Сладурковци и сладурани са нашите ЯНУАРЧЕТА засмяни!

• 14 531
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Привет и от мен най-накрая утре се прибираме и ще ви чета и пиша по-подробно
честито на нашите малки победителки

# 256
  • Троян
Еви защо не се обади,аз живеч близо до Троянският манастир?

# 257
Цедя заради кашите, а и за запаси ако нещо ме сполети... като летния грип например, толкова зле се чувствах преди няколко вечери...  Sick а малката след това ни побърка цяла нощ и аз го отдадох на моето състояние, та ми се иска за такива моменти да имам замразена кърма, а не АМ (все си мисля, че е по-добре)  Thinking
А ние днес бяхме на сватба... малката само дето не тропна едно хорце, много се забавляваше newsm68
Май се успокоявам за кърмата... като я вдигна след като съм я кърмила ми се усмихва доволно и винаги ми пее... докато не оригне... после не съм 'и вече интересна  Wink
Честити возила... да си попътувате хубаво, че като дойде зимата... къде ще ходим с тез бебоци Whistling

Последна редакция: нд, 24 авг 2008, 22:40 от irchick

# 258
Привет на всички бебета и мами от мен и Радостинка!ние най-сетне се завърнахме от лятното си турне при всички видове баби че и на Трявна отскочихме за една седмица-беше страхотно!бяхме сериозна компания от 3 бебета и една кака и добре че бяхме в къща извън града с голяяям двор,бебетата спяха на обед по 2 часа и половина на въздух,за съжаление бързо свършиха дните но живот и здраве се каним и на зима да отскочим за малко до там!Само дето след Трявна бяхме в Русе и то в най-големите жеги ,но Радито ги преглътна стоически ,а за малко успяхме да се видим и с Фили Heart Eyes
а иначе Радостинка си хапва като добро прасенце и готови пюрета и моите творения че и суче и нощем още ми се буди да я кърмя Shockedсамо попарата нещо не я долюбваше но от скоро и нея я прояде,а и държи да пие от обикновена чаша водата,голям е майтап!

# 259
Добър вечер!
НВ страхотно местенце.
Коконка добре дошла при нас след хубавата почивка.
DesiT и ние бяхме в събота около обяд на Соколския манастир и кръстихме малкия. Мина много добре, Боби му беше интересно, попа като четеше и той си поставяше ръчичката върху текста му, явно го проверяваше дали си го знае. Опишка църквата преди да го топнат за всеки случай да не е капо и после се размаза в ръцете на родата. Беше зашеметен,че е звездата на деня и хич не се сети за мен, а аз си починах. По едно време дядо му забеляза,че човека има и зъбче ,та и това поляхме.
Лека нощ от мен!

# 260
Добро утро!

Габи, честит рожден ден!  bouquet
Много здраве и подаръци днес! Hug
Весел празник!

мимозкеHug

духчо, честито християнче и озъбване Grinning
Давай снимки!

Може да се каже, че едва оцеляхме в тия жеги, добре че им се видя края Close
Сама съм си в темата, още ли спите? Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 08:00 от Фили

# 261
Честит рожден ден на Габи и от мен. Пожелавам ти да плуваш в море от любов!
Фили снимки по-късно,чакаме фотографа, че нашия фотоапарат малко го построших Grinning.
Хубав ден от мен!

# 262
Габи,честит рожден ден.Пожелавам ти здраве,щастие и всичко,което си пожелаеш да се сбъдне.

Горско духче,честито ви християнче и зъбче. Heart Eyes
Илия в събота се сдоби със столче за хранене и сега седи с нас на масата,докато ядем.Утре сме на консултация и ще ни бият най-накрая хепатитната ваксина.
Да се похваля вчера пишка 3 пъти в гърнето. Simple Smile

# 263
  • На едно ветровито място...
Привет!
Честит рожден ден ,Габи!!!!!!!  bouquet
Много щастие и любов в очите и сърцето!!
  bouquet

Добре дошли на завърналите се ,озъбилите се,и на всички месечинковцци днес ! Heart Eyes
Ники почна да ме побърква вече-все на ръце иска да заспива,и като заспи след 15 мин се събужда с рев като види че е оставен в кошарката... #Crazy newsm78 Ужас.Голям глезльо.Ама аз като не мога да търпя да плаче и го взимам.. Whistling
оооохх

# 264
Честит рожден ден Габи  bouquet  bouquet  bouquet. Желая ти всичко най-най-хубаво Hug
Честити християнчета, зъбчета и месечинковчета Hug
Ние се завърнахме за малко, бяхме на моето село Друган на чист въздух и си изкарахме страхотно, по цял ден навън Simple Smile А какво ще правим като дойде зимата Crazy
За интелектуалните способности Боби си подава ръчичката за здравей, дава си и двете ръчички за гуш, прави боц Grinning, всяко детенце си се развива индивидуално Hug
И нашето кръщене се очертава за догодина, заедно с баща му, че и той не е кръстен. Аз и брат ми-близнак сме кръстени на 3м и 19 дни.

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 10:50 от matza83

# 265
Лъчезар вчера се шляпка в басейна 1-2 часа, направихме кратко клипче,ето го Simple Smile

http://la4ezar.multiply.com/video/item/1/SL740088.AVI

Здравйте,
ох напоследък мойто пате хич не иска да яде...тия жеги я съсипват явно  Cry
Светлушка, много е сладък Лъчко в басейна, ние го имаме същия, но Яна не може още много добре сама да секрепи седнала. С всеки изминал ден обаче закрепва и с коро ще се възползвам и аз от стол1е за хранене, защото така на крака е някаква луда работа и голяма плесканица  newsm78
Днес е малко по-прохладно. Приятни разходки!!!

# 266
  • Пловдив
Честит Рожден Ден Габи!!!   bouquet
Все така широко усмихната и щастлива!!  Hug

~Тониси~, поне си гушкаш детето и така можеш да го приспиш (нищо че вече доста си тежат). Михаела вече абсурд да я гушна и да я приспя на ръце. Много странно е приспиването при нас - лягам я на леглото по гръб, тя се обръща, изпълзява и се качва права. Свалям я долу. И отново така .. и така ..и така .. безкрай ...докато капне от умора  Tired Често и пея, уж да се кротне в леглото и да ме гледа в устата. Понякога върши работа. Но задължително трябва да е в нейното легло. Никъде другаде (още по-малко в сгушена в мен) не заспива.
Малко ми е тъпо така  Sad Но и аз като цяло необичам да ме гушкат. Само че сега искам да се гуши, пък тя все се измъква да шава ..
Горско духче, честито християнче и зъбче  Hug
Стелли, честито столче! И браво за успехите ви с гърнето.
Моето дете няма да е от ранноползващите гърнета. Свекито подари едно гърне - да я пробвам. Ами тя едно че неможе и неиска да сяда на него, ако я понатисна реве, веднага изпъва крака и става .. как ще се отпусне да свърши някоя работа!?!
Тъй че зарязох идеята за гърне Simple Smile

# 267
Ханна,то и Илия не искаше в началото на гърнето.Но от няколко дни се е изринал от жегата по слабините и го държа без памперс да минават по-бързо.Мазах ги с Бочко,но не се махат.И за това по-често го слагам на гърне,а и горе-долу научих кога пишка.Но не ми е фикс-идея,когато се научи тогава.

И ние много странно се приспиване.Слагам го до мен,той си гушка възглавницата и започва да се върти наляво,надясно докато не се умори и заспи.
И в тази връзка вашите мъници имат ли си играчка, с която заспиват?Или е още рано за такива неща.

# 268
 И Деян се обрива в гънките на ръчичките,явно от потенето и слънцето.Като го мажа с Бочко за 3-4 дни минават.
За Пловдивската среща -тъй като вече ходя на работа до15.00ч, ще мога да се включа,ако е в следобедните часове или ако е през почивните дни.Мястото къде предлагате да е?

# 269
Ние се завърнахме благополучно след три седмици на море.Последната седмица ни хвана летният вирус но като цяло и се отрази добре Simple SmileСрешнахме се с  Mелиса и малката Яни- голяма красавица Hug Ще се наслаждавам пълноценно на последната седмица в бг за тази година.
честито на всички които имат повод за празнуване днес Hug

Общи условия

Активация на акаунт