Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става! (2)

• 15 056
  • 305
  •   1
Отговори
# 300
  • София
БланHug добре дошла!
Ира, важното е че вие сте добре наистина! И на нас ни се е случвало така, но звъннахме да ни приберат с друга кола, а и не беше роден Иво още.
Не ми се смейте, но цял ден ми е в главата как така искат Васерман-тест на малко дете  Joy Blush Embarassed , а то ставало дума за родителя  Crazy Laughing  ooooh!
Лека ви нощ!  Heart Eyes Hug

# 301
Добро утро.

Не ми се смейте, но цял ден ми е в главата как така искат Васерман-тест на малко дете  Joy Blush Embarassed , а то ставало дума за родителя  Crazy Laughing  ooooh!

Елфче по пинцип правят Васерман-тест при децата за да отхвърлят вроден сифилис при майка с положителен резултат. За децата в домовете това е задължително изследване. Аз се чудя защо само на 1-я родител искат изследване. newsm78

blanc добре дошла. Hug Чакаме разкази и снимки. Wink
Ира важното е че сте добре. Hug

Не мога да се разсъня още. Пия кафето и си мисля как искам да полегна. Следобед може и това да направя.
Лек ден на всички! Hug

# 302
  • София
Добро утро!

Кайли искат само от единия, защото по презумпция приемат, че родителите живеят заедно. Щом живеят заедно, водят полов живот, щом го водят при + тест на единия, значи и другия е с + тест  Mr. Green

В яслата на Кало пък не искат кръв и урина.

Ади Васерманът е изискване само за ясла, за градина не се иска.

Аз да се оплача. Моето диване не иска да говори с нас по телефона, не ни обича, не иска да се връща в София и въобщееееее ни е отсвирил отвсякъде. Баща му много се сдуха онази вечер  Wink Много навътре прие нещата  Laughing

Блан добре дошла  Hug

# 303
  • София
Добро утро!
Вст, не знам Лори дали ти е спретнала номера, дето описа вчера, но Иво на мен да  Close Снощи заспа в 0.30ч, аз до 2ч не можах да заспя, а сутринта се опули в 8ч и сега и двамата сме много весели  Tired А пък Кайли направо не я знам как е, като видях часа на писане ooooh!
Хубав ден и от мен! До писане!  Simple Smile

# 304
Добро утро  Hug
Елфче, не успя, още спинка  Laughing Ама пък и аз едвам гледам, че си легнах към 5  Crazy
Кайли, ти на работа ли си тръгнала  newsm78 - аз пак съм пропуснала нещо  Embarassed
Нана  Joy  Hug
Ирка, много неприятно - дано сега да си вземете някоя хубава и мнооооого нова кола  Peace

# 305

Общи условия

Активация на акаунт