Албена Вулева - гола пред Парламента! Ужас и безумие!

• 33 545
  • 337
  •   1
Отговори
# 45
Сравнението с Мадона беше неуместно и...излишно...  Sick

Хайде, сега Simple Smile

Това че някой се опитва да имитира друг, не означава, че трябва непременно да бъде успешно Simple Smile
Понякога препратките може и да са пародийни или карикатурният елемент да не е търсен, а само следствие.

# 46
175. - 15:21 - Е=mc2
От: Нютон
Циците не са и увиснали, тъй като гравитацията не им оказва влияние. Тъй като масата клони към нула то 9,8 * нула = нула (кръгла)

Из коментарите. Смях голям  Joy

# 47
Това че някой се опитва да имитира друг, не означава, че трябва непременно да бъде успешно Simple Smile
Понякога препратките може и да са пародийни или карикатурният елемент да не е търсен, а само следствие.
Имах предивид, че начинът, по който беше поднесено сравнението, беше едва ли не възхваляващ я. За пародията няма смисъл да коментирам... Снимките говорят сами за себе си.

# 48

Molestosa, Pasinet, нещо не ме разбрахте. Казах , че сесията  напомня на много стара сесия на Мадона. Също така Патси Кенсит имаше подобна сесия с тежък грим и почти същата прическа, затова ми заприлича на нея.
Не казвам, че Вулева е двойничка на Патси Кенсит или Мадона, нито ще ми дойде на ум да сравня тоя парцал с Мадона.
Сега разбрахте ли ме?

# 49
Сега те разбрах. Ама това отпуснато тяло хич не би ми донесло асоциации за Мадона.
Между другото, баш си пасва с Парламента тая фотосесия.
А за перуката и тежкия ужасен грим - но комент.... поне да й бяха скрили бръчките....

# 50
  • Сливен

АбсИлютно. И парламента ни е еФтина курва без цици ...
Който я 'фане я кара както си знае  Mr. Green
и прическата е идеална ...
само цигарето липсва  Grinning

# 51
Сега те разбрах. Ама това отпуснато тяло хич не би ми донесло асоциации за Мадона.
А за перуката и тежкия ужасен грим - но комент.... поне да й бяха скрили бръчките....

Т.е. ти се въздържаш от коментар заради визията й, нали така? Що се отнася до мястото и начина, нямаш възражения, намираш ги за напълно удачни Simple Smile
Аз също се въздържам от коментари, но по причина, че намирам изборът й за личен и никой не ме кара насила да си купувам списанието ли, каквото е там, нито да й гледам предаването (не знам дори дали още съществува). Един вид, не си създавам излишни мисли за персона, която не ме интересува, нито вълнува Simple Smile
Аз видях още две послания в снимките:
- фрапиращ контраст между неразвит, да кажем, детински бюст и състарено лице;
- не е нужно да имаш силикон, за да те снимат за еротично списание Simple Smile така че кръгът на "достъпност" за избор на фотообект се увеличава още повече Wink

# 52
Снимките са супер и са на подходящо за момента място. Както се казва: "лика-прилика". Мисля обаче , че по подходящо място за снимки на госпожицата е пред оня хипермаркет, от който крадаха преди време с майка й. Вътре даже щеше да е по-добре, до щанда за ароматизатори за тоалетна, обаче вече не я пускат там.  Joy

# 53
Аз изобщо не мисля че е с перука Naughty

# 54
Tsugumi, не е само визията. Но нека като/ако публикуват снимките й в самото списание, тогава да ги видим. Като такива - не само визия, а и снимки, и пози, и обстановка, ги намирам за...евтини...да речем...

# 55
Прилича ми на травестит.

# 56

Аз изобщо не мисля че е с перука Naughty
Да , то е геройство да направиш една коса да изглежда по този начин...

# 57
  • при Arctic Monkeys
няма да скрия, че за мен тази имаше определени попадения от време на време. в смисъл, че т.нар. ни "елит" е толкова зле, че нямам думи просто. за чалгарите, дето редовно ги осира няма да говоря, те си го заслужават.
ама да критикуваш, пък да изглеждаш като повяхнала маруля и тва не го възприемам.

# 58
Днес и видях една снимка в сайта:dnes.bg.
Как може да снимат жена с такива малки гърди?
Това ме възмути.

# 59
  • при Arctic Monkeys
абе, А.В. да е кусура на тая скапана държава. има далеч по-възмутителни, грозни и абсурдни неща, ама за тях не се говори толкова често.

Общи условия

Активация на акаунт