антицелулитен масаж с вендузи

• 148 251
  • 382
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, имам невероятни новини:

http://www.maxefect.com/bb/tselulit-masaj-s-med.html

Значи: днес си направих на едното коляно този масаж. И после като започнах вендузите: о, чудо-изобщо не боли, ама изобщо. Все едно няма вакуум! Реших, че си въобразявам. Почнах другото - ми боли си...
Явно меда оказва някакво въздействие. Та сега вече почвам с мед преди вендузите  Crazy

# 271
  • Бургас
Здравейте мили дами! От прочетеното разбирам, че сте доста компетентни по целулитните въпроси и за това се обръщам към Вас  за информация. Наскоро си закупих Целулес - нещото, което според тв рекламата има същия ефект като при вендузите, та въпроса ми е дали някоя от Вас го е използвала, че аз нещо не вдявам. В упътването пише, че трябва да се използва на суха кожа, обаче така не мога да движа нагоре-надолу, както е на картинката, която са ми изпратили  newsm78. Ще съм благодарна да ме светнете как се използва това чудо   bouquet.

# 272
След 1 седмица прилагане на масажа, вече започвам да забелязвам първите признаци на подобрение.

Възможно ли е обаче на единия крак целулита да е по-ясно изразен? Имам такова чувство.

# 273
  • в матрицата
Здравейте мили дами! От прочетеното разбирам, че сте доста компетентни по целулитните въпроси и за това се обръщам към Вас  за информация. Наскоро си закупих Целулес - нещото, което според тв рекламата има същия ефект като при вендузите, та въпроса ми е дали някоя от Вас го е използвала, че аз нещо не вдявам. В упътването пише, че трябва да се използва на суха кожа, обаче така не мога да движа нагоре-надолу, както е на картинката, която са ми изпратили  newsm78. Ще съм благодарна да ме светнете как се използва това чудо   bouquet.
misi77, аз го имам тоя уред и само с него си правя масажите. Тайната е, че трябва да се намажеш с някакво цитрусово масло или антицелулитно, аз ползвам това на Икаров. Резултат има и то голям, но трябва поне 3 пъти седмично да се масажираш. Успех!!!  Hug

# 274
  • Бургас
Сърдечно благодаря Suzza, мотивирах се и започвам с масажа   bouquet. Дано и при мен има ефект.

# 275
След 1 седмица прилагане на масажа, вече започвам да забелязвам първите признаци на подобрение.

Възможно ли е обаче на единия крак целулита да е по-ясно изразен? Имам такова чувство.

да, напълно възможно, дори бих казала, напълно нормално. по принцип частите на тялото се различават, има разлика в кръвопритока, оттам и в целулита. и при мен е така, на единия крак е по-видим

# 276
 Grinning  Здравейте,момичета. Моля ви кажете,дали от силиконовите вендузи има резултат,защото днес си взех  или направо да почвам с бурканчето????? newsm78

# 277
За резултат от вендузите незнам защото и аз от скоро ги ползвам. Но поне става малко по- лесно от колкото да се мъчиш сама с ръце да втриваш маслото. Бих препоръчала масло против целулит на една от компаниите, които разпространяват продуктите си на принципа на Oriflame .. и тн., но наистина момичета има ефект.Аз го ползвам вече втора пролет само с 2-3 мазания и кожата ми става по гладка и стегната, но за целулита както всички знаем му трябва повечко време за да бъде преборен, но с упоритост всичко се постига. Ако някои иска повече инфо за вълшебното масълце да ми пише.  Grinning

# 278
Grinning  Здравейте,момичета. Моля ви кажете,дали от силиконовите вендузи има резултат,защото днес си взех  или направо да почвам с бурканчето????? newsm78

ей, само тъпчем на едно място. ДА, има резултат, по-добре прочети цялата тема  Peace

# 279

ей, само тъпчем на едно място. ДА, има резултат, по-добре прочети цялата тема  Peace

Peace

# 280
След като съм провела около 15-на масажа, вече не изпитвам никаква болка. В началото разбира се болката беше силно осезаема, даже трудна за понасяне.
Означава ли намаляването на болката че целулита е силно полвлиян?
Външно ми се струва че има добър резултат.

# 281
След като съм провела около 15-на масажа, вече не изпитвам никаква болка. В началото разбира се болката беше силно осезаема, даже трудна за понасяне.
Означава ли намаляването на болката че целулита е силно полвлиян?
Външно ми се струва че има добър резултат.

да,   bouquet означава. и при мен е така, чак сега разбирам, че в началото ме е боляло. в момента нямам болка почти никъде, само малко съвсем в горната и странична част на бедрата.

много му се каня и на този масаж с мед, но да видим кога ще е...

# 282
Да, и аз много се радвам че толкова просто нещо върши добра работа.

# 283
  • в моя свят
Не мисля,че липсата на болка е показателна........при мен болката изчезна след 3-4 масаж.Вече правя масаж с мед,с кафе и с вендузи повече от месец и определено има резултата макар и още да имам целулит.Не мога да преценя-на сантиметри съм намалила от бедрата около 3см.,но като се стисна има целулит и не мога да преценя дали е по малко от в началото....За болката мисля,че просто мястото изтръпва и вече не се усеща.Междудругото вече масажа с вендузите правя в банята заедно с масажа с мед.Т.е. докато меда се сгъсти и стане за отлепяне с ръцете аз действам с вендузата.

# 284
При мен има видимо намаляване, не само намаляване на болката.
При стискане има целулит, няма как да се махне напълно.

Не ми стана ясно как правите масажа с мед и вендузи. Медът се мажи самостоятелно или след намазване с масло?

Общи условия

Активация на акаунт