Албена Вулева - гола пред Парламента! Ужас и безумие!

• 33 515
  • 337
  •   1
Отговори
# 135
чак да им секне либидото  ....чудя се 90 % от жените тук как се събличат вечер пред мъжете си ...
Хауърд Стърн казваше в неговата автобиография , че много повече се е възбуждал на аматьорските разголени снимки на обикновени жени , отколкото на изкуствената красота на плейбойките

Добър постинг, един от малкото смислени според мен!
Поздравления! 

Едно е вечер да се съблечеш пред мъжа си, съвсем друго е да се изтипосаш пред цяла България и задника ти да лъсне в списание. Трябва да имаш доста високо самочувствие за подобно действие.

# 136
  • Sofia
чудя се 90 % от жените тук как се събличат вечер пред мъжете си ...
Хауърд Стърн казваше в неговата автобиография , че много повече се е възбуждал на аматьорските разголени снимки на обикновени жени , отколкото на изкуствената красота на плейбойките

Ти пък - въобще не се събличат, ходи виж в ДиС - мъжете им мрънкат, че си лягат по пижами...

Е са Хауърд Стърн кат се възбужда от таквиз кат Албенка (щото и за плейбой да се снима пак изглежда аматьорски - просто и фейса и боди-то са й такива), всички требва да са като него..

# 137

Едно е вечер да се съблечеш пред мъжа си, съвсем друго е да се изтипосаш пред цяла България и задника ти да лъсне в списание. Трябва да имаш доста високо самочувствие за подобно действие.

Айде, обясни защо? Какво самочувствие, бе? Може 5 000 човека да те харесват, да се съблечеш щото решаваш, че си много подходяща и след сесията 10 000 да ревнат - тая е грозна. Изобщо не виждам смисъл да се оценяват по разни тъпи критерии физическите данни на даден човек. Даже принципно да се оценяват в контекста хубава-грозна. Ценна е идеята, смисълът на фотосесията, послания ако има, интериор. Конкретната, на Вулева сесия, на ме не ми харесва, не ми допадат идеите на "стилистката" Теди Велинова.  Тези хора пък много бързо се преквалифицират, бе. Манекен, стилист, юрист /предимно/...., къде тез курсове за преквалификация, в УНСС ли?  ooooh!

# 138
  • на пистата
А колко от вас имат дупе да направят такова нещо? Гола вОда сте.
имам имам ама никой не предлага Laughing,след раждането на 2 деца изглеждам 10пъти по-добре от нея.след постоянните плюения по тази и онази,коя кви меса имала и колко била дебела очаквах,че вулева ще изглежда перфектно ooooh!извинете,но майка ми на 48г има по-стегнато тяло от нейното.а за приликата с мадона няма да коментирам,ако албена на 50г изглежда като нея ще я призная,но сега....не Naughty
с нетърпение очаквам завръщането на шоуто на слави за да чуя коментарите му Laughing

# 139
  Изобщо не виждам смисъл да се оценяват по разни тъпи критерии физическите данни на даден човек. 
Ми то в Плейбой физическите данни са най-важните.

# 140
  Изобщо не виждам смисъл да се оценяват по разни тъпи критерии физическите данни на даден човек. 
Ми то в Плейбой физическите данни са най-важните.

Ами тях ги има, да не би да снимат духове. Кой как ги оценява - всеки различно, за едни е хубаво едно, за други друго. А  и времената се менят. Едно време, благодарение на Рубенс цял период е  бил посветен на добре закръглените жени...представям си днес ако такава жена застане пред обектива, какво ще се случи.
Това ми е мисълта.
  bouquet

# 141
Изобщо не виждам смисъл да се оценяват по разни тъпи критерии физическите данни на даден човек. Даже принципно да се оценяват в контекста хубава-грозна. Ценна е идеята, смисълът на фотосесията, послания ако има, интериор.
Защо ли изобщо се правят конкурси за красота по "разни тъпи критерии"?!
За теб критериите може да са тъпи, но професията на фотомодел ги изисква.
За 24 часа са пуснати почти 600 коментара в дира - това би трябвало да ти говори достатъчно, дори и без да ги четеш.

# 142
Като чета ми става ясно, че повече от половината форумски майки изглеждат по-добре от Албена, която е "пълен ужас"...ПОЗДРАВЛЕНИЯ   bouquet

# 143

Нещо ме навежда на мисълта, че точно така никой няма да иска да изглежда.... newsm78 Ама може и да бъркам.

# 144
Защо ли изобщо се правят конкурси за красота по "разни тъпи критерии"?!

И аз това се чудя? Снощи "фиксирах" също и мис модел на България с основен организатор Митьо Пищова  ooooh!  Ти скоро гледала ли си такъв конкурс за "красота" и знаеш ли, че критериите за мис свят примерно, не са само външен вид, не случайно им задават и въпроси и прочие. У нас вече дали задават въпроси или все още не са се престрашили организаторите? Това вече ще е срамно - невежеството на младото поколение, ценностите им, заучените реплики и фрази на 13 год.?!?! кандидатки за красота,  Боже опази, че и аз имам щерка? Няма да ми е смешно, че някое момиче има по-закръглени бедра например, или че носа му не е по "изискванията".

# 145
Добре де, как да ти кажа, че каквото и да е, в него би трябвало да има поне малко естетика.

# 146
  • София
И аз попаднах на този конкурс снощи. Всячески се опитвах да оправдая лошия външен вид на повечето момичета. Викам си, осветлението е лошо, хореографията куца, дрехите и те са кофти, прическите като от 80-те или са ги направили проскубани в главите... Ама, на, момичетата все ми изглеждаха зле, едни такива, сковани, не знаят къде да погледнат, чертите на лицата им бяха странни. По никакъв начин не можех да си представя как някое от тези момичета ще отиде на по-голям конкурс, където обикновено са събрани коя от коя по-хубави момичета. А за проявения интелект и знания изобщо не искам да говоря, че е пълна трагедия.

# 147
  • София
А за проявения интелект и знания изобщо не искам да говоря, че е пълна трагедия.
Че е трагедия, трагедия е - по принцип на подобни конкурси, този конкретно не съм гледала.
Но ми е направило впечатление, че задаваните въпроси към момичета са също доста тъпи.
Не мога да си представя дори и професор по ядрена физика да даде смислен отговор на риторичния въпрос "Какво мислите за мира".

# 148
Добре де, как да ти кажа, че каквото и да е, в него би трябвало да има поне малко естетика.

Да, съгласна съм с теб принципно, но явно на различни места търсим естетиката. Просто немога да оценявам, това, което природата е създала, а не самия човек...

Моят мъж едно време помагал на техните в магазинче, щанда бил под ълъг след някакво коридорче и когато купувача влиза и излиза не се вижда, само като се приближи до щанда, иначе се чува всичко. Та, вика мъжа ми, влиза една, оглежда и излиза, а явно вънка я чакат други момичета, щото чувам - еййй, вътре има егати пича. И след малко, вика, цъфва друго момиче, повъртя се и то и си тръгна, при което аз чувам - ти луда ли си ма?  Laughing   Laughing  Laughing  Явно това е реплика към момичето, което е видяло моя мъж като пич.

А сега де - моя мъж готин ли е или не?

Та различните очи, различно гледат.

# 149
  • Високо в планината на изобилието
Не виждам нищо ужасно на тези снимки,една жена с нормален естествен бюст.Много от списващите тук надали са в по добра форма.Давайте вашите снимки по монокини за да преценим коя е по добрата. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт