Споделете мнения за Д-р С.Славчев АГ-окръжна болница Варна

• 175 200
  • 810
  •   1
Отговори
# 540
Истината е, че много бързо се свиква на хубавото... я да ходеха някъде другаде на ЖК, дето не ги поглеждат и им се полагат точно два УЗ по каса, а всичко друго да си плащаха...

Иначе аз тайната на доктора я знам, тя е очевидна - Сончето Simple Smile))))

Благодаря ти Гери, не знам с какво ме спечели мен този доктор Славчев, като имам на главата си още толкова много Simple Smile, но има химия определено , в положителна посока, да бяхме се търсили сигурно нямаше да се намерим Simple Smile, то се вижда. Първото ми виждане с него обаче...хич не протече добре Simple Smile, да му се не види викам , кого пак ми праща шефа , влиза един младеж в стаята ми, тоест опитва се да влезе пък му е неудобно , а аз се провиквам - кажи какво искаш , че имам много работа хихихих.След което разбрах , че е лекар , че ще иска да работи при нас, викам си офффф имаме вече четирима гинеколози , още един ще ми дойдете в повече, ами хайде да пробваме, ще ти помогна ден-два докато се оправиш , и така ...три години Simple Smile Е сега като ме ядоса от време на време му споменавам 17.07 - и че ще го зарежа , ама не ми минава номера. Създадохме кабинета заедно , всеки влага всичко от себе си (е сигурно може и повече ) и така. Айде и аз да свършвам , че и моето заприлича на роман Simple Smile

# 541
Ако го зарежеш,поемам го аз.И без това скоро ще трябва да си търся работа Laughing

# 542
  • варна
Кратунка
Ентусиаст

Местожителство:
гр.Варна

Re: Окръжна болница - Варна -тема 4
« #229 Четв., 05 Юли 2012, 22:55 »

При мен лекаря, който ме изражда ме води и на женска консултация. Много съм доволна от д-р Славчев и от ЖК, и от раждането ми! Не разбрах, че съм раждала секцио...
Информирай модератор  

# 543
П.С. Относно разгорещената тема:Мами не мислите ли ,че искате прекалено много понякога,то човек като ви подаде пръстче ...и хоп отгризвате ръката...Да стои до леглото Ви в родилното и да ви помага за бебоците не искате ли  Wink ?(нищо лично)

smile3501  Напълно подкрепям.

# 544
daniela_85, доктора ми направи страхотно секцио, съпругът ми е лекар и в крайна сметка, това коментира със свекърва ми (лекар GP) и етърва ми (лекар), че хич не е вярвал, че някой може да се възстанови така бързо от секцио. Казвала съм го и пак ще кажа, д-р Славчев има златни ръце, шевът ми е козметичен, след операцията съм нямала болки, придърпвания, а за какви ужаси бях чувала - преди да ме отреже, бях бяла като платно от страх и ужас. Надявам се и следващият път пак да ме изражда... въпреки, че и на него не му е било лесно сигурна съм. Качих 35 кг. по време на бременността, отделно кръвоносните ми съдове бяха разширени заради хепарина... обаче Славчев и за миг не ми създаде усещане, че ми предстои нещо страшно, напротив успокои ме, търпя ме, не знам дали помни, че не исках и в операционната да вляза докато "...не се сбогувам..." с мъжа си... След мен няколко мои приятелки родиха при него, всички са супер доволни! Една не се оплака... Аз от раждането си имам само хубави спомени и за тях допринесоха и Соня и доктора.
Истината е, че трябва да се полашкаш 8 години по кабинети да видиш за какво става дума, а после ще разбереш за какво ти говоря! Моето момче е много изстрадано, заченато с много късмет и с помощ от друг лекар, но д-р Славчев ме пое в 6 м., изтърпя всичките ми страхове, при него всеки път ходих със списък въпроси, имаше търпение, отговаряше ми... да не говорим за Соня, която веднъж не ми е казала, че няма направление!

# 545
Сонче, че няма да го зарежеш - няма! То това и той, и ние го знаем! Сега като си ви видях преди няколко седмици и пак ми се прииска да бременея... ей Simple Smile
Най-много да я свършим една такава, а доктора да ми се накара, че не съм чакала 2 години Simple Smile

# 546
Сонче, че няма да го зарежеш - няма! То това и той, и ние го знаем! Сега като си ви видях преди няколко седмици и пак ми се прииска да бременея... ей Simple Smile
Най-много да я свършим една такава, а доктора да ми се накара, че не съм чакала 2 години Simple Smile

Ех , Гери дай Боже всекиму пациенти като теб, и дума не може да става за "търпене"!Толкова ви се радвам като дойдете след раждането, все едно че съм бременяла и раждала с вас. Няма да го зарежа естествено само го плаша от време на време, още ми се връзва Simple Smile, през толкова перипетии минахме заедно, че ...няма смисъл. Кабинета е нашата рожба, дай Боже всичко да е наред и да празнуваме не само три годишнина , а и 33 Simple Smile

# 547
Много сте ми готини всички и с удоволствие ви чета     bouquet

Веднъж съм била на преглед при д-р Славчев и съм много доволна  Hug една приятелка ме посъветва да се прегледам при него и знам че не съм сгрешила. Сончето и тя е страхотна   bouquet

Надявам се скоро да бременея и ви обещавам че пак ще дойда при вас  Wink Simple Smile Hug

# 548
Здравейте, може ли да ми кажете работното време на д-р Славчев? Благодаря Simple Smile

# 549
Аз съм с противоречиви чувства и мнение относно д-р Славчев.
На мен ми беше поставена диагноза от него,която в последствие се потвърди от двама други лекари,че не е вярна. Не знам дали бих се доверила на компетентността му на 100 %. Вярно е също,че всеки прави грешки - така,че моят съвет е просто да искате второ,ако трябва и трето мнение от различни лекари.

Добър е онзи лекар,който ви е помогнал. Това важи откакто свят светува.

# 550
Аз съм с противоречиви чувства и мнение относно д-р Славчев.
На мен ми беше поставена диагноза от него,която в последствие се потвърди от двама други лекари,че не е вярна. Не знам дали бих се доверила на компетентността му на 100 %. Вярно е също,че всеки прави грешки - така,че моят съвет е просто да искате второ,ако трябва и трето мнение от различни лекари.

Добър е онзи лекар,който ви е помогнал. Това важи откакто свят светува.
Hug добър е този , който ви е помогнал , той оставя следа за цял живот

# 551
Аз лично смятам , че е несериозно да има само добри отзиви за работата на даден лекар, това не говори добре за него ...

# 552
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Страшен спор се вихри тук,ама лошо няма.Аз лично два пъти съм ходила при него по две различни причини и съдбата винаги се е намесвала.Разминавало ми се е от личната намеса на д-р Славчев.Не ми хареса отношението му към моето желание да родя секцио.Започва да ме убеждава,че било по-добре и по-бързо ще се възстановя ако родя нормално,ама АЗ не искам.Имам право на избор.В моя случай след раждане секцио се възстанових супер бързо и съм много доволна.

# 553
iv.elina, точно това е за уважение, че застава зад лекарското си мнение и това, кое е най-добро за пациента! Раждането секцио при липса на медицински показания не е препоръчително. При мен реално също нямаше показания, доктора ми обясни защо смята, че е добре да родя нормално (такова беше и желанието на съпругът ми, лекар), и беше абсолютно прав, но аз му споделих моите страхове, колко чакано е това бебе и в крайна сметка, той прие моята позиция... важното е да знаем как да говорим с лекаря си, а не само да искаме (изискваме). Все пак, аз не бих търпяла, някой да ме учи как да си върша работата, най-малкото при липсата на специални знания... 
Моето секцио мина супер леко, възстановяването супер бързо и от всичките ми приятелки родили секцио, само аз съм с козметичен шев и почти не си личи, че съм рязана... всичко това благодарение на д-р Славчев! Харесва ми това, че не е комерсиален, човек е и подхожда с разбиране! Най-лесно е да те резне, да си платиш за избор на екип и секцио, но... това дали е най-доброто за теб е преценка на лекаря...

# 554
Относно секцио или нормално раждане имаше много голям спор преди време,но в друг форум.
От там запомних едно изказване.Ако трябва  да се ражда нормало,както са били 70% ражданията в една болница,жената е трябвало да има цип ,а не .............
А аз исках да родя нормално,а д-р Слав4ев ми каза ,4е няма как да стене.
Ли4но той няма да рискува и беше прав.Имаше огромен риск за едното бебе въпреки проведените  преди раждане профилактики Confused
Има и друго.Ако искаше да е комерсиален,щеше да настоява за пове4е секциота.Нали се сещате,4е ЗК дава зна4ително по-голяма сума за тази манипулация. Wink
Не го защитавам.Аз също мисля,4е е правилно да се ражда нормално ,ако няма други показатели.
Но ,защитавам на моменти и тезата на бъдещата майка,ако тя иска да ражда секцио.
Аз имам раждане и секцио и нормално и затова пея тази песен.За мен ли4но  нормалното раждане беше дълго и адски болезненно сръвнено със секциото,където се дават обезболяващи.
Възстановяването оба4е е друга тема.Два 4аса след нормалното раждане си исках багажа и бебето и да си ходя.Все едно нищо не е било.А имах  десет шева вътрешни и 7 външни.
ООООО пак се отплеснах.Стига  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт