Споделете мнения за Д-р С.Славчев АГ-окръжна болница Варна

• 175 227
  • 810
  •   1
Отговори
# 480

Много благодаря!  Hug

# 481
  • варна
Искам да си запазя час при д-р Станислав Славчев, но никой не ми отговаря. Някой може ли да ми даде  телефон.

# 482
  • Варна
сутрин между 9-12.00 часа
0878 98 77 25  и 052 821 697

# 483
  • варна
благодаря

# 484
Здравейте, момичета, тук съм. На 30.04.родих-секцио в ОБ, с д-р Славчев. С една дума, нямам думи за доктора, за отношението и вниманието към мен, с които бях обгрижвана, не само по време и след  раждането, но и по време на 9-те месеца ЖК. Благодарности и на Соничка.  Hug

# 485
  • варна
лелееее колко ми е трудно да повярвам че има такив лекар, направо не мога да повярвам че има 30 станици само с добри коментари за него.... аз на 19.05 имам час при него за ЖК и мисля да родя при него дано да остана и аз доволна...

# 486
  • Варна
mimei,
честито, да ти е живо и здраво момчето   bouquet

# 487
  • На брега на морето
Здравейте мами
И аз съм от пациентките на д-р Славчев.
След ходене по мъките, и посещения при гинеколози за които даже не ми се говори, най-накрая открих моя човек.
Бременна съм в 16 .с., и преди 2 седмици за 1-ви път бях на посещение при доктора. И от Соня имам чудесни впечетления. Много хубав екип са. Само акушерката мълчеше, та нея не можах да преценя.

Имам обаче 1 въпрос, някой има ли личния номер на доктора, тъй като аз забравих да му го поискам?
Миналата седмица имах проблем със зъб та ми се наложи да се консултирам с него, но не успях, но добре че се разминаха нещата.
Поздрави от мен и леко бременеене на бъдещите нами.

# 488
  • варна
0898 507857

# 489
Присъединявам се и аз към фен клуба на Д-р Славчев:). Води ми цялата бременност, не съм платила и стотинка. Винаги с усмивка и позитивизъм ме е посрещал. Соня  също е прекрасна, най-вече с човешкото отношение  bouquet.

# 490
Момичета моля ви дайте си мненията за д-р Станислав Славчев акушер-гинеколог в окръжна болница Варна.
На 20.07.08г.,ми направи абразио.Работата и отношението му към пациентките ми харесаха,но искам малко повече информация.Моля ви още веднъж ако някоя има мнение моля споделете.Благодаря предварително.

# 491
Zdraveite, za D-r Stanislav Slav4ev iskam da vi kaja 4e e  unikalen 4eovek i strahoten profesionalist.Prosto nqmam dumi,mnogo s1m dovolna,predi tri sedmici mi opiriral mioma, ve4e s1m v k16ti i se 4iustvam strahotno.

# 492
Няма такъв изрод и лъжец...девет месеца лъжи и празни приказки от страна на този псевдо-лекар...дано не ми застане пред очите защото просто не знам...от много мнения в темата съм сигурна че много от четящите мами ще се заблудят тотално...Не му вярвайте..освен многото безплатни прегледи на ехографа и часовете минали в чакане пред кабинета този изр.д не струва за нищо....пълен лъжец, просто не знам как може да се сравнява с д-р Георгиев...за Окръжна да не говорим. Няма много да се впускам в подробности но след като 9 месеца ходих при него на ЖК и той се правеше на сърдит и обиден ако исках да родя в друга болница, накрая и след като нямах избор и бях решила той да ме изражда, ме приеха в Окръжна болница с изтекли води и без родилна дейност...след 7-8 обаждания, то нещото  наречено Славчев , накрая си вдигна телефона и типичен и неразбираем стил обясни че .."нямало проблеми то там в Окръжна имало много специалисти и всичко ще е наред.." Е да АМА НЕ Е НАРЕД... след като два пъти ми каза че ще дойде за раждането той просто НЕ ДОЙДЕ...Много се възгордя ли, помисли се много велик ли не знам...но във най-важния момент го нямаше...след като девет месеца репетирахме "избор на екип" ли да изберем  или "избор на лекар"...накрая нищо...изро.да дори не се появи...и след супер тежкото раждане със секцио дори не попита  как е родилката и/или бебето... Пълен селянин...не знам от кое село се появи най-добре да се връща там...МАМИ ИМАЙТЕ ЕДНО НА УМ...нещото наричащо се доктор Славчев може просто да не присъства в най-важния момент за Вас!

Последна редакция: нд, 01 юли 2012, 01:12 от Besen

# 493
  • варна
А платили си?

# 494
Аз родих на 30.04.секцио, с избор на екип и д-р Славчев, нямам думи. НЕВЕРОЯТЕН ЧОВЕК и професионалист, по време на 9-те месеца ЖК, по време на раждането и след това, даже и към момента. Няма такова отношение. Единственно зарави д-ра раждах в ОБ. Ако раждам трети път, пак ще е с НЕГО.
Втори като СЛАВЧЕВ и СОНИЧКА, НЯМААА.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт