ми го доведоха същия ден, питаха ме дали искам да го кърмя, но аз отказах тъй като бях много изморена! На следващия ден ми го доведоха и си беше през цялото време с мен!

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 20:01 от Кратунка

# 318
  • София
аз също съм с много резерви към неонатолозите (да не кажа по-силна дума), но трябва 3-5 дена търпение и после забравяш за тях  Peace

# 319
Благодаря Ви! Все пак се записах за деня на отворените врати - 24.11.2011 г. Hug

# 320
elimgu, честита рожба! Жива и здрава да е Лили, и много да Ви радва!  bouquet
Да, кошмарни са спомените от престоя в ОБ, за съжаление. Минах през същия ужас. Пожелавам ти да се радваш на безпроблемно майчинство и дано скоро успееш да се пребориш със стреса, преживян в болницата!

# 321
  • Някъде там
godgift Благодаря ти много!!!! Аз искам да предупредя момичето защото да не няма кой знае какви очаквания.За всеки е различно наистина, но все пак нека да чуе и лоши отзиви за там. Наистина нямаше майка която да не беше разплакана беше ад наистина.За съжаление никой не се съобразява с това че си родилка и си много чувствителен човек след раждането. А за жълтеницата си я изкарахме там но не е там въпроса, а още куп други работи им измислят.Дано всичко мине нормално и да знаеш че и в АГ-то е така.

# 322
Elimgu да ти е живо и здраво детенцето!

Темата става полезна именно, когато и все повече нови мами споделят опита и преживяванията си около раждането и престоя в ОБ. Дано и се намери някой от тези, от които зависи да се подобри отношението на неотата прочете написаното от майките та да се променят нещата в положителна посока.

Май тези коментари трябваше да ги правим в темата за ОБ newsm78.

За себе си знам само, че въпреки неприятностите с неонатолозите, пак бих избрала да родя в ОБ и то при д-р Славчев.

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 10:47 от retol

# 323
Май тези коментари трябваше да ги правим в темата за ОБ newsm78.

Peace

# 324
  • около Варна
Преглежда в петък и събота. Ето телефони за записване -0878 98 77 25 , 052 821 697.
Успех! Дано всичко е наред при теб и бебче  Hug!
Спешно ми трябва преглед при АГ, а моят точно в този момент отсъства. Бихте ли ми казали в тези дни по ЗК ли приема д-р Славчев и къде?
Благодаря!

# 325
  • Варна
По здравна каса преглежда, в ниската сграда на Окръжна болница - на светофара на г-л Колев и Цар Освободител.

# 326
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
само в петък,ако не се лъжа

# 327
Благодаря за поздравите за рожденния ден, макар и по-късно, но все не успявам да вляза в сайта, не знам причината.
Да ви кажа честно в последния месец имахме малко притеснения - лекарите от родилно възстанаха срещу д-р Славчев (интересно защо ли?), но вече всичко е наред, който иска да ражда при доктора - ще си ражда при него няма проблем. Чудя се , защо когато човек иска да работи му пречат, всъщност това е риторичен въпрос Simple Smile Бяхме под голямо напрежение, сега като че ли е малко по-спокойно, но щом успяха и мен да изкарат извън нерви, а аз рядко давам власт на емоциите, положението е било критично, това неминуемо рефлектира върху всички пациентки, за което се извинявам !

# 328
Няма да се давате! Дано всичко се оправи и да си работите без проблеми. Не са много лекарите като д-р Славчев. Колегите вместо да възстават да вземат пример.

# 329
Няма да се давате! Дано всичко се оправи и да си работите без проблеми. Не са много лекарите като д-р Славчев. Колегите вместо да възстават да вземат пример.

Пример за какво?Да работят без рушвет или денонощно  да са на линия ?Да бе да.Никога няма да се променят.

Общи условия

Активация на акаунт