антицелулитен масаж с вендузи

• 148 236
  • 382
  •   1
Отговори
# 285
И мене ме запалихте с този масаж с вендузи и от вчера и аз сам в групата но си мисля че няма да стане за 10 дена все пак си го отглеждам този целулит поне 10 години но не смятам да се отказвам Успех и на Вас.

# 286

ooooh! Докато из4ета .....Ентусиазирахте ме! Ще пробвам и аз...дано по-дълго ме държи ентусиазма! Утре - на лов за вендузи и масла! 

Не ми стана ясно как правите масажа с мед и вендузи. Медът се мажи самостоятелно или след намазване с масло?

Смесва се с масло преди нанасянето (така пише в статията)

# 287
Здравейте момичета..
Преди известно време почнах да си правя масажи и аз (с вендузи).Честно казано мене не ме болеше толкова.Както и да е-бях много редовна,докато не ми се спукаха вендузите.Звучи смешено и странно,но наистина се спукаха.И така..останах без.Проблемът ми е ,че ми ги беше пратила една приятелка и сега ми е много неудобно да я помоля пак.
Затова реших да пробвам с вакумния масажор celluless,но..Нямам никаква информация дали този уред е добър.
В един форум бях чела,че не се получавало май вакуум,че след втория масаж се развалял уреда и т.н. и т.н.Като едновременно с това има и положителни отзиви.
Та искам да попитам какво е вашето мнение..Следя отдавна какво се случва из форума и виждам,че има момичета с много по-голям опит от моя в борбата с целулита.
Благодаря ви предварително и лек ден   Heart Eyes

# 288
  • в матрицата
lina_himbeer  аз имам celluless повече от 3 месеца,в началото го използвах през ден, сега 2 пъти седмично и съм доволна. В началото и аз имах някои съмнения дали ще е ефикасен и дали ще прави добър вакуум, но сега спокойно мога да заявя, да върши работа  Hug

# 289
Оооо мерси много за бързия отговор..Щом казваш значи мога да рискувам.Наистина ти благодаря   bouquet
А има ли ефект?В смисъл някакви подобрения виждаш ли по себе си?? Или е още рано за такива??

# 290
  • в матрицата
Резултат има да, въпроса е , че трябва поне 10 - 15 масажа да се направят за да видиш резултат. Успех с масажирането  Peace

# 291
а защо не си купиш пак вендузи?? 14 лв са все пак, а и ако в твоя град няма си мисля, че все ще намериш онлаин магазин да си поръчаш.

# 292
Еми немога да си купя,защото не живея в България.Мога да поръчам на някоя приятелка пак,но ми е неудобно..  Confused

# 293
а защо не си купиш пак вендузи?? 14 лв са все пак, а и ако в твоя град няма си мисля, че все ще намериш онлаин магазин да си поръчаш.

Явно много са нашумели, понеже в Бургас са 18 лв.    Money  Още като влязох в магазина моми4ето знаеше за какво влизам.. докато кажа "Търся..." тя казва "вендузи?"

# 294
 newsm62 newsm62 newsm62
защото сте морски и по лекинко се обличате Grinning

# 295
След 10 дневен масаж с вендузи, целулита ми започна да се разбива и кожата да се заглажда. След 4-5 масаж, кожата ми стана на кратери. Сега ми е загладена и приятна на пипане. Продължавам с вендузите през ден. За масаж с мед още не мога да се престраша, плаши ме цапане и лепкането...

# 296
След 10 дневен масаж с вендузи, целулита ми започна да се разбива и кожата да се заглажда. След 4-5 масаж, кожата ми стана на кратери. Сега ми е загладена и приятна на пипане. Продължавам с вендузите през ден. За масаж с мед още не мога да се престраша, плаши ме цапане и лепкането...

сама ли си правиш масажите? право за резултата   bouquet

# 297
Браво и за постоянството. Трябва да се засрамя!  Embarassed  Почвам и аз редовно.

# 298
Хайде момичета, казвайте до къде стигнахте. Аз за съжаление не мога да се похваля. правя масажа 2-3 пъти в седмицата, но явно е недостатъчно Sad

# 299
http://www.samozdrav-bg.com/74.35.0.0.1.0.phtml
Момичета вендузите, които са показани на снимката от статията силиконови ли са или стъклени?
Че смятам да поръчвам, в Бургас никъде няма вендузи.

Общи условия

Активация на акаунт