Сладурковци и сладурани са нашите ЯНУАРЧЕТА засмяни!

• 14 531
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
Честит рожден ден на Габи!  bouquet

Горско духче, честито християнче.  bouquet

Деси, страхотен избор за возило. Честито!

Мари, Мимозе, Коконка, добре завърнали се! Hug

Хана, и Калина е така със заспиването. Никога не е искала на ръце или пък да се гушка. Предпочита си сама в кошарата. Rolling Eyes А Ники и досега обича да се гушка....мъже  Crazy Whistling

И така...смятам да полегна сега малко. Crazy

# 271
  • Canada, ON
Честито на празнуващите!

И аз да се отчета със зъбки. Вече наричам Джулия "Зъбатка".

Да кажа за жегите. То сега при нас е прохладно, но като бяха големите жеги, бях писала - Джулия се обрина по вратлето и нито от Бочко, нито от Лансинокс минаваше. Напудрих я с бебешката пудра на Нивея и й мина. И въобще, откакто почнах в жегите да я пудря, не се е обривала. Слагам пудрата след баня, след като я намажа с крем, с помощта на малка тензухена кърпичка, може и с марличка. (Пробвах с памук, но остават влакна.) Пудря гушката и всички свивки - под лакътчетата, под коленцата... Ако искате пробвайте. При мен имаше ефект.

# 272
мари, добре сте се завърнали! Simple Smile

коконка, вие също!

Дарена заспива сама или в нейното, или в на брат си леглото, те са почти еднакви.
Но като няма никой в стаята, или поне не го вижда.
Иначе не става.
Иначе обича да се гушка, но не и като ще спи.
Брат й и той не обича и не може да спи с друг, абе кви деца  Rolling Eyes

# 273
Здравейте и от мен! Честито на празнуващите!  bouquet  bouquet
А за пъпчиците - и ние имахме от жегите,но и ние се оправихме с пудра.И сега слагам винаги след баня под мишниците,на дупето,на свивките,на гушката... и нямаме нито пъпчица,нито подсеченко някаде. Така че горещо го препоръчвам

# 274
Здравейте !

Като чета само как всички се завръщат от почивки  се сещам че лятото си отива и ми става тъжно .Много обичам лятото и понеже тази година не отидохме на море заради Теди , чакам с нетърпение другото лято .

Хана за заспиването и ние сме като вас .Само в нейното си легло заспива , а като ходим при бабите и носим сгъваемата кошарка ( то досега 1 път се е налагало де ) . Заспива с възглавницата , подмята я докато се умори и заспи , за около 10 мин. е готова , а понякога и веднага заспива след като я нахраня ( около 20-20.30ч).

Има ли още беззъби бебчета като нас ?  Засега никакви симптоми  newsm78

П.П Честито на всички месечинковци , рожденници ,на завърналите се добре дошли и на новите мами също ! Hug

Честито на Деси за новата кола ! И на мен моя мъж ми купи - тойота корола ,но не съм се похвалила ,защото още не мога да я карам .Другия уикенд смятам да карам опреснителен курс , а таткото ще гледа бебока . А то взех че се похвалих май ... Ето една почерпка :   party023

Лек ден  Hug

# 275
  • до една звездичка
Привет и от нас! Дано тази седмица е по-прохладна от всички досегашни  Praynig

Добре дошли на всички летовници и пътешественици  Hug
Габи, честит рожден ден!  bouquet

matza83, големи сте сладури на снимката Simple Smile

Ние пък имаме нов номер в програмата - не стига, че ми е трудно и без това къпането (водата в коритото много ни се услажда), ами от няколко дена искаме да се обръщаме по корем вътре Crazy

Момичета, все се канех да ви питам за Панадола...Аз вече два пъти давах на Стела, когато проявяваше някакви симптоми като от никнене на зъби: беше неспокойна, плачеше, не искаше да спи. Оказа се, че не са зъби, явно, и в тази връзка, исках да ви питам, дали е опасно да се дава от лекарството така, превантивно? Все ми се иска да избягвам да давам лекарства излишно, но като я гледам, че се мъчи... Sad

# 276
  • Карлово
Дега, за зъбките една приятелка дава Дентокид /и Фили май беше споменавала за него/ и е мн доволна, хомеопатично е май.

# 277
Здравейте!
Честит рожден ден, Габи!

При нас е страшно. След като в четвъртък Нели, вдигна температура - 38.5 и до събота не я свали, почна да пие АБ Sick Казвам ви, чувствам се отвратително Sad докторите казват, че зъбите я мъчели. Гърдичките и са чисти, гърлото-добре, няма кашлица, няма сополки... От вчера на обед вече няма Т и е по-добре. Днес вече се смее, играе, закача се, но до четвъртък ще пие лекарства. Дано с това се приключи въпроса и ако ще избиват горните зъби, да избиват по-бързо, че се измъчихме - и тя, и всички около нея.
И сега не иска да яде нищо друго, освен кърма. Стиска устата още щом ме види с лъжицата. Горката, мисли си, че пак ще и наливам в устата я панадол, я сироп, я АБ Tired Голям зор е това даване на лекарства. Баща и я държи, аз и отварям устата, тя почва да плюе, да и се гади......ужасно е....Не може без това, но само дано да е рядко!
Хубав ден на всички! Hug

# 278
..........................дали е опасно да се дава от лекарството така, превантивно? Все ми се иска да избягвам да давам лекарства излишно, но като я гледам, че се мъчи... Sad

Дега ,  то съдържа парацетамол ,който е вреден за черния дроб .Един лекар ми каза да не прекалявам с парацетамола ,понеже аз пиех за глава като кърмех . В тази връзка аз избягвам да давам , само в краен случай ( досега не ми се е налагало да давам ).

# 279
Привет и от нас  Hug

сори за малките букви, но цедя и пиша та така - извинена съм.

миша е страшен буболечко  Hug

верно ли дентокайнд е хомеопатично? аз давам калгел.

не знаех че трябвало подарък на кръстниците... Embarassedние нищо не подарихме...момичета вие подарявахте ли?

и последно, микки ти ли беше много задобряла с пазаруването в редута? може ли някой да ми помогне че нищо не разбирам, а понапълних кошницата вече. по телефона ще е най лесно и бързо. аз ще се обадя ако някой се съгласи да ме консултира.

# 280
Nivea, дентокинд е хомеопатия, да.Аз съм доволна.

На кръстника на Пресил нищо не съм подарявала Rolling Eyes

За редута не мога да помогна, щото и аз не знам френски и една мацка ми поръчва нещата.

# 281
благодаря ти фили  Hug

ама нали някой който поръчва ше се обади да ме светне как става номера, че много хубави неща има.

# 282
да питам нещо за овесените ядки - днес видях в магазина овесени трици. та въпросът ми е дали това са смлени овесени ядки и мога ли да давам на Емо от тях вместо да си меля овесени ядки? или са нещо друго?

# 283
 Здравейте отново, Hug Hug Hug Party Party Party

lusesita , малката Мими е добре - днес е водих на консултация и кантара показа 7,400 кг.
Не е от дебелите бебенца и малко се притеснявам .
Не, че искам да е слонче , но ми струва, че поне 8 кг. трябваше да е вече .
Иначе всичко е наред . Обикаля целия апартамент с проходилката и има две зъбчета . Май вече излиза третото .

Аз приключих почти с ремонта , само чакам новата кухня , която си поръчах - нали затворих северната тераса и там правя нова кухня .
Малко промяна в къщи ми се отразява доста добре, въпреки , че ние миналата година след основен ремонт се нанесохме .

микки , задължително трябва да дойдеш  Peace както и всички останали, разбира се  Peace

Ханна , slan4ogled , радвам се, че идеята за срещата се приема добре .

DesiT , Честита кола . И без аварийно шофиране .

И моя мъж ми е обещал скоро нова количка, та  си чакам края на годината за което .
Че аз с тия ремонти ... все нещо правя у нас ... и все пари харча ...

Габи , честит рожден ден.   bouquet

Горско духче , честито ви християнче и зъбче.

~Тониси~ , как си ти ?! как е на морето ?!

Мари, Мимозе, Коконка, добре завърнали се! Hug

# 284
благодаря ти фили  Hug

ама нали някой който поръчва ше се обади да ме светне как става номера, че много хубави неща има.

Аз не знам  френски ,но поръчки мога да правя . Ако все още не си успяла пиши ми да ти пратя телефон ,на който да ми се обадиш . Peace

Общи условия

Активация на акаунт