Отговори
# 60
Привет.
Снощи с Меги си спретнахме една мини среща Simple Smile Ама тя както ще си заминава за София вече, другия път срещата ще е от 1 човек само  Laughing

Дидке, дай да го видим кво му е на компютъра. Не че аз разбирам, ама мъжо уж разбира  Mr. Green
Ние ремонтите за догодина ги гласим Simple Smile

Момичета, подарявам едно столче за кола(9-18 кг) и столче за хранене. Ползвани са от двамата юнаци, тъй че са втора употреба (трета даже  Laughing). Ама вече не ги ползваме и ако някой иска да ме отърве много ще ме зарадва. Ако не - на казаните.

# 61
Катя, ако няма желаещи, ги подари в ПРОдавалника. Или пък ги дай за благотворителната акция за тризнаците. Аз тези дни си подарих проходилката, която беше хмного ползвана, на едни близначета, имаха само една... Hug

# 62
Добър ви ден, момичета. Пожелавам ви да е лек и ползотворен за всички!!!

# 63
  • Под Сините камъни
Здравейте момичета минавам само на бързо да ви почерпя,че днес моето момиче става на 10г.Нямам време да качвам снимки затова ви черпя с кой каквото си пожелае.
ТЕС благодарско за момъка.В такава компания няма начин да ти е лош деня.

# 64
Пеце, честита ви рожденичка. Да е жива и здрава, и много послушна  Grinning

# 65
Добро утро!На всички празнували скоро честито.                                             Дидка,благодаря,малката расте и дивее..приготвяме се за ясла..,,..  Много съм притеснена-колкото по-малко остава,толкова по зле става.Моля,ако някой има впечатления за яслата в Клуцохор,нека ми пише.

# 66
Добро утро!

Тази сутрин кафето е от мен:

При нас нищо ново и аз и затова не пиша - няма какво, но реших да се обадя, че мърдаме и сме добре.

Хубав ден!

# 67
мммм, чудно! Благодаря за кафенцето, Лонка, а и закуската е супер....като за разпускане след отпуската Wink
Пеци, да ти е жива и здрава момата! Честит да и е рождения ден (на патерици), че вчера не го видях Sad
А на майка и - с пожелания да я слушат вкъщи

А днес моята МАМА има рожден ден, да ви почерпя от мое име и от името на систъра, че не съм си я виждала скоро и започва да ми домъчнява за нея....

А мойта сестра къде изчезна?......... като стана дума за нея newsm78

# 68
  • Под Сините камъни
  Благодаря много за пожеланията.
ТЕС честит рожден ден на майка ти пожелавам и много здраве,щастие и късмет в живота!

# 69
Тук съм Sunglasses!
Теодорке,не беше казала нищо за кючекчийки ,гледам аз  Grinning
Мноо си хубава!!!

# 70
Ха, я кой се появил Crazy, ти жива ли си, мари.... Joy Ха черпи нещо за майка си Laughing
За кючекчийката съм пропуснала, ама пусто като не му върви на човек - така се надявах и стриптизьор да изскочи Rolling Eyes

# 71
Теди, Ваня да ви е жива и здрава майчицата!

Пеци поздрави на патерици и на твоята рожденничка!

Абе, Дидката с тия ремонти съвсем се изгуби.  newsm78

# 72
Здравейте момичета,
не съм писала скоро... дано не сте ме забравили  Embarassed

Можете ли да ми кажете къде в Сливен има "училища за бременни" и фитнес центар в който има йога , пилатес или нещо подобно за бременни.

Благодаря предваротелно   bouquet

# 73

Можете ли да ми кажете къде в Сливен има "училища за бременни" и фитнес центар в който има йога , пилатес или нещо подобно за бременни.

Не съм чувала да има такива екстри в Сливен  Thinking

# 74
Поздрави от мен! Редовно ви чета, но няма нищо интересно около нас. на следващата среща обещавам да дойда...

Общи условия

Активация на акаунт