Албена Вулева - гола пред Парламента! Ужас и безумие!

• 33 523
  • 337
  •   1
Отговори
# 210
saglasna sam s tova che tuk vsichki forumski majki sa s mnogo poveche intelekt i umstven bagag ot kolkoto takava kato neya.razbiram che taka i haresva da si iskarva parite no do koga i pred kogo varvi a Simple Smile galko e da  Rolling Eyes
Тук се стремем да пишем на книжовен български език. Нещо като идея фикс ни е. А ти? Нямаш ли си кирилица?

# 211
А, в този ред на мисли, допускам да има 5-6 форумки с по-пошъл вид от Вулева, да.  Peace  За целия форум.
Така е. Само, че във въпросното издание не публикват снимки на жени-икони. Конкретната сесия е политика на списанието, тя не цели да замерва мъжката аудитория с нежност и виталност. Решили са този път да предложат нещо натурално, нещо грубо, нещо, което може и да бъде секси в абсолютната си перверзност и грозота. Замисълът ми харесва, защото този път е различно. Няма плюш, няма гърди, има насинен задник и преждевременно остаряла жена на фона на парламента. В живота се случва. Списанието се цели някъде, но не определено към женската аудитория, разнежила се от майчинството.

Нищо "натурално",и "грубо" няма да предложат.Просто това са снимките без шотошоп,в списанието фотосесията която ще излезе най-вероятно няма да я познаем.Може би единствено по косата и малките гърди.

# 212
Дано да не е така, защото, ако заложат на това, което се вижда от тези снимки, може и да е по-печелившо изданието.

# 213
Аз казах зле, което е не непременно пошло Simple Smile Пошли са ми голяма част от коментарите, типично в Албенкиния стил са Grinning

# 214
Дано да не е така, защото, ако заложат на това, което се вижда от тези снимки, може и да е по-печелившо изданието.

Това няма как да стане,никога нйма да си изтипосат в изданието този суров материал.

# 215
За тази картина са платени 33.6 милиона долара. http://www.cnn.com/2008/SHOWBIZ/05/13/freud.art/index.html
Не само силиконът продава Laughing
Ми то лудостта ходи по хората, да ти кажа ли. Освен това купилият я едва ли го е направил с целта, с която се купува от мъжете "Плейбой". Не е ли така?
Едното е сесия за развлечение на мъжкото око, другото е изкуство. Няма база за сравнение.

# 216
Коментарите са заслужени с дългогодишно творчество. Да не отнемаме резултата от труда на особата.

Учуди ме само, от къде това предположение - че повечето са по-зле.  Grinning
Впечатления някакви? Сподели с нас.

# 217
Всичко е въпрос на вкус и възприятия. На мен по-голяма част от пишещите в "Красива мама" ми изглеждат същите като въпросната особа. Колкото повече съвети си разменят и колкото повече пластове грим слагат върху себе си, толкова повече се доближават визуално до нея. Иначе Албена я намират за отвратителна, то се знае.

# 218
За тази картина са платени 33.6 милиона долара. http://www.cnn.com/2008/SHOWBIZ/05/13/freud.art/index.html
Това е картина на Лусиен Фройд. Един от двамата най-добри художници в момента в Англия, за колко да се продава?

между другото едно от най-интересните неща в него е именно стъписващият начин да изобразява човешкото тяло отвъд самопожелателното примижаване, с което се залъгваме в собствената си хубост. Тялото като инертна материя с тебеширени оттенъци.

Живописта не е продължение на календарните картинки с други средства.

# 219

Mr. Green Sorry за офф-а ама това на килограм ли е?  Mr. Green

# 220
Всичко е въпрос на вкус и възприятия. На мен по-голяма част от пишещите в "Красива мама" ми изглеждат същите като въпросната особа. Колкото повече съвети си разменят и колкото повече пластове грим слагат върху себе си, толкова повече се доближават визуално до нея. Иначе Албена я намират за отвратителна, то се знае.

Това,че в КМ има някаква си тема с грим,в която има 10 участнички,не значи че имаш идея как изглеждат пишещите по принцип в КМ.И не е нужно всеки там да е с толкова грим. Stop Изглежда лошо и това е.И не смятам,че някой трябва да е Наоми Кембъл за да дава мнение за телата на деругите.Това не значи,че не можат да оценят реално и собствените си,нали така?И да кажат- кофти ми е тялото,нейното също.

# 221

Страхотна картина, благодаря! Ще погледна и други творби на автора!
 newsm10

Поздрави,
Нина

# 222
Много страници й отделихте на тая женица  Shocked

# 223
Много страници й отделихте на тая женица  Shocked

и аз така смятам ooooh!

# 224
Ама пък наистина има гадни цици.....

Общи условия

Активация на акаунт