Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са тоновете на бебето и как се измерват?
Какви документи са необходими за раждане в болница?
Какви са симптомите на синдрома на карпалния тунел и как се пише на английски?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са тоновете на бебето и как се измерват?
Тоновете на бебето се измерват с помощта на специален апарат, който показва стойностите. Не всички майки имат записи на тоновете, а някои ги слушат само с помощта на апарат. Важно е да се отбележи, че към края на бременността тоновете може леко да се забавят. Също така е посочено, че апаратите могат да дават отклонения в измерванията, така че не трябва да се обръща прекалено внимание на грамовете и килограмите, които се измерват.
-
Какви документи са необходими за раждане в болница?
-
Какви са симптомите на синдрома на карпалния тунел и как се пише на английски?
Синдромът на карпалния тунел (Carpal Tunnel Syndrome) е състояние, което може да причини болка, изтръпване или слабост в ръката. На английски се пише „карпален тунел синдром“. Симптомите включват болка, изтръпване, слабост или усещане за парене в ръката, особено в палеца, показалеца, средния и безименния пръст.
-
Какви артикули трябва да носите в болницата за раждане?
-
Какво е мнението за чая от малини и как се приготвя?

мама danip – очаква първото си дете
Втора градска болница /Пловдив/ нормално 

Беше лудница вътре-много народ,но видях само още една бременна!Хванах литургията и послушах малко!Не ми чете поп,бяха много заети и само хвърчаха на ляво надясно!!!ПОмолих се,поплаках малко!!Не знам защо ама ме изби на едни сълзи едвам ги сдържах да не ми се смеят хората!!Вярвам,че всичко ще е наред с всички ни!