Сладурковци и сладурани са нашите ЯНУАРЧЕТА засмяни!

• 14 531
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Честита прическа на Миша!
Сигурно и на нея сега и е добре с по-къса косичка Simple Smile
Ние все още сме на морето и след като аз изкарах прословутия летен вирус взехме решение да поостанем още някой друг ден.Тук жегата не се усеща,само е доста влажно,но ни понася засега.
Валя много хубави снимки!

# 241
Добро утро на всички мами!Дано днес татковците помагат повече Simple Smile
Честита прическа на Миша и на другите подстригани човечета Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Преди бях предложила новата тема да е ЯНУАРСКОТО човече лази като буболече ,но май не го одобрихте много и не публикуватехте темата.Ако искате може така да озаглавим новата?
Аз отивам да чистя  Sick

лек ден

# 242
   Здравейте, аз напоследък все липсвам ...

сега обаче реших да задам следния въпрос :

ЩЕ ИМА ЛИ ПЛОВДИВСКА СРЕЩА ?!

Ако искате да организираме нещо за м. Септември след като се разхлади малко временцето ?!

# 243
  • София
   Здравейте, аз напоследък все липсвам ...

сега обаче реших да задам следния въпрос :

ЩЕ ИМА ЛИ ПЛОВДИВСКА СРЕЩА ?!

Ако искате да организираме нещо за м. Септември след като се разхлади малко временцето ?!
хайде ,хайде
Само да не е на 6ти,че сме на сватба Simple Smile

# 244
Лъчезар вчера се шляпка в басейна 1-2 часа, направихме кратко клипче,ето го Simple Smile

http://la4ezar.multiply.com/video/item/1/SL740088.AVI

# 245

хайде ,хайде
Само да не е на 6ти,че сме на сватба Simple Smile

и аз на 7 - ми съм на сватба .

13 ти Септември - добре ли  е ?!

Нека да се организираме от по - рано, за да може повече хора да се съберем .

# 246
  • Бургас
Момичета, дайте някакви идеи: какъв подарък да направим на кръстниците? Във вторник е кръщенето, а аз не съм готова Embarassed Вие какво подарихте?

# 247
Първо да почерпя, че си имаме нова кола - Дачия Логан комби

Вече се събира количката на малкия в багажника и можем да ходим навсякъде  Laughing. По този повод вчера цял ден скитосваме - ходихме до Етъра, Соколски манастир, Дряновски манастир, пещерата Бачо Киро и накрая и в Боженци успяхме да се разходим. Но с малкия не влизахме в пещерата, че ми се струва хлъзгаво и опасно - не толкова, че е студено - 12 градуса е там.

Луси, браво на вас - много хубава разходка сте си направили. Аз много обичам Родопите  Hug

А Миша е страхотна. Много й се кефя - браво на най-пъргавото ни бебе  Hug
Katenok: Ние подарихме икона

# 248
Деска - честита ви кола  Hug Със здраве да си я карате и най вече безаварийно  Peace
И ние сме с Дачия Логън, но седан и багажника е огроооомен  Peace Хем газова бутилка сложихме и пак ми се събира огромната количка вътре  Mr. Green

Светлушка - много ми харесва предложението за име на темата  Peace

Усмивка! - вярно се загубихте, как е малката Мими  Hug

Майчета, стига с този летен вирус  Peace Бързо оздравяване на всички  Hug

# 249
Lusi, DesiT, и нас ни прихвана тази болест, откакто сменихме колата и вече имсме климатик и голям багажник не се спираме, нашета не е Дачия, но пак е с голям багажник, сложихме й газ и голямо пърпорене пада. Hug

# 250
Здравейте и от нас!!!
Честито на всички бебочета,които имат повод!!! Много сладки клипчета!!!
Ние вече сме малки християнчета. Кръстихме Калоян в Дряновския манастир при поп Райко на 15.08 и съм страшно доволна от ритуала,които направи.Нищо не спести,но небеше и досадно дълъг. Препоръчвам горещо манастира!!!Слънчи може да качи малко снимки при желание,че мен хич ме няма по тази част!! Laughing Слънчи знаех си аз,че ще ни изчакате на морето,да направим едно общо цамбуркане!!!! Mr. Green
katenok ние на нашите кръстници подарихме страхотна картина,но ми казаха,че се подарявало халати и други сродни.Има страхотни комплекти за СПА,но аз исках да им остане нещо за спомен.
Целувки на всички от нас!!!  bouquet Отивам да стягам багажа за морето!!

# 251
Здравейте момичета, честито на всички които имат повод за празнуване!

Имам следното питане, може ли в един месец да се дават за първи път сирене, масло и извара през интервал от седмица едно от друго.

# 252
  • Карлово
Вале, това райско кътче къде е, нещо съм пропуснала. Особено се впечатлих от плажа и бистрата вода, а и гората изглежда някак девствена. Пък тази снимка ми стана любима-сладур! Heart Eyes
Евито, а разгледахте ли Природо-научния музей в Черни осъм? Той е с най-голяма площ или с най-богата колекция, забравих кое от двете, в България. И Орешак, там екскурзоводката е много сладкодумна. Това е един от любимите ми маршрути.
Ирчик, а защо цедиш? Само заради кашата ли? Аз винаги си ги правя с вода, дори и безмлечните. Ако целиш заместване на храненията и постепенно отбиване е нормално да намалява кърмата, сама си се регулира да има за времето на храненията. Нашият фризер, а мисля че и всички, има някаква защита, че запазва състоянието си 7 часа при липса на ток. Така че, мисля, че не е проблем, ако е било за малко.
Деси, честита ви кола! Безаварийно! Това пък е другата ми любима дестинация, последно обикалях по тези места бременна в 5 месец с Мартина.
Така като сте тръгнали всички на обиколки из родината, и нашия край предлага доста интересни места за посещение. Може някой да се навие да намине насам, пък и общофорумска среща можем да си спретнем  Grinning
Ние днес направихме опит да избягаме от жегата, бяхме на лифта в Сопот, сега вече известен като център Шамбала. Но дори и в подножието на планината беше горещо
За пловдивската среща, може би ще дойда. Ние тогава ще сме в Първомай, и ако сестра ми се навие да ни докара до Пловдив, може и да се включим.
Делинда, ами що не може, те нали са млечни производни

# 253
  • Пловдив
Честита кола на Деси!
Големи пътешественици има в последно време  Sunglasses
Ирчик, аз също се отказах да цедя за кашите. И добре, че помпата ми се счупи, че да се откажа от тази хамалогия  Crazy
Слънчи, хич не бързайте да се прибирате от морето в тази жега! (не че не ни липсваш  Heart Eyes )
delinda_d, аз мисля, че няма проблем да ги въведеш за 1 месец.

За срещата - тук съм  Simple Smile

# 254
  • София
За 13ти в Пловдив съм ЗА с две ръце Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт