Албена Вулева - гола пред Парламента! Ужас и безумие!

• 33 586
  • 337
  •   1
Отговори
# 225
  • London, baby
Ама и аз къде блея, чак сега виждам тази тема.  Thinking
И равносметката каква е? Вулева е грозилище, а вие - не?  Laughing
Малко ми напомня малко като в 3та група на ДГ.

Ааа, виждала съм много повече от 5-6 форОмки, които са доста зле.  Mr. Green

# 226
И да сме,и да не сме грозилища,оценка всеки може да даде.Както мога да имам за себе си реална преценка и да кажа къде съм зле,мога да го кажа и за нея.Нали не трябва да съм манекенка и с мерски 90-60-90,178см и 45кг,без стрия и целулит за да мога да изкажа мнение.И не само аз,и другите тука.

# 227
Slav4e_Av4e, аз съм грозен. Виждам го винаги в огледало или витрина.
Ние, мъжете, в това отношение виждаме това, което се вижда.
Но не ми се отваря устата да кажа за някой, някоя, че е грозна. Някак, мисля, че нямам право.
Чел съм КМ.
От темата за акне установяваме, че го има всяка пета.
От темата за стрии - всяка четвърта.
От темата за брадавици - всяка десета
От темата за мазна кожа - всяка осма.
От темата за капеща коса - всяка седма.
Наднормено тегло, диети - всяка трета.
Не е ли логично да си задам въпроса добре бе, мама му стара, кои са красавиците в КМ?
Отговора за мен е, че красива мама е идея. Идеал, крайна цел. Обаче дава ли това право на стремящите се към целта да казват за друга жена -Ууууу, тая е грозна, отвратителна.
Навремето гледах кокошки. Всичките кълвяха три. Отделих трите. Намериха си други три, които почнаха да кълват. От отделените три двете почнаха да кълват третата.
Добре, Роня, покажи си циците.

# 228
От темата за акне установяваме, че го има всяка пета.
От темата за стрии - всяка четвърта.
От темата за брадавици - всяка десета
От темата за мазна кожа - всяка осма.
От темата за капеща коса - всяка седма.
Наднормено тегло, диети - всяка трета.

И въпреки това,тука нито една от тях не е казала- Аз съм мис свят,аз съм това ,аз съм онова.Всяка има кусури и си ги вижда.И си ги знае.Това значи ли,че не може да даде мнение?И че задължително трябва да е по-добре изглеждаща за да го даде?Просто не става дума за нас,иначе да се обсъдим и ние коя е хубава,и коя не.Тя е известна личност,снимала си е висналият задник,и аз казвам че е лош.В същото време не твърдя,че моя е по-добре,но не съм на корицата на Плейбой,и не бих се снимала.

# 229
  • out of space
Добре бе, майка му възрастна! Много жени има с кофти цици, със свинска зурла или задник до средата на бедрата, но не са тръгнали да се кълчотят голи пред парламента и по списанията.  Tired

# 230
Ходят си така по улиците, обаче. ПО цици и задници, едва ли не. Грозна гледка- всички знаем. Голяма част с аи форумки/предполагам/. Славче, да не би да се разпозна сред тези, от които Албенка не е по- зле, че рипаш така. Къде ви е чувството за хумор, ей! Grinning

# 231
Ходят си така по улиците, обаче. ПО цици и задници, едва ли не. Грозна гледка- всички знаем. Голяма част с аи форумки/предполагам/. Славче, да не би да се разпозна сред тези, от които Албенка не е по- зле, че рипаш така. Къде ви е чувството за хумор, ей! Grinning

Да. bowuu

# 232
Ами какъвто Парламента, такава и Албена Вулева.

# 233
А защо една според вас грозна жена, да не се изтипоса на снимка? Айде сега да не се снимат изобщо тези жени, които някой би помислил за грозни? Нямат ли право да си публикуват снимки в списания, ако бъдат поканени и защо? Жива дискриминация!

Апропо, Летящата крава, видях една тема "Покажи ми красота"... прекрсана е! Днес я видях.  Ако някой там беше пуснал снимка на Вулева - как щяхте да реагирате? Представете си, че там човекът е намерил красота? Ако щяхте да му оспорвате - ваша работа, вие сте пуснала темата, но би било твърде лицемерно. В контекста на това - разбирам суетата на хората да се изказват "компетенно" по всички въпроси, но бих ги разбрала и ако си замълчат по някоя и друга тема.......!

Поздрави!   bouquet

Вълкът с дълъг ник - съгласна съм с вас!

# 234
А защо една според вас грозна жена, да не се изтипоса на снимка? Айде сега да не се снимат изобщо тези жени, които някой би помислил за грозни? Нямат ли право да си публикуват снимки в списания, ако бъдат поканени и защо? Жива дискриминация!

Имат право,и голи и облечени,и както искат.Всеки има право.Важно е обаче да осъзнаваш,че с определено тяло,не си за еротично издание.

# 235
Тъй като гледам и тея по улиците с цици/без цици, с паласки, с кореми, с гъзове- и тях ги обсъждаме/те във форума. Такива сме си ние, обсъждащи. Колкото повече хора те видят- толкова повече ще те обсъдят.
Не мисля, че трябва съм Мис Свят, за да обсъдя физиката на Албена Вулева или пък трябва да имам глас меден загорски, за да кажа че еди-кой-си-певец е пял фалшиво на сцена, какъв срам.
Който има "дупе" да се снима дибидюс пред парламента трябва да има и дупе за критика, Тъй мисля аз, хау.

# 236
Всеки има право.Важно е обаче да осъзнаваш,че с определено тяло,не си за еротично издание.

Няма нищо за осъзнаване. Това е  решение на въпрсното еротично списание и по-точно на издателите му. Щом са допуснали снимките, значи са за еротично списание, едно от най-популярните при това! Не казвам най-добрите...

# 237
Искам да ви опозная чрез усещането ви за красота.  Покажете ми това, което смятате за красиво. Ваша работа къде ще откриете прекрасността - в картина, в цвят или в движение. Условието е само да можете да го покажете. Давайте, изложете се на показ.  thumbsup

Интересно защо не са пуснати там.  Grinning

NinoTino, ти би ли я сложила в темата?

# 238
Важно е обаче да осъзнаваш,че с определено тяло,не си за еротично издание.

Е, едва ли се е натискала на Плейбой, предполагам, че са й предложили сесия, все пак Плейбой ситурно имат някаква политика кой пускат на страниците си.

Някой преди каза какво й е еротичното - стара к..ва с детско тяло.
А що се отнася до грозотата - тя, както и красотата са много относително понятие.
Аз не я намирам грозна - евтина-да, но не виждам нищо толкова шокиращо във физиката й. Дори леко й завиждам за липсата на бюст, винаги съм мечтала да нямам нужда от сутиен. Дори ми харесва, че няма силикон (със сигурност може да си го позволи). Щях да съм разочарована, ако беше напомпала няколко кубика.
Изглежда естествена ( извън тона грим в/у лицето й). И това не е лошо. А и ще поиграе Фотошоп-а, със сигурност самата сесия ще е по-лустросана.

# 239
  • out of space

Ама да се изтипоса! Само да не се сърди после, че я наричаме грозна и отвратителна  Wink

Общи условия

Активация на акаунт