Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са тоновете на бебето и как се измерват?
Какви документи са необходими за раждане в болница?
Какви са симптомите на синдрома на карпалния тунел и как се пише на английски?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са тоновете на бебето и как се измерват?
Тоновете на бебето се измерват с помощта на специален апарат, който показва стойностите. Не всички майки имат записи на тоновете, а някои ги слушат само с помощта на апарат. Важно е да се отбележи, че към края на бременността тоновете може леко да се забавят. Също така е посочено, че апаратите могат да дават отклонения в измерванията, така че не трябва да се обръща прекалено внимание на грамовете и килограмите, които се измерват.
-
Какви документи са необходими за раждане в болница?
-
Какви са симптомите на синдрома на карпалния тунел и как се пише на английски?
Синдромът на карпалния тунел (Carpal Tunnel Syndrome) е състояние, което може да причини болка, изтръпване или слабост в ръката. На английски се пише „карпален тунел синдром“. Симптомите включват болка, изтръпване, слабост или усещане за парене в ръката, особено в палеца, показалеца, средния и безименния пръст.
-
Какви артикули трябва да носите в болницата за раждане?
-
Какво е мнението за чая от малини и как се приготвя?

!
Хехех, ами аз да се обадя, че заминавам до неделя на село и няма да имам достъп до нет-а, да не си помислите че съм се разраждала... Асе, като се върна, да си с Любчето на ръце вече 
Ех,много поредни празници при теб 
А секциото ми няма да е на 28.08.И по този повод да помоля
Имам усещането,че ще се роди преди датата на плановото секцио
през цялото време на срещата ми си мислех как ли си... Радвам се, че си видимо добре. По принцип не знам дали знаете, но при наближило раждане, тоновете се забавят леко. Ех... както Шейлето казва: чакаме нещо да стане. Дано ние не те пресираме тебе, а не ти нас.
Мерси на Асето и Ирини за труда
Моето е 2200 - 2300 . само да е живо и здраво се моля, другото се наваксва.