Споделете мнения за Д-р С.Славчев АГ-окръжна болница Варна

• 175 137
  • 810
  •   1
Отговори
# 675
Здравйте, аз съм още млада за майка (18г.), но искам да попитам , ако съм за по кратък преглед, нужно ли е записване на час? Знам,че трябва да си взема направление от л.лекар, днес отивам да го взема и не знаех при кого да отида след това за преглед. Мислих си за Курортна поликлиника,но след доста негативни коментари за лекарката там се отказах напълно. Та въпроса ми е, ако не съм бъдеща майка и даже нямам и помисли все още за такива начинания, др.Славчев ще може ли да ме приеме? И ако съм без час../ защото разбрах,че работи петък, а не знам от днес за днес час записва ли се? / ще ме приеме ли? Става дума за кратка консултация.
Извинете ме за невежеството, но доста се пообърках..  Embarassed

ХУбаво е да си запишеш час, че има много бъдещи мамчета със записан час и графика на доктора по принцип е натоварен. Иначе не се знае, колко ще чакаш...
Някъде по-нагоре е записан номера на Соня. Звънни и тя ще ти даде час Simple Smile

Звънях в петък, въпреки настоятелството ми(5-6 звънения), никой не вдигна , та в кои дни мога да си запазвам час, само петък и събота или и през цялата седмица. Става дума какво е работното време. Simple Smile

# 676
mirca1, аз съм звъняла предимно през седмицата и понякога наистина трябва да си по-настоятелна. Ако трябва на следващият ден пак пробвай, защото Соня не винаги е в състояние да вдигне.
Доколкото бях чела наскоро, вторник и петък тя ходи на ортопед (или нещо подобно беше  ooooh!)  и вдигането на телефона и е по-трудно. Но ти не се отказвай Simple Smile
Успех със записването!

# 677
Здравейте Simple Smile Някой знае ли дали д-р Славчев още отговаря на същия тел номер 0898426810..? Цял ден се опитвам да се свържа с него , но така и не успявам .... ?

# 678
  • На брега на морето
този е да. има работа сигурно потърси го по-късно пак.  Simple Smile   

# 679
Благодаря!!! Ще опитам пак Simple Smile

# 680
  • Варна
Искам да питам някоя мама която е раждала секцио при него.Той ли избира датата на операцията или решението е общо?Как е минало всичко?Какъв е шева след това?Как се държи доктора?Идва ли след това всеки ден при родилката,дава ли някакви напътствия?

# 681
1.Искам да питам някоя мама която е раждала секцио при него.
2.Той ли избира датата на операцията или решението е общо?
3.Как е минало всичко?
4.Какъв е шева след това?
5.Как се държи доктора?
6.Идва ли след това всеки ден при родилката,дава ли някакви напътствия?
1.Снаха ми ражда при него преди няма месец.Аз не  можах поради ред други независещи от нас при4ини,но той ме следи доста из късо през бременноста .
2.Датата  се избира съобразно термина,а и все пак доктора  решава кога е момента според състоянието ви.
3.Вси4ко мина перфектно.
4.Шевовете  са от тези ,които по4ти не ли4ат след това.
5.Докторът как се държи ли?Това ми е странен въпрос Thinking.Съвсем адеквано.
6.Дори и да не идва всеки ден,има винаги информация за вси4ко ,което се слу4ва със вас.

По назад в темата има отговори на вси4ки въпроси ,но в разли4и постове от потребители  Wink

# 682
Здравейте Simple Smile Записах си час за д-р Славчев, за утре- петък 18ч., но за съжаление ми дойде Sad. Някой ако има час за другата седмица и има желание да ги разменим, нека пише. Simple Smile

# 683
  • Варна
Vali:) -Благодаря за отговора.

# 684
Момичета, във въпросът ми в  какво се състои следродилният преглед, забравих да попитам дали е нужно направление от личният лекар?

# 685
  • Някъде там
Ordinary_World Да искат направление  Peace

# 686
Ordinary_World Да искат направление  Peace

Значи ще си набавя.
Благодаря  Peace

# 687
  • Варна
Е нали имаме п;раво на един преглед до 42 дни след раждането, за който не се иска ново направление?

# 688
  • Някъде там
Оххххх много се извинявам Ordinary_World.
 Аз през цялото време си мисля за цитонамазка  Blush. какво чета и аз незнам  #Cussing out.
Мисля че не искат направление за следродилния. Извинявам се още веднъж  Embarassed

# 689
мÎsŠ ĶăÞŘĨz, не се притеснявай  Peace
За най-сигурно ще питам Соня, като си запазвам час Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт