Отговори
# 255
  • София/Сливен
Аз съм тук. В събота и неделя бяхме в Сливен/Шивачево. Днес всички са на работа-училище-градина, аз ходих до поликлиниката на преглед и сега отдъхвам. Ама не за дълго, че багажите от пътуването са разхвърляни още.

Тониси, и на нашия батко му правиха миналата година 5 зъба наведнъж (в 3-4 ходения), ама с него нямам проблем. Единия беше станал пулпит, умъртвиха го, после кариесите, последния кариес беше а-ха да стане пак пулпит, но го спасиха, боля го докато го правеха (той е алергичен и не рискуваме с упойки), ама пак не издаде звук. А Велина, ината му с инат, за едно малко кариесче вече 2 пъти прави номера и се връщаме. При нея не минават подкупи.

Успешна седмица на всички! Много целувки от нас!

# 256
Успешна седмица и от мен!
Много слаба активност, къде сте всички?

Какво ще кажете за срещичка скоро?

хубав и слънчев ден!

# 257
Здравейтееееееееееееееееее
Нашето парти беше супер
Вижте малко снимки
Вики е с розовата рокля, а аз с червената Wink

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 23:27 от Гергана Султанова

# 258
Здравейте сливенски мами! Искам да попитам в Сливен има ли магазини за макси мода. Една моя близка ме накара да проверя. Благодаря ви предварително!

# 259
  • София/Сливен
Гери, много мило тържество! С много принцеси... Да е много щастлива малката Вики, да порастне голяяяма принцеса!

jane_f , аз знам само един, но дали е още там?!!  На бул. Хаджи Димитър - като тръгнеш от Частната болница към светофарите, в едно от блокчетата, не знам кое точно, качваш се по стълбички, но те всички магазини в тези блокчета са със стълбички. Не знам дали успях да помогна

# 260
Здравейте момичета.
Влизам във вашата темичка за малко съвет.Малкият ми разбойник има рожден ден скоро, но разбрах, че на яслата не може да почерпим с торта.Давайте идеи за оригинална почерпка.Аз по принцип бях решила да почъчам торта с някакъв лек крем подходящ за малки палавници а не със  сметана и масло.Мисля, че детито повече щеще да се радва ако духне свещички пред децата в яслата.Това само във ясла № 14 ли е или е навсякъде? Говорила съм с приятелки от други градове където е позволено торта, стига да не е летните месеци.

# 261
Привет, момичета. Още малко и ще изпаднем на трета страница  Confused
999, в нашата ясла (в "Българка") дават да носим торти. Учудвам, се че при вас не може. Иначе като почерпка можеш да занесеш вафлички, в кутии дето са по много вътре, сухи пасти, също в кутии(на Balconi са много вкусни пастите, по 10 са в кутия).
Вчера с мъжо ходихме до София. Как живеят хората там не знам, голяяяяма е лудница.

# 262
Честит Имен Ден на Митко на Катя и на Митето на Дидунчо! Grinning
Желая им здраве и игри безкрай!
baloni baloni

# 263
  • Под Сините камъни
Честит Имен Ден на Митко на Катя и на Митето на Дидунчо! Grinning
Желая им здраве и игри безкрай!
baloni baloni
Честито и от мен.
Честит имен ден и на всички които празнуват днес.

# 264
  • София/Сливен
Честито и от мен! Да растат здрави, красиви и умни!

# 265
  • Сливен
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДИМИТРОВЦИ И ПРОИЗВОДНИ Simple Smile

# 266
Благодаря на всички за пожеланията Hug
Айде сега и аз да честитя на всички именици, както и на всички сливналии.
Наздраве  Grinning

# 267
  • София/Сливен
Ехооо, има ли някой?

Ще водя Велина на зъболекар, сега отивам да я взема от градината. Стискайте палци този път да мине добре.

# 268
Привет!
Меги, успех при зъболекаря!

bouquet   bouquet   bouquet Люси, честит рожден ден!   bouquet   bouquet   bouquet

Слънчев и успешен ден на всички!

# 269
  • София/Сливен
След всички усилия да я накараме със зъболекарката да седне на стола, се оказа, че зъба и още не е за правене, имал петънце, отдалеч прилича на кариес. Ще отидем след 2 месеца пак, да видим как се развиват нещата. То не бяха увещания, обещания, обяснения, накрая и подкуп - една празна кутийка с преградки. И после почистени зъби с една паста в розово (много е важен цвета  Laughing), огледалце да си ги гледа, и видя че не е страшно да седиш на стола и да ти работят с машината в устата (накрайника беше една мека гумичка), и да ти изплакват с вода, и разни други усещания, от които вероятно се е страхувала. Накрая се ухили с всичките си почистени зъби.

Общи условия

Активация на акаунт