Отговори
# 90
Хелоу и от мен!
Ние най-после се завърнахме от морето и се мъчим да се адаптираме,че то много промени станали за два месеца тук.
И аз съм на мнение ,че доктор Дичева си заслужава доброто име.

# 91
...някой да има татУ...да каже къде си я е правил newsm78
Слънчев ден

# 92
Красив и слънчев ден, момичета!!!

Дидка, за татуто - аз си имам, ама за в Сливен не мога да кажа къде е добре да си направиш Hug. А сега ще си правя още една.....а ми се иска още няколко, ама не ми дават Crazy
Ти ли си се решила или питаш за някой?

# 93
...слюбимотО ще си правим  Grinning

Все отлагахме, но вече няма  Crossing Arms Първо (преди доста време) нямахме пари, после бях бременна, после кърмех....и т.н.
Аз за сега ще направя една, но съм се "споразумяла" с МирОто за още  Mr. Green

Ако някой ме види по центъра да свирка да пием по едно кафе  Sunglasses

# 94
Дидка,аз имам тату...правих го при Антон -китаеца....
ако искаш отиди при Айдън (студиото му е до кукления театър) много хубаво работи...този месец и аз ще ходя при него!
хайде чао!

# 95
...благодаря ви - Люска, Доби  Hug Hug
Ходих и се разбрахме - днес иска пак да мина оттам  Joy че нещо не можем да се разберем какво да ми прави hahaha

Хубав, септемврийки ден   bouquet не с Лонката отиваме на Караваните на кафенце - някой ако е наблизо да заповяда  Wink

# 96
Ето закуската с чайче от мен Simple Smile

# 97
Добро утро, момичета! Лек ден на всички, татуирани или не smile3534
Дидка да покажеш после какво си си изрисувала  Wink
Else, тенкю ти за закуската, а тъкмо от чайче имам нужда, че такава кашлица ме е подгонила.
А от мен едно поздравче за настроение
http://www.youtube.com/watch?v=86lYUBVv8hg&feature=related
не знам защо, ама много ме забавлява тая песен.......

# 98
  • Под Сините камъни
Здравейте и от нас.Благодаря за закуската и чайчето.Айде един слънчев и хубав ден от нас

# 99
ДобрО утро

Как сте в този петъчен ден  Hug
Ние след малко заминаваме по Балканско, във Бегрово ....надявам се да прекараме добре, ще сме почти само женска компания  Joy и Миро трябва да ни пази Grinning

Пожелавам ви слънчев уикенд с много хубави преживявания  Heart Eyes

# 100
Дидке, весело изкарване. Ееех, и аз искам на планина.

# 101
  • Сливен
Пък аз пак на море  Cry

# 102
Тази година пропуснах морето, ама не ми липсва особено. Като се сетя колко е кошмарно пътуването до морето, а после и мръсотията и скъпотията там и ми се отщява да ходя на море.

# 103
Дидка, приятно изкарване в планината  Simple Smile И на мен ми се приходи Simple Smile

# 104
Здрасти   bouquet

Диде, един съвет за татуировките: Не си я прави на място, на което я виждаш!!!
Аз имам плетеница около пъпа, правих я преди 10 години, така ми е писнала, че направо не мога да я гледам иначе е хубава и добре направена. Това е нещо, което остава за цял живот и не е лошо да помислиш точно каква и къде искаш да си направиш а не само да си следваш мерака за тату /като мен Embarassed/.

Общи условия

Активация на акаунт