Звездни компромати - 29 част

• 45 447
  • 578
  •   1
Отговори
# 210

Сладураааааани. Нарочно пускам линка така,за да ги видите хууубаво отблизо.  Joy

Магда е няма такъв траверс просто,честно.

# 211
Абе незнам за Магда, аз даже не я познах, но седя и се чудя виждала ли съм по-ужасна жена от Ейми. Е нема такъв дзвер, братче.  Когато гледах за първи път неин клип, бая се зачудих какво е туй чудо, но после прочетох, че е жена.

# 212
  • София
Магда, дори и не можах да я позная. Тя в началото на "звездната" си кариера май изглеждаше по-добре!? А тази другата - Преслава или там както се казваше... не мога да им запомна на всички имената, те станаха ужасно много ( на времето бяха Глория, Тони Дачева и Сашка Васева та лесно се помнеха - едната пееше все кавъри, втората съм я запомнила с "3 кила банани"  и разбира се третата звезда грейна с "левовете в марки" и песента за Георги просто безспорен хит  Crazy), ама добре изглежда!

# 213
  • София
E това е шокиращо, наистина. Определено предпочитам да си се бора с моите  5-6 килограма отгоре, та било то и цял живот, отколкото да изглеждам така! ooooh!

Последна редакция: нд, 24 авг 2008, 00:28 от tzvety26

# 214
Още по-шокиращото е, че към сайта има разни съвети как да се отслабва, от типа "приемайте си хапчетата за отслабване, не приемайте повече от 200 калории дневно" а заблудени тийнове си споделят коя какво направила днес (станала в 6 тренирала до 8, за деня хапнала половин ябълка и много вода, а следобед пак тренирала..." ooooh! Нямам думи.
Пускам ви и това: http://www.youtube.com/watch?v=VS2mfWDryPE
То просто е ужасно и даже не е за тук, не става нито за осмиване, нито за компромат...нямам думи...както и да е.

Магда е ужасна Sick Другата до нея май е Димана.

# 215
Другата е Преслава.  Laughing

# 216
Двете с Димана много си приличат, особено откакто Преслава се стопи.

# 217
То това е стара снимка . Но просто като почнат да се гримират еднакво или имат един гримьор на място и ги прави той еднакви,не знам....

# 218
E това е шокиращо, наистина. Определено предпочитам да си се бора с моите  5-6 килограма отгоре, та било то и цял живот, отколкото да изглеждам така! ooooh!

Верно ли сте толкова зле, че не разпознавате нескопосания фотошоп?!

# 219
На мен пък някои снимки не са ми толкова шокиращи. Има и гаднички да. И съм съгласна за фотошопа.

# 220
ББ по мускули и косми.

# 221
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
колко е голям Бойко Б?

# 222
49 годишен, което не му дава правото да показва увиснали телеса по кориците на списанията  Peace

# 223
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
не са му увиснали, защо .. гащетата му стягат  Laughing

# 224
  • На морето!
ББ по мускули и косми.
Айде стига бе. Ежедневниците го позабравиха и той взе да се изявява в разни списания. Страшен кмет си има нашата столица, остава Масларова да се снима в Плейбой и ще влезем в рекордите за най-разголени управляващи.

Общи условия

Активация на акаунт