Леко раждане с усмивка СЕПТЕМВРИйката си иска!!!

• 16 983
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Сонче, според мен отиди утре да си пуснеш ПКК-то. Аз така направих и ми взеха само 12лв, като срещу тези пари получих най-важното: успокоих се, че с бебинка всичко е наред! Така, че не го мисли и не се измъчвай повече с догадки. Аз дадох кръв и урина в лаборатории "Рамус", че ми беше най-близо.

# 211
Аз варих вчера пресни малинови листаи сложиж една стиска (колкото хванах в шепа) листа. Сложих ги във вряща вода за 5 минути и после ги оставих да се накиснат докато листата потънат. Така ми каза мама, че се правело отвара Peace И сега си ги пия вместо вода Peace

# 212
Тук съм, 2 в 1!  Grinning
Ама малиновия чай го спрях, че вчера наистина ми подейства, няма от какво друго да е.  Simple Smile
Уикенда ми е малко носталгичен, че всеки се е запилял я на палатка, я на бунгало. От края на юни никъде не сме ходили, догодина ще наваксваме.   Party
Сега се каня да погладя малко, аз дрешките си ги простирам вътре на сушилник, че тука са големи прахоляци.  Майка ми накупила някакви камизолки и бодита, щяла да ги пере на ръка... щом я влече  Rolling Eyes, аз ползвам пералнята.

Малко са ми разпилени мислите в момента, ударих му една следобедна дрямка.  Mr. Green

# 213
Асе, мерси  bouquet Аз си купих сухи от аптеката и смятам да го почвам, пък да видим. Сега прочетох и в нета как се прави (пусто наготово да ти кажат е много сладко)

Сонче, наистина след започване на желязото, задуха и болката ми спряха, явно това ми е бил проблемът. Наистина си пусни една ПКК, поне да си знаеш как са нещата Hug

# 214
  • Бургас
Ехеее, пак съм аз..Simple Smile този път, надявам се за повече..щото тоя нееет, а и няма да се притеснявате ако зачезна, ще знаете, че всичко е оки!  HugИли съм родила и се радвам и възстановявам или се подготвям за същото! Аз не ви разказвах за жегите тук и моите перипетии, малии..3 пъти ода за онзи анален секрет..па то далечиии, аман- заман..първият път ги опущих, биле до 13.30..нема такова раб. време, нали..а аз към 15ч бех там, в жегите, пешком, нема нийде сянка..върви се едно нагоре, към гората..направо ми идеше да фащам гората верно..сам саминка една тиква се крета нагоре по баира..към Кожното..нема джан- джун такси..и аз тадъм- тадъм..надолу..барем са разходих..нал съм гръчо, ни се потя, ни нищо..ама все пак не ми беше кеф, де..
 Втори рунд, па се борих с жегите..оооф, този път ги фанах..в 13ч.. Ха, викам им, стойте, не мърдайте, давайте да правя това което трябва..то беше една плътна господжъ( разбирай дебела) и ми иска 2 лева..начи кво- ем одиш си бъркаш ненамсикъде у жегите.., ем паре ти искат..требваше да ревна- ИИИИСКАМ фактура:)))))))))))))зае'и..тръгнах си..с една изкривена усмивка на уста..и 20 ще им дадем, ама..лелката беше готина..разказа ми как в Русе се смели дори и циганките на дъщеря и, че искала да роди нормално, а не секцио..щото вече то всички искали секцио, било модерно:)), а и не боли..хм, не боли- друг път.(бел. ред.Simple Smile) И ВЕЧЕ НА СЛЕДВАЩИЯТ ДЕН БЕ ВЗИМАНЕТО НА ДАВАНЕТО..взех си резултатите, с ТАКСИ!!! Хахахахах..
Момиценца, сега имам сериозно питане- какво ще кажете за цветя в стаята на бебето..добре ли е, не е ли, няма ли значение, има ли значение..щото аз съм фенка на цветята и искам да са около бебето, да диша милото красоти..
И още нещо- тук в списъка за болницата са писали нощници, 2 броя..не че няма, не че не търсих..ами са едни грооозни..китайски..а и това според мен е толкова префантосана работа, все едно не мога да си ида с една от моите нощници, даже съм си приготвила две..едната от които е супер секси..червена..хихи..ама е на, такава си имам..такава шси нося..другата е светло и тъмно синя, по- скоро е халат..една дружка като и казах, вика- абе имам толкова много, не купувай..ще ти пратя колет..каквито искаш..само дет после ще се смееш, че си толкова стриктна..и че изпълняваш всичко по списъка..Simple Smile
Вие как ще действате? Цунки:)

# 215
Айде и аз се изтупках в албумчето с коремчетата Wink Който иска да гледа Peace

# 216
  • София
Муци, относно цветята - в болницата не дават в стаите да се държат цветя. Донесените цветя ги изнасяха да стоят в кофи, в коридора.   

# 217
Соня, относно отсъствието на мъжа и аз съм така Peace.
Говорим си нещо, правим си планове и накрая все излиза нещо непредвидено, но ти не се натъжавай  Hug във важният момент той ще бъде до теб и всичко ще е наред Peace.
Иначе то без изпитни не минава, но дано само това да ни е изпитнята Heart Eyes.
Моя мъж постоянно му се налага да пътува извън града, а аз оставам с двете деца и се чудя ако някоя нощ започне раждането как ще се организирам защото ще се налага и да пътувам до Сливен на това отгоре, а в Ямбол нямам никакви роднини и не мога да разчитам майка ми например или някой друг близък да подаде едно рамо.
Имам обаче верни приятели и съм сигурна, че ако се наложи ще се справя с тяхна помощ и най вече вярвам, че Господ се е погрижил за всичко и не се тревожа за това.
Натежа ми обаче и ми се иска и на мен да тръгне, дори и посред нощ да е ще се зарадвам hahaha.

Момичета представяте ли си сега вече не мога да седна на стол и да си затворя краката... Sick корема ми опира...

Муцка, кат се сетя за теб и ми изниква една песничка дето мойто Мари си пее редовно...
Мъничка си и незнаеееееш.... колко хуууубаво ухаееееш...  bouquet!

Айде фащам пътя към албумчето да ви видя пупите Heart Eyes

# 218
  • Бургас
Мариамка, не ти давам да пиеш чай от малини..Simple Smile))))( да не ми се сърдят пилите вече, ама не вервам на тез неща)
Бора, аз за в къщи имах предвид..ама то щом в болницата не дават, значи същото и в къщи..хм..ще изчакам да прочета и други мнения..мерси, мацко инак Hug

# 219
Привет, привет!

За къде сте се разбързали момичета? Но май си е нормално, повечето майчета започват да ги хващат лудите по това време и са готови да се свършва.
Аз пък винаги съм искала да си чакат. И сега така, има време, за никъде не бързам.

И не знам какви малинови листа сте си взели, но те не предизвикват раждане, просто имат съдържание което помага за тонуса на матката. Пия си чая всеки ден по няколко пъти сега и на мене не ми докарва контракции. Но ако на вас ви действа така, може би изчакайте.

Сонче, естесвено че ще си разочарована, но то насила този прекрасен план който си имала няма да стане. Добра ти е била идеята обаче, защото наистина след като дойде бебо, става доста по трудно да се намери време за само двамата ви. Поне се разглези сама с нещо преди лудницата да настане.

Муцо, разбира се че може цветя.  Как така ще забраняват в болницата, те съвсем са полудяли. Аз имах кофи със букети с първата и никой нищо не ми каза. Как пък измислиха че цвекета са опасни...ама вече не им се учудвам.

Мариам, ти пък искаш и краката да си затваряш!  Joy

# 220
Пльоооооооос, ето ме отново!  newsm47
Малко повече от две седмици нямах никакъв достъп до интернет, та затова не можех да влизам. Трябваше да пазим една къща, не че беше лошо, ама накрая от скука ми идеше да викам  smile3511 ! Изчетох всички книжки за бременност и раждане които имах, попекох се, погледах телевизия и останалите 10 дни направо се пръснах от скука  ooooh! . И през цялото време си мислех как не съм готова с нищо, не съм изпрала дрешките на бебка, не сме си взели леглото и ако ей сега реши да излиза....... newsm78 . Но нямаше как да откажем - къщата на свекърите.......
Бях почти сигурна, че като вляза ще открия че поне една е родила, и не съм сбъркала - ЧЕСТИТО на първите  smile3522 , надявам се че всичко е наред.
Тъй като скоро имам рожден ден и аз се сдобих с фотоапарат (малко предварително), така че си имам и аз снимки на пупата, качих две в албумчето.
Хайде до скоро, отивам да чета какво съм пропуснала  smile3529

# 221
Муцо, аз по принцип цветя не гледам...та незнам колко трая ме слушаш, ама съм чувала, че цветята (саксийните де) "дишат" от кислорода в помещението. Тъй че, незнам дали баш около Марсияна  да ги трупаш.
Шейли...доколкото знам не е хубаво цветя със силен аромат, слънце. Затова сигурно не дават по болниците.
Абе откъде да знам....

Има нови снимки ли? Ей сега отивам да зяпам.

Сега ми излипсваха Мона и Ирина Радева...някой да знае нещо?

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 20:22 от Шматка

# 222
Шматарок, растенията пречистват въздуха, даже се препоръчват за офиси и сгради поради тази причина.
От цветя няма опасност, нито от малко слънце. Слънчеви бани даже помагат за жълтеницата, ако има такава  Peace

Лека Нощ момичета!

# 223
Само да се впиша в темата, че тя почти свърши. Нямам време да ви изчета, че в къщи тече ожесточен ремонт и понеже няма време всички сме много изнервени...

Hug Hug Heart Eyes

# 224
Sheila добре, че си пуснала нова рецепта за супичка, че децата от няколко дни са на супа топчета... Blush ама така добре ми се отрази течната храна, наистина се чувствам чудесно Peace.
Сега съм решила до края на бременността да я карам на супички, че и с WC то няма проблеми и не ми става тежко особено като пропускам хляба.
Шейле ти пускай от време на време по някоя странна чуждоземска рецепта да не се зациклям.
А мъжо ме дразни сега с едни пърленки топлички още и хомус салатка за топкане защото знае, че пропускам хляба...ама така се е размирисало из къщи как да пропусне човек...

dr_tsveti, ние се приготвяме и купуваме и гнездим, но то не значи, че бебетата ни фактически имат нужда от всичко това, така че споко Peace.
Ще ти стигне времето, а и бебо ще иска неща дето са си вече в теб и са на лице Hug.

Оооо Стеле - планинарката, я напиши два реда, че ни липсваше, пък и нощната смяна загива без теб Hug !

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 20:59 от Мариям

Общи условия

Активация на акаунт