антицелулитен масаж с вендузи

• 148 255
  • 382
  •   1
Отговори
# 255
    Правя масажите с вендузи  (вече 12 до сега) , спазвам определен хранителен режим и спортувам в седмицата 5 пъти за около 1 час и свалих 2 кг ,  но ми прави впечатление , че местата , където целулита е бил по- слабо изразен (около ханша) е почти изчезнал , кожата е с видимо подобрена структура , а по- седалището , където целулита  е под формата на вдлъбнатинки , всякаш нищо не се променя , дори ми се струва , че стават  по- ясно изразени . Това дали има нещо общо със сваленита килограми ?? Моля , някой ако има подобни наблюдения да сподели  ooooh!

# 256
а по- седалището , където целулита  е под формата на вдлъбнатинки , всякаш нищо не се променя , дори ми се струва , че стават  по- ясно изразени .
И аз съм тъй Sad
Само дето при мен е навсякъде така...
Чудя се дали да не ида на целутрон и последа правя вендузите профилактично  newsm78

# 257
Ами май и аз клоня към целутрона , а после за профилактика и вендузи. Само дето много време ми отнемат тези процедури против целулита .... а и изпити .....

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 14:34 от diangelin

# 258
Добре, да ви попитам нещо, защото виждам, че споменахте "целутрон"... Какъв е принципът на действие на този масаж? Аз съм чувала, че се смята за остарял метод вече. Нека някой, който е запознат с този тип антицелулитен масаж да ми каже нещо повече за него.

# 259
Добре, да ви попитам нещо, защото виждам, че споменахте "целутрон"... Какъв е принципът на действие на този масаж? Аз съм чувала, че се смята за остарял метод вече. Нека някой, който е запознат с този тип антицелулитен масаж да ми каже нещо повече за него.

стеф, ходила съм преди няколко пъти на целутрон.... при мен никога не е имало ефект... увиват ти тялото с едни неща, целутронът работи на ток, пулсира с определена честота и сила..... знам, че много лошо го обясних, но технически съм пълен хал... да ти кажа аз лично не ти препоръчвам целутрон... ходила съм на масажи, съчетани с целутрон, това мн отдавна и мисля, че ефектът беше от масажите не от целутрона... много рехабилитатори казват, че понеже кожата се отпуска малко от масажа като се разбива целулитът и затова се прибавя към лечението и целутрон, който имал стягащ ефект. поне на мен така са ми го обяснявали

# 260
Моето впечатление е, че при масажа с вендузите преди да намалее видимо по-старият целулит сякаш се измества по-близо до повърхността на кожата и става даже по-видим. Постепенно обаче - след месец - два редовна употреба на вендузите би трябвало да започне да намалява. Поне при мен така се получи.

# 261
  • Бургас
Айде да дам кураж на всички ''въоръжени''с вендузите,борещи се против целулита.Ами по напред бях написала че вече не виждим моя , само като стисна се вижда.
Определено ми харесва резултата.По принцип масажите ги правех вечер и следователно вечерта се гледах на огледалото.Но в последно време гледам се на дневна светлина и наистина нищо не се вижда.Готова съм за плажа и за монокините newsm44
Освен с масажа(които вече правя и под душа с антицелулитен сапун),карам вело,и гледам всеки ден да пия фреш от грейпфрут,нали казват че именно той разгражда целулита Whistling
успех на всички Hug

# 262
  • в моя свят
Моя целулит никога не се е виждал ако не стисна силно,но целта ми е да го унищожа напълно....това,че не се вижда не ме успокоява.И определено има ефект.Освен вендузите правя и ръчен масаж и с кафе и с мед.Като ръчният ми масаж е доста груб-с интензивно търкане,стискане и щипане.Сега вече имам целулит само на определени области и с вендузите работя само там,защото другаде въобще не ги усещам.Освен това не се мажа с никакви антицелулитни кремове и гелове.Мисля,че масажите и постоянството вършат работа.

# 263
Здравейте и от мен. Да споделя и аз, в момента ходя на анти целулитни масажи и моята масажистка ми казва че най добър бил ръчният масаж. Тя е учила години за това, професионалист е, работи и в болница като рехабилитатор така че и имам доверие. Това с вендузите било да си щадят масажистите ръцете, защото нали се сещате за какво натоварване става въпрос. Вендузите увреждали капилярите и не били за  препоръчване.  Аз вече съм на осмата процедура и видимо има голям ефект. След такива масажи тя ме съветва да ходя пеш да пия много течности. Аз в момента спортувам три пъти в седмицата, немога да кажа че съм на някаква диета но избягвам някои храни като тестени, сладки и подобни. Гледам да съм на повече салатки и плодове.
Надявам се да съм ви била полезна, успех на всички. newsm39 newsm03

# 264
  • в моя свят
Да спорта просто е задължителен.Аз също спортувам и то доста упорито по 2 часа 5-6 пъти седмично,но масажите правя вечер....просто нямам време сутрин преди тренировка да отделя и около час за масаж.....но и така имам резултати.Съгласна съм,че вендузите не са напълно безопасни,но ако не се прекалява и се редува ръчен масаж с вендуза мисля,че не би трябвало да има "поражения"

# 265
Mотивирана от вас и аз вчера си купих вендузите - на първо четене съм очарована от силата на чакума и масажа който се получава. До сега съм правила само ръчен масаж -натисках,потупвах,но просто сега разбирам,че това е било слаба работа.
Дано скоро да се похваля с добри резултати Flutter
Аз всъщност нямам излишни кг.,а само целулит и за това не спазвам някаква особена диета, но всяка сутрин задължително пия сок от грейпфрут и се обтривам с утайка от кафе Peace

Да попитам тези които практикуват с утайката от кафе - не бута ли тена тоя пилинг newsm78 че хем се мъча да имам тен.....

# 266
Вчера си закупих и съм много изненадана колко добър масаж може да се прави  с такива прости неща.
надявам се да има ефект.

# 267
Вчера си закупих и съм много изненадана колко добър масаж може да се прави  с такива прости неща.
надявам се да има ефект.

Ще има, ще има. Упоритост се иска.

# 268
Здравейте отново!
Вече 20 дни зачервявам и посинявам бедрата си с тези вендузи, но резултат не виждам.  Знам, че още е рано, но поне някакво подобрения да виждам, за да се митивирам да продължавам. Вярно, кожата е по-мека, но е от маслото. Обезсърчена съм. Надявам се да е както някой беше споменал, че при нея целулитът се предвижил на повърхността и чак тогава започнал да изчезва. Знам ли?   newsm78
Все пак надеждата умира последна. Старая се също и упражнения да правя, има bodyformer.
Ако наистина намалее този мой целулит (който не е малко, но е и чак толкова много), да знаете че всеки би се справил с него!  bowuu

# 269
  • София
Доколкото знам по-твърдия целулит се повлиява по-трудно.
Затова трябва постоянство.Аз издържам до 10-я ден и след това
ме домързява.Правила съм 3 пъти по 10 масажа с вендузите и
при мен ефекта се вижда и с просто око,но задължително след масажа
се увивам с фолио.Дано и при теб скоро да има резултат.Успех.

Общи условия

Активация на акаунт