Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са тоновете на бебето и как се измерват?
Какви документи са необходими за раждане в болница?
Какви са симптомите на синдрома на карпалния тунел и как се пише на английски?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са тоновете на бебето и как се измерват?
Тоновете на бебето се измерват с помощта на специален апарат, който показва стойностите. Не всички майки имат записи на тоновете, а някои ги слушат само с помощта на апарат. Важно е да се отбележи, че към края на бременността тоновете може леко да се забавят. Също така е посочено, че апаратите могат да дават отклонения в измерванията, така че не трябва да се обръща прекалено внимание на грамовете и килограмите, които се измерват.
-
Какви документи са необходими за раждане в болница?
-
Какви са симптомите на синдрома на карпалния тунел и как се пише на английски?
Синдромът на карпалния тунел (Carpal Tunnel Syndrome) е състояние, което може да причини болка, изтръпване или слабост в ръката. На английски се пише „карпален тунел синдром“. Симптомите включват болка, изтръпване, слабост или усещане за парене в ръката, особено в палеца, показалеца, средния и безименния пръст.
-
Какви артикули трябва да носите в болницата за раждане?
-
Какво е мнението за чая от малини и как се приготвя?
и на-не мога да се откъсна от работа
Абе-една седмица,преди да родя,мисля да остана у дома.Ако не ме изненада раждане преди 30.
/
Прощаайти! Варда! А вчера излъгах( се пошегувах с) едни много сладурски деца, че съм глътнала топката на едни деца.. щото ме питаха защо ми е толкова голям корема, после ги вкарах във филм, че сме правили любов с любимия и те милите, гледат и не разбират..
, за зарята- веднага изкочих, ма тука не гърмят.

. Нищо де обещали са ми много снимки, пък и ти ще ни се покажеш като кума
.
.
.
. Освен да си спретна някое женско парти в къщи ...
Зарята!