Отговори
# 45
Момичета, помагайте! Трябва ми добър алерголог или кожен лекар в Сливен. Синчето ми е там в момента при родителите ми и от три седмици му излизат пъпки, като ухапано от комар, които го сърбят неистово... Педиатърът там дал фенистил, ама нищо не стана... newsm78

# 46
Момичета, помагайте! Трябва ми добър алерголог или кожен лекар в Сливен. Синчето ми е там в момента при родителите ми и от три седмици му излизат пъпки, като ухапано от комар, които го сърбят неистово... Педиатърът там дал фенистил, ама нищо не стана... newsm78

Знам, че алергологът в Сливен е само 1 - д-р Терзиев. Кабинета му е в МЦ "Миркович" непосредствено до Окръжна болница малкото тяло. А не знам за добър кожен лекар в Сливен Sad Хората, които търсят добър кожен лекар ходят в Стара Загора Sad

# 47

Писах ти на лични Peace

# 48
Дидкеее, де се губиш?
Лонито и тя зачезна  Thinking

# 49
Мдаааааааа, губят ми се нещо мацките newsm78, точно аз като взех, че се появих. Да не е заради мен, не щат да ме гледат Crossing Arms
 JoyАз пък ще взема да ви пусна едно поздравче с много целувки от мен
http://www.youtube.com/watch?v=Djj7jW6ny2M&feature=related
Кате, турнах още малко снимки на същото място, вчера нямах време.
Айде лек ви ден на всички и да не ми изчезвате така!

# 50
# 51
  • София/Сливен
Какво да обърнем - днес има голяма активност.
Кате, ами ако кажеш там сме - пък който иска да идва. Аз утре заминавам в командировка и няма да ме има до петък.
А пък другата седмица ми е последната в Сливен.

# 52
Ами що да не кажа - днес след 18.00 на Мъндев.
Който иска да заповяда.

# 53
  • София/Сливен
там съм - на Дино бара

# 54
...за съжаление не могА да дойда... а вие да не се напиете без мен  Crossing Arms

# 55
  • Под Сините камъни

Искам да попитам за отзиви за яслата, която е до площад Левски! Някой има ли информация? Ще съм мноооого благодарна  bowuu

Целувки от мен и Миташки Heart Eyes
Моята щерка ходи там на ясла нямах забележки тогава.От другия месец тръгва и малкия ,че да видим дали как ще е.Гледам ремонти са правили,добре се грижат за децата,но трудно мажеш се добра  до тях.Аз Миро го записах още на 3 януари за да тръгне на 8 септември.

# 56
Благодаря ви, момичета, за помощта! Майка завела Мишо на алерголог, вероятно е инсенктна алергия, причинена от насекомо. Изписал лекарства. Да видим какво ще стане.... Hug

# 57

Кате, тук съм.. правим ремонт на етажа на нашите и всичко е с главата надолУ Joy и на всичкото отгоре РС-то се развали и никой не знае какво му е и как може да се оправи Sad
....многО, хубав слънчев ден ви пожелавам  bouquet и размърдайте малко мозъчетата си и пишете  Grinning

Бояна, как е сладурката  Wink

# 58
Ха здравейте отново от мен....абе наистина се губят бройки разни тук. А аз имам чувството, че тия 3 седмици отпуска ще ги подреждам 3 месеца сега Sad
Красив ден на всички и Дидка хич да не те притеснява ремонта - ние нищо не ремонтираме , ама едни гости са ни налегнали почти всеки ден, че е почти същото Wink

# 59
Теска, забравих да споделя за снимките Ви... Wink
Чудесни сте и голяма забава е било  newsm68...сега ще чакам снимки от екскурзийката ви Heart Eyes

Пращаваме ви целувки на вас и моретО  love001

Общи условия

Активация на акаунт