Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става! (2)

• 15 059
  • 305
  •   1
Отговори
# 255
честит рожден ден на Тони!

Напоследък все бягам по задачи и нямам време да пиша Embarassed Гледам да си купя всичко за бебето,че да ми е спокойно,а и сега покрай рождения ден ще лудна #Crazy Отделно,че Наско се опитва да ме побърка с капризи ooooh!Това е при нас  Mr. Green
    Лека вечер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 256
Ох, Албенче, мерси за съвета   bouquet  Незнам какво ще правя, надявах се татито да ме отмени в тежката задача, ама май трябва да се стегна  Laughing На мен са ми дупчени няколко пъти ушите и имам ужасни спомени, затова ми се искаше да я свършим тая работа, докато Лори е по-мъничка.

Елфче, пускам снимки както обещах  Wink /само да не ми се смеете, ама ме е налегнала коледна вълна  ooooh!/ Имам и едни страхотно големи "шашки" както ги нарича Лори  hahaha /шишарки/, ама още ги обработвам  Mr. Green

http://picasaweb.google.bg/vstlis/200802?authkey=zNXkmmhwjuM
http://picasaweb.google.bg/vstlis/Quilling/photo?authkey=QrOUTE7 … 37868933192953570

# 257
Привет от есенна Канада!
Честит рожден ден на всички които пропуснах,да знаете че съм се сетила ,но нямах възможност да пиша.Ние се стягаме за училище с баткото,утре започва,купувах папки с листа(тук е такава практиката),автоматични моливи ,имаме си и нов несесер ,такива ми ти работи ,както и много продукти за сандвичи ,сокчета ,сладки неща за десерт ,които да му приготвям,защото тук "лафки" няма и всеки яде каквото си носи.
Малко се по изплашихме около скандала с листериозата по месото,може би сте чули ,има 26 заразени,14 починали.Оказа се че и аз съм купила от него, но успях да го върна преди да го изядем.
Елица ми взима здравето ,растат и 4 кътника(последните) на един път и не мога да ви опиша колко е кисела,и като бонус ,както си казваше и за ако и за пиш ,сега спря и пак си пишка и ака на воля в гащите ooooh!.Моя диван определено печели състезанието за най чисто покривало. Mr. Green
И разбира се за да е пълна картинката ,аз умирам от зъбобол,място не си намирам от болка,днес е така наречения дълъг уикенд и всичко живо почива ,късметлийка съм си Twisted Evil
Успях да намеря една зъболекарка от бившия СССР ,която работи нелегално от дома си,тя ме видя и каза че без снимка нищо не може да се направи и утре отивам да го снимат,въпроса е как ще издържа до утре Whistling
Иначе нищо ново ,освен че Иван взе листовките и вече има тукашното G1,което му дава право да кара с придружител,аз ще се явя тази седмица,когато ми мине зъба,защото с тази болка не мога да мисля за нищо.

Марулче,Шушелия в просто бонбон ,да я схруска човек,а Ирен е толкова елегантна и сериозна ,душици.Видях и Вики и тя извади пак тоалети,абе въобще цяло поколение красиви жени,да му мислят мъжете Laughing
Ваня ти си невероятна от сега чувствам коледния дух ! Peace( е и студения вятър помага за това Mr. Green)
Валката не казва как върви работата?
Янаст скоро също не е писала...
Блан и тя къде се загуби Rolling Eyes
Ели няма ли да ползвате нещата от Насето?Стига тича ,важното е бебо да е здраво ,другото постепенно се набавя ,пази се повече!  Hug
Ами това е от тук ,чакам с нетърпение още майки да се завърнат в редиците Hug

# 258
Марги, мислех за вас доста тези дни  Hug Дано бързо да мине зъбобола  Praynig А за изпита не се и съмнявам, че ще се справиш. Много късмет, успехи и нови приятелчета пожелавам на Ники - дано се чувства добре в училище  Peace А Еличка да я нацелувкаш от нас, не ви е лесно и на двете с тези зъби  Laughing
Надявам се с Янаст всичко да е наред и просто да не намира време за темичката  Praynig
А Блан е морска, ама май тези дни трябва да се завърне  newsm78 /няма я Елфчето да каже-мен ме няма в помненето Embarassed/
Благодаря ти за хубавите думи  Hug
Ще взема вече да си лягам, че да не повярва човек, ама май ми се доспа  Laughing

# 259
Добро утро!
Днес кафенцето е от мен.

Вече си пия кафето преди работа и след малко трябва да излизам. Следобед ще намеря време да ви прочета и разгледам снимките в албумчето,че доста съм изпуснала. Липсвахте ми.  Hug

Пожелавам лек ден и много усмивки на всички! Hug

# 260
  • София
kaili надявах се да е останало и някое парче от тортата... така само с кафенцето.... още чакаме да видим творението ти Party

Margo зоби се с обезболяващи хапове Confused много е неприятно да те боли зъб дано скоро ти го оправят. На мен ми расте мъдрец и се чудя

къде да се дяна. Случвало ми се е и от нерви да ме боли зъб Tired

ВСТ ей сега ще погледна творенията ти...

Марулче с Яна снощи гледахме Шушката и не ни стигнаха снимките Laughing Яна повтаряше "А! Шуши!"и като свършиха..."Искам още Шуши"

Ирра Ирен е прекрасна  Heart Eyes

Блу Heart Eyes Embarassed

# 261
Добро утро на всички ранобудници!
Благодаря за топлите думи,останових че Калгела става и за възрастни  Wink
Тук е потайна доба ,но поради по горе изложените причини стоя и слушам МАНА ,мексиканска група,много готина,познайте от кой научих за нея  Mr. Green
Ей тази песничка особено много ми допадна,поздрав от мен с пожелания за успешен ден :
http://es.youtube.com/watch?v=HXeuYm_Z6sY&feature=related

# 262
  • София
Привет!  Grinning
Днес имам повод за черпене - свеки е рожденичка  Laughing  beer Drunk cook Да е жива и здрава и скоро да й се сбъдне желанието за собствено жилище  Mr. Green  Wink
Вст, страхотни неща! Браво!  Hug Peace Ще ги разгледам по-подробно после, сега ще домакинствам.  Laughing
Блан не знам докога е на море, мислех да й пиша.  Simple Smile
Марго, добре че не сте яли от това месо. Успех на всички в подстоящите изпитания!  Peace
Целувки и до писане! Heart Eyes

# 263
kaili надявах се да е останало и някое парче от тортата... така само с кафенцето.... още чакаме да видим творението ти Party

Снощи се прибрахме късно, а сутринта ми се спеше и нямах възможност да кача снимки.
Иначе тортата беше много вкусна. Имаше още какво да се желае за външния вид, но с малко практика може да успея по-добре. Ето и малко снимки от рождения ден. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=268327&pid=7353800

Празнувахме на детската площадка, а после хапнахме тортата при баба на двора. Децата както винаги ядоха в движение.  Wink
После ще се включа пак. Simple Smile

# 264
  • у дома
аааааааааааа не е истина, 30 минути пиша ли пиша, накрая натиснах нещо и всичко изчезна  #Cussing out

Kaili, страхотна торта  smile3501 Hug  bouquet

val_stef, Andy, чакам от вас разкази и снимки  Naughty  Hug  bouquet
vst, чудни красоти си сътворила  smile3501 Hug
Elwing, да е жива и здрава свеки и скоро да се похвалиш със собственото й жилище   Praynig Mr. Green  Hug Hug
MamaMargo  Hug

ох, толкова помня, ако съм изпуснала нещо, извинете ме, ама в главата ми е каша  Embarassed    Crazy

операцията на Ния може и да й се размине, след 4 седмици ще видим, но засега нещата вървят към подобрение  Praynig newsm44
отделно днес се оказа, че яслата ни е отворила врати по график  ooooh! и скорострелно хукнах за направления, васермани, купуване на някои спешни неща, утре сутрин и ниините акита и прочие ще носим и като излезнат резултатите, първа писта на ясла, понеделник, вторник........ уф. това ми е в главата сега   Crazy  Sad  Peace

# 265
  • София
Здравейте от Варна  Hug
Днес пътувахме и трябва да ви кажа, че съм приятно изненадана от пътуването, мина доста добре. Цялден се разхождахме в Морската  Party Жалко, че татито ни е тук по работа и се разхождаме самички, но все пак си е моренце.
Блу, къде се намира този детски кът, който беше снимала ?
Елфче,да вие жива и здрава и да се сбъднат мечтите й  Mr. Green
ВСТ,страхотни са!
Успех на всички с яслата,тръпки ме побиват като си помисля.

# 266
  • варненка от София
Здравейте от Варна  Hug
Блу, къде се намира този детски кът, който беше снимала ?

Еленка, ако сте в центъра, далечко ще ти дойде този кът, който Блу беше пуснала, той е точно до нас, но ние не сме точно в центъра, в Младост сме. Ако има как да се докарате до тук, ще се радвам да се запознаем на варненска земя. Иначе сега тук има и водни колелета, батути за скачане, още нови неща, които Блу и Ния не видяха. Децата изобщо не скучаят и най-хубавото е, че всичко е безплатно.

Кайли, чудесна е тортата, евала! Аз още не съм се навила правя трасфер, а виждам, че ти си се справила много добре! Дерзай и продължавай в тортоправенето.

Елфче, ами дано се сбъднат мечтите на свеки за собствено жилище  Mr. Green, да е жива и здрава!

Аз изживях един малък ужас днес и като се замисля за глупости се тръшкам, ама като му дойде до главата на човек и не мисли. Мислех си, че съм си загубила телефона, търсихме го с мъж ми по днешния ни маршрут, то естествено, че го нямаше, блокирахме картата и като се прибрахме вкъщи го открих, заровен в гардероба. Сега се чувствам емоционален инвалид от преживяното, ама пусто не мога да се контролирам  Tired Tired Tired

Иначе моят мъж започна да подготвя ремонта на кухнята, а пък аз вече мислено стягам багажите за София. Надявам се като се завърнем от София да дойдем направо за рязането на лентата  Blush

# 267
  • София
marulka, ние май сме в Левски, но мъжът ми ще ни закара. Ако искаш дай ми тел. на лични и ще се разберем нещо. Ще се радвам да се видим  Hug

# 268
Блу, късмет с очетата на Ния и с яслата Praynig Peace
Кайли, тортата изглежда много апетитна Grinning

# 269
  • София
Vst фаворит ми е еленчето със звездичката Embarassed много ми харесва. Всичките са много хубави и оригинални Heart Eyes

Kaili браво за тортичката, и на Яна й хареса. Тя тези дни е на вълна камиони, трактори, коли Laughing

blue Не се притеснявай, всичко ще се нареди Hug

Margo цяла сутрин слушах различни песни на Мана в you tube и много ми допадат Heart Eyes

Марулче  Hug поеми си дълбоко въздух  Hug всичко е наред

Общи условия

Активация на акаунт