антицелулитен масаж с вендузи

• 148 230
  • 382
  •   1
Отговори
# 300
Силиконови. Мойте са такива Peace

# 301
Писах на и-мейла на Самоздрав, отговориха ми доста бързо, казаха че с доставка до дома излиза към 21 лв., 2 броя вендузи+доставката, а до офиса на куриер около 19.5 лв.
Щом са силиконови, веднага поръчвам.
Вчера правих масаж с утайка от кафе, само дето не ми се откачи ръката, изморително е много.
И още един въпрос мили дами, препоръчайте ми някое масажно олио, но да не е много скъпо, че не разполагам с безкрайни финанси  Tired
Аа забравих а как се действа с тях, в смисъл разбрах че при стъклените се награвя със запалка, и след това се поставя на желаното място, кислорода във вендузата е изгорял и така прави вакуум, а как е при силиконовите?
Много се задълбочих, големи въпроси голямо чудо.  bouquet

# 302
как го правиш тоя масаж, че е толкова изморителен. Аз не се масажирам с олио, а с антицелулитния сапун на Рефан. Става много лесно - под душа

При силиконовите, нищо не се загрява, просто ги стискаш и те се "залепват" върху кожата, след това се движат нагоре, надолу и в кръг.

# 303
Еми изморителен е защото го правя само с дясната ръка, скоро си порязах пръста на лявата, какво го порязох аз едва не го отрязох, правиха ми 4 шева. За това според мен вендузите са по-доброто решение.

# 304
Можеш да ги съчетаваш двата масажа, аз така правя, понякога де. Първо с кафето, а след това с вендузите.

# 305
Имам добри новини!!!
 Ефект има и то голям  Flutter

За пръв път в живота си виждам,че целулита е намалял!
Дори преди малко приятелки ми направиха комплимент и чак се чудеха как така е станала тая толкова чудна работа Laughing Е, разкрих тайната разбира се Sunglasses

Аз правя вендузите с зеления крем на Евелин и то от сравнително скоро- има-няма месец

Така,че не се отчайвайте и ви желая много гладки секси кълки Mr. Green Hug

# 306
Кокетка, всеки ден ли правиш масажа и по колко време.

# 307
Имам добри новини!!!
 Ефект има и то голям  Flutter

За пръв път в живота си виждам,че целулита е намалял!
Дори преди малко приятелки ми направиха комплимент и чак се чудеха как така е станала тая толкова чудна работа Laughing Е, разкрих тайната разбира се Sunglasses

Аз правя вендузите с зеления крем на Евелин и то от сравнително скоро- има-няма месец

Така,че не се отчайвайте и ви желая много гладки секси кълки Mr. Green Hug

Би ли погледнала, моля те, дали може да се ползва от кърма4ки?

# 308
Кокетка, всеки ден ли правиш масажа и по колко време.

Абе кога всеки ден - кога през два три Embarassed
Аз се учудвам как толкова време устисках да го правя, по принцип съм ужасно непостоянна Laughing, но с вендузите ми е лесно и хич не ме затруднява. За времето най-много по 5 минути на крак  Rolling Eyes

savage_17   не мога да намеря кутията и листовката - най-вероятно са заминали в коша Tired Но ако някой ги пази да каже Peace

# 309
  • София
Включвам се и аз тук, запалихте ме и мен с тези вендузи. Вчера си ги взех от магазина в Халите, силиконови, жената ми предложи и другите, които описвате в темичката - пластмасовите със спринцовката, но тези определено са ми по-удобни, лесно боравя с тях и направих вече два масажа. Болката е търпима, ставам червена като рак, без синини, но и още не смея да стисна повечко мръвка Simple Smile Надявам се и аз да се похваля с положителен резултат  Praynig

savage_17 и аз изхвърлих опаковката и упътването, но на самия сайт го намерих, мисля, че няма разлика в съдържанието:
http://www.samozdrav-bg.com/74.35.0.0.1.0.phtml

# 310
savage_17 и аз изхвърлих опаковката и упътването, но на самия сайт го намерих, мисля, че няма разлика в съдържанието:
http://www.samozdrav-bg.com/74.35.0.0.1.0.phtml

Имах предвид опаковката на крема
Аз вендузите си ги купих и там го има упътването....Ама щом крема е ефикасен....само да става и за кърма4ки ще е супер! 4е си купих 2 масла преди седмица и идвете не стават. Тогава предположих, 4е антицелулитните продукти най-вероятно не са за кърма4ки.
Та този крем ще стане ли за мен?

# 311
  • София
Кокетка, от колко време го правиш?

# 312
  • София
savage_17 извинявай, пак съм избързала с четенето и голяма глупост се е получило  Embarassed ooooh!

# 313
savage_17 извинявай, пак съм избързала с четенето и голяма глупост се е получило  Embarassed ooooh!
Нищо. Благодаря ти все пак!  Hug

# 314

Имах предвид опаковката на крема
[\quote]

Засъжаление не мога да кажа защото преди няколко дни ми свърши крема, та чак и разрязах опаковката на две да го използвам максимално Crazy
 За мен по скоро ефекта е от вендузите, преди сама си правех ръчния масаж и не виждах такъв резултат.
Сега довършвам една опаковка антицелулитен на Нивеа- Good bye cellulite, но той е ужасен - като втриеш в кожата и после започва да се рони Close

Съжалявам,че не мога да ти помогна с конкретен отговор, но няма ли такъв крем,подходящ за бременни на някоя от козметиките за бременни като Мустела например newsm78

Общи условия

Активация на акаунт