Проектирай, ремонтирай!

• 61 100
  • 650
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Да се похваля с проекта на хола, който justice ми направи (отново благодарности   bouquet Heart Eyes)

# 136
А защо остава толкова празно пространство срещу широката страна на масата? Там ще има ли нещо?

# 137
  • Пловдив
Да, там ще е кухненския бокс  Peace
Шкафовете му ще бъдат пак в същите цветове, с оранжев гръб на кухнята. Ще се повтаря мотивът с квадратите от секцията  Peace

Ето тук се вижда по-добре секцията
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/746/2130548294.JPG

# 138
Е това е нещо друго, щом е кухненския бокс там. Много добре се е получило разположението. Секцията я видях по нагоре в темата - много е хубава. Сега ще чакаме да се похвалиш с реализиран проект.

# 139
Включвам се и аз...Скоро и на мен ще ми се наложи да правя ремонт...Взехме си апартаментче в Бургас и скоро се местим Grinning. Единствения проблем е, че апарт. е много малък- бокс кухня с трапезария-около 19 кв.,спалня-13 кв., баня и тоалетна-заедно и една тераска.Всичко е ок, ама ние сме 4 човека. Аз,съпруга ми и две деца- тогава ще са на 3 г. и 1 г. и половина. Та си мисля  newsm78 всички да спим в спалнята-детска....или поне в детската да има повечко легла, че като дойдат гости не ми се мисли. #Crazy

# 140
beru6ka, таблата същата от проекта ли е?
Много се радвам, че вече има първи реализиран проект в темичката. Със здраве и удоволствие да си ползвате спалничката.  Wink
И да пуснеш още снимки, като е напълно готова. Grinning

Mi6le, спалнята ви е истинско предизвикателство. Ако искаш дай размери, разположение на вратата и прозореца, предпочитани цветове и утре или в други ден ще ти направя проектче.  Wink Сега имам няколко идеи, но нямам време.

# 141
Има ли програмка в която мога да си правя проект на банята?

# 142
beru6ka, таблата същата от проекта ли е?

Да същата ще е. Ама още не сме я поръчали. То всъщност са две дъски, които ще закрепим на стената и в двата края на горната ще са нощните лампи. Като стане пак ще снимам и ще показвам.

# 143
rionshin с kitchendraw има възможност за проектиране на бани.

# 144
Аз намерих един сайт които става за основни неща и разположение
http://www.3dspacer.com/editions/bathroom/

Но сега ще пробвам и това китчендроу. Най ми интересно дали мога да добавям теракот, за да стане същият като моя Simple Smile

rionshin с kitchendraw има възможност за проектиране на бани.

# 145
Бори,
Обсъждахме ти идеите в "Помощ в разпределение на дневна+кухня".Аз държах на един"кютук"-шкаф до тавана,визуално отделящ "част от "кухнята"от трапезарията и отсъствие на шкафове в дясно-да се получи ширина.Явно си се отказала от бар-плота.Но този хладилник в който ти се блъска погледа първо-от където и да застанеш-не го слагай там.Или го маскирай с нещо."Вади" ми очите.

# 146
Привет! Поздравления за темата   bouquet!
Тъй като сме на вълна цялостно обзавеждане на апартамент, което премина първоначално през събаряне и изграждане на нови стени, сега стигнахме до банята Simple Smile!
Много ще ми е полезно да разбера какво мислите за този проект, защото аз се двоумя: http://picasaweb.google.bg/vili78/Appt#5241736671492308034
По късно ще кача и другия проект, но какво мислите за разпределение, дизайн и т.н.
Хубав ден!

# 147
  • София
flea, някъде съм чела (не тук), че тоалетната не трябва да е до душа един вид разделение на баня и тоалетна.... но не знам колко е изпълнимо това в твоя случай... в показните проекти тоалетните чинии бях отделени от останлото пространство с нещо като параван да за нямаш пряка видимост от душа.

Ако запазипш това разпределение (като цяло ми харесва банята)  може би врата на "душкабината" да се отваря в обратната посока

Може би да попиташ в темата за баните newsm78

# 148
Desem, благодаря!
Всъщност вратата ще се отваря наобратно в действителност, а от душа няма как да се види тоалетната. Или имаш предвид, че не трябва да са на една стена може би?

# 149
  • София
да, да една до друга имах предвид

Общи условия

Активация на акаунт