Сладурковци и сладурани са нашите ЯНУАРЧЕТА засмяни!

• 14 630
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Фили, благодаря ти - простичко било  Hug

Не препоръчвам Дибо - ние взехме комплект Настроение - е, втори път не бих: ужасно качество. Комплекта беше около  1500 лв, а не струва.

Момичета какво мислите за хомеопатията? Аз в момента я пробвам с бебо и не зная...

А какви играчки имате сега в тази възраст?

# 91
  • пред екрана
ПРИВЕТ!
От доста време не съм писала, но се наложи да останем принудително на гости в Хасково. Приятел на мъжа ми без да иска ни удари отзад  и се наложи да останем с колата там, докато я поочукат и все още сме без задна броня, но поне само с това се разминахме. Praynig

честито на малките сладурани спечелили конкурса и на новите християнчета

Криси си похапва с апетит и от една седмица му давам и попара - с обезсолено краве сирене, малко краве масло и сухар, захар не слагам. Веднъж му направих с пълнозърнест сухар вместо с пшеничен и не му хареса никак. Иначе като сме си в къщи му вземам детска кухня. При нас 1 група е от 3 до 6 месеца и е 1 ястие - зеленчуково пюре. 2 група 6-9 месец -същото пюре +супа - през ден месна, /от нея му се гади/
но не е добре пасирана и много рядка и аз още му вземам 1 група. Посъветваха ме да сваря месо /пилешко избрах/ и после да го пасирам с малко от бульона и да го замразя във формички от по-големи бонбони Фигаро например. Та сега през ден към зеленчуковите пюрета от кухнята добявям по една месна бомбичка. newsm10

За 6-те точки милото по-рано се сещаше сам, а сега само като го подсетя, иначе си прави пас, но не се оплаквам помага ми. Wink дано е така и занапред!

# 92
Здравейте на всички  Party
До сега ви следях само от "балкона", но тази вечер докато ви четях и гледах снимки на бебоците ми направи впечатление, че почти всички седят сами, знам че няма за какво да се притеснявам, но слагам Виктор от началото на 6-я месец да седи, но все още не може сам, нормално е нали Thinking

# 93
Ето ни е нас, аз вече мигам на парцали, но преди да си легна, ще кажа 2-3 думи по въпросите.
Алекс, и аз го ударих през просото, в един ден дадох глутен , сирене и краве масло...Чудя се обаче с какво да редувам попарата, кус-кус не ме устройва, по-скоро си мисля за някое кремче, и по-точно нешесте, според вас от кога мога да давам и какъв вид, как да го приготвям?
За пюретата, на Гербер най-ме устройват като консистенция, Мариянчо също. Wink и са наистина вкусни, детето ги приема много добре.
Леглото нашето също става на юношеско, въпреки че при размери 120/60 е малко излшна тази функция, защото няма да го ползваме дълго. То не някаква  е марка, купихме го за 100 и нещо лв., не помня точно, от Плевен е, обикновена кошара с решетки от двете страни, таблите към краката и главата са прорязани и горната им част, която всъщност държи решетките, може да се маха и остава обикновено легло. Аз съм доволна, не заема много място и е много симпатично, освен това може и да се люлее, но Мърко това никога не го е вълнувало.
Еми казах, каквото имах да казвам...
Лека нощ!

# 94
Честити месечинки на Дарена и всички други който днес празниват и тъй като вече в бг е 19, честито на тези който са родени на 19.
Sun_Shine наитина няма от какво да се претесняваш. Всички бебета се развиват различно има и много други тук който още не сядат стабилно, а и такива който вече пълзят като буболечки и стават на крачета.
Моята Мона от вчера си вири здраво дупето. Като я слагах да спи като започна едни упражнения, имах чувството че докато не пролази, няма да заспи Laughing Днес цял ден се дупи, ама не и идва на ум да се повдигне и на ръце, само дупето подмята налява-надясно.
Да се похваля. Имам си нова играчка - фотоапарат и вече два дни разучавам какво може да прави. Търся функция да гледа деца, ама още не съм я открила Laughing, иначе всичко друго може. Ето и малко материал от новия апарат, много му се кефя Laughing http://www.snimka.bg/album.php?album_id=269078&pid=7025644
Вчера ходихме на един парк с езерце, но имаше страшни комари и моето момиченце е много нахапано, най-вече по лицето. Как са му изпили кръвчицата гадовете #2gunfire. като я погледна и жал ми става. Не очаквах че ще има посред бял ден толкова много и забравих да взема мрежата за количката Embarassed

# 95
Добро утро
Невенска, приказна е тази Мона! Направо ми пълни сърцето с тези буйни коси и красиви очи  Grinning
Sun_Shine, и моята Никол не седи стабилно дълго време, трябва да е подпряна. Не лази добре, само се изправя на колене и ръчички и така се люлее напред и назад. След това се засилва и скача като жабче и после пак започва да се люлее. Като иска да достигне нещо се придвижва назад или се претъркулва няколко пъти докато достигне набелязаната цел. Като й подам ръце се набира до седнало, а след това и до изправено положение, но стои на пръсти. До скоро си стоеше на цяло ходило, но сега вече е готова направо за балетното училище.
Ние днес отново заминаваме и ще се върнем след седмица. Лек и прохладен ден на всички!

# 96
  • Пловдив
Добро утро!
assydi, страшен апетит  Crazy  Hug
*dega*, това за месеца+10 дни за пръв път го чувам  newsm78  Crazy И аз нямам търпение да и давам вече някаква закуска - кус-кус, овесени ядки .. и т.н. Михаела доста си похапва и имам чувството, че сутрин до обяд стои гладна ( и как няма като започна пак да се събужда в 6.30  ooooh! ) Само кърмата не я засища май ... Аз плодово пюре не винаги давам. Нещо незнам защо плодът във вид на пюре не ми се нрави  Crossing Arms Да порасне още малко и да започва пресните Simple Smile
nevenska, честит фотоапарат! А Мона е страхотна!!! Толкова изразителни черти има!!!  Heart Eyes
Sun_Shine, не се притеснявай, че не стои сам седнал. Моята също не съм я виждала да стои седнала без да се подпира или напред или настрани. Моментално тръгва напред по корем. Може би защото яко пълзи и не и се стои на едно място  Crazy

# 97
Само да кажа "Добро утро"...
Цял ден ще шетам, че бомба е паднала...
А Мона е просто страхотна, с чиста съвест съм гласувала всеки ден за двете с Джулка. Радвам се много, че спечелиха  Heart Eyes
Лек и прохладен ден ви желая, особено след като бяхме няколко дни на гости в плевенско (не се диша бе хора)... как виреят тези бебчовци на тези жеги? Аз просто не смея да се оплача, че ми е топло. И не знам какво ще правим като се преместим към София пак, май съм отвикнала от топлото  newsm78

# 98
Nivear, точно и аз щях да питам като теб с какво си играят бебчетата. Simple Smile

Аз последно купих ето тези блокчета:
http://dwellshop.com/b2c/ecom/ecomEnduser/items/xt_itemDetailNF. … &bulkexists=0

Меки са и дрънка нещо вътре. Той си ги осмуква порядъчно, а ако ние си играем с него му ги редим на кула и той ги бута и е много горд от себе си.  Laughing На мен ми харесва, че се перат.

Момичета дайте и други идеи за малки играчки, на които малчовците се радват?

Иначе бебо пълзи доста упорито и стига където си е решил без проблем. Laughing  Все още е обаче т. нар. combat crawl, сиреч по корем, а не на четири крака. Не седи обаче хич стабилно, само ако е в мен.

# 99
Май само аз не мога да отворя снимките.

# 100
Добро утро !

Sun Shine и Теди още не може да сяда сама .Предпочита да е по корем , търкаля се, лази , надига дупето и от време на време се подпира и с колената , а за изправяне въобще не се сеща .

Нашето легло е 70/140 на Дибо и става на юношеско , но решетка има само отпред и обиколниците едвам се крепят .Този който е на гърба по средата е увиснал и все слагам някаква възглавница .Сутринта гледам в първия момент ,Теди я няма , а тя се навряла под обиколника и спи.

Nivea в момента си играе с гумени , няколко от еко плюш ,една найлонова книжка и топка .С топката е много интересна как я върти с краката.

Дега , поздравления , аз вече 2-ри ден се мъча да взема урина ,но с неуспех .Сега заспа и остава за утре .

Днес Теди става на 7 месеца ,да почерпя :   party023 newsm38

Честито и на всички бебчета които също  днес имат месечинка !  bigdance2

# 101
  • Карлово
Ето "малко" снимки от сватбата на девера в събота. Със всичките му традиции.

Ангел вече пълзи "войнишката", т.е. влачи се по корем. В момента се "карат" с Мартина за няколко диска с приказки. Преди малко пък го учеше как да си отвори едно чекмедже. Въобще купонът май тепърва предстои  Laughing
Има си и наболо зъбче, но още не се вижда много хубаво. Тия дни ще е.
Днес ме консултация, ще му правят манту, че няма белег от БЦЖ-то. По-късно ще пиша и за кг-те.
Хубав ден!

# 102
здравейте и от мен!
атти - много са готини тези кубчета, но за сьжаление не сьм виждала тук такива

иначе сияна си играе много седнала с една мека топка и мека книжка, само дето като падне и не може да стане самичка Embarassed
харесва и килимчето на чико-горска приказка- ние сьщо сме много мьрзеливи не пьлзим, само се дупим напред назад и се изтласкваме назад Embarassed Embarassed

снежи - честито на теди  !  bouquet  честито и на всички месечинковци днес  bouquet  bouquet

еви    и аз не мога да отворя снимките- по скоро не мога да ги видя големи- някой знае ли как newsm78

а ето една снимка как ядем царевица

# 103
Здравейте и от мен!
Аз пък да се похваля имаме си ново зъбче  tooth tooth tooth tooth toothИ така вече имаме цели 5 - два отдолу и 3 отгоре Simple Smile
А относно сиренето и аз давам изкиснато краве и много се кефи на попарката,но отказва да яде всякакви зеленчуци. А преди ядеше  newsm78 Не знам какво да правя ,на маймуна заприличах и не яде и това е.Добре че не отказва попарата и всички мои измислици с плодове, чееееееее

Честито и на месечинките днес   bouquet  bouquet  bouquet

Лек ден на всички мами

# 104
Здравейте и от мен
Илия също е от мързеливите,още не пълзи,нито се изправя в леглото.А и хич не обича да е по корем,почва да мрънка.
Иначе си играе седнал.Давам му гумени играчки предимно,но той предпочита повече дистанционното и телефона.
Жужу,аз съм виждала такива кубчета по интернет-магазините,като се сетя откъде точно ще пиша.

Честито на месечинките днес.

Общи условия

Активация на акаунт