69 БГ мацки в САЩ въздишат по Майкъл Фелпс!

• 17 104
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
Хех, ю мейд май дей  Laughing
А аз се чудех на мераците и подмятанията на мъжа ми да сме вземели някоя колица за 1-2К, да се поуча с нея и чак после да атакувам нашата..

Преди ме питахте каква кола ще намажа. Ми нашето си Мицубиши, то няма 3000 мили още, затова ме е страх, нали ме разбирате.. Laughing

# 166
Абе Еви, страх лозе пази , мацка... докато пазиш новата колица дано опазиш и картона си, че ония чакали застрахователите само това чакат и после душа ти яка и гърба на мъжо ти - ще плащате като попове... то е ясно, че му е жал... и не е лоша идея, да си вземеш някой таралясник за да не му се  притесняваш, НО карай и гледай на 5 страни, че  тая страна без кола е т вор....абе тва бебе и то се бута да пише Grinning ... кога проговори, кога поиска и да пише!

# 167
Ху-ху... Ева... аз таковата поведена от светлия ти пример се стегнах и на кОрмуване отидох вчера, но ме скъсаха...
Много хубаво си карах, ама бабето подло- като влязох в паркомястото ми вика "Я, покажи сега какво ще направиш, за да паркираш колата безопасно по нанагорнище с бордюр?" (по разбираеми причини из ФЛ няма много нанагорнища) и аз много доволно врътнах волана наляво, ударих ръчната и и викам "Е, те това ще направя!".
So far, so good, обаче, на излизане не изправих хубаво гумите, правих се, че се оглеждам за други коли, но истината е, че изобщо не гледах конуса, намиращ се вляво зад мен и го съборих защото някак си го настъпих с предна!? лява гума по основата- което не беше много правилно от моя страна, но и не беше честно от тяхна да му завират някакъв дървен кол, за да стърчи и да губи равновесие от най- малкото побутване (знам, че говоря, глупости, но нали винаги трябва да съм права...).
Ще споделя, че бях обула 2 различни чорапа- това суеверие не ми помогна... а слава богу- сутринта сложих ягодов ароматизатор в колата, че предвид напредващата ми бременност положението с газовете беше много зле... та едвам се сгънах да седна беззвучно  Joy hahaha...
Пожелайте ми успех, защото в четвъртък съм пак на изпит... писах се в четвъртък, за да мога да ида и в петък, ако се наложи...

Кейси, радвам се, че всичко мина леко!!!  Peace

# 168
..i do dnес не знам какво баш значи "минал сезон" на синя т-шъртка с бяло знакче найки горе в ляво..или на червена рокля с 3 сини канта..
*
карам от 10 години, преди 3 седмици забих хондата на заден на един паркинг в трък с желязо отпред,пукна се едно дето не го знам как се казва,таткото на децата порони сълзи,мина му..случват се подобни неща,много по-често отколкото ми се иска,но определено е добре да си с по-ниско,отколкото с по-високо самочувствие като караш..

# 169
А ти как взе книжка, като гледам сега се учиш да караш!  Mr. Green
Не съм казвала, че съм взела книжка, само листовките, които ми осигуряват т.нар. instruction permit. С него мога да (се уча да) шофирам колкото си искам*, стига до мен да има пълнолетен шофьор..

* Следващите 12 до 24 месеца, но не смятам да чакам толкова.

Ех, наистина действате успкояващо.. Вече не се чувствам като кръгъл идиот, който никога няма да излезе на път..
Софко, късмет в четвъртък! Че и бременна, браво, браво!

# 170
Аз съм недоразбрала нещо за книжката.  Blush Като се понапъна сега, се сещам, че наистина за листовки ставаше дума.  Sunglasses
Наистина ли дават до 2 години да се учиш да караш?! Това е точно за мен. После ме късат, пак листовки и пак 2 години учение.  Sick Иначе имам бг книжка от 16 години.  Embarassed

# 171
за феновете на Джамбурето

http://www.gymbohaven.com/gymbohavencolumn.html
http://gymbofriends.com/forumdisplay.php?s=d0faeaba5f6b9665746da … 7998985a&f=17
--->>> освен всичко напомнят за разпродажбите   baby_neutral

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 04:34 от Agent Provocateur

# 172
 Joy sofko ка не я е било срам тази бабка начи......да не пусне обгазяваща бременна с 2 различни чорапа  Laughing Успех в четвртык!
Агент джуниыр да не говори вече?!?!  Shocked
Флоридчанки дръжте се, дано ви подмине

# 173
Агенте спешъли фор ю

# 174
Ееее, Пингвинче  Hug - пропуснала съм историята за канонизацията и героизацията на МФ!

А Джуниърчето крещи бабабабабабабаб и баба му ще се пръсне от гордости кеф и само отвреме на време с половин уста и вика: "Кажи ТАТИ, Анджи", майката вече никой за нищо я няма  Mr. Green

# 175
майката вече никой за нищо я няма  Mr. Green

ти нали свърши основното, какво се пениш сега.. Laughing

# 176

ти нали свърши основното, какво се пениш сега.. Laughing

... аз кралицата-майка ли съм или кво  Mr. Green и се пеня и с крак тропам, мдам!

... като сме заговорили за детски дрешки я  ме научете вие как пазарувате, че аз се назлъндисвам, мисля с какво да съчетая, блещя се на странни размери и на 10 мин ми е писнало и съм зарязала...

# 177
Айде от мен едно винце! Черпя, щото днес яко кикнах асс и накарах тази, която ме обиди (много гнусно, някой ден ще разкажа), да се върне и да ме целуне отзад. Яко чувство!  Twisted Evil

# 178
Хиър, честито! Чакам обаче разказа...

софко, успех!

Ева, никак не се притеснявай за карането... аз кормуването го взех от първи път, но 2 седмици след това се нанесох в стената на хотела, в който работех...на всичкото отгоре докато се наканят да го поправят и аз да платя по- тънко, взех, че напусах, та си платих като поп ooooh! Добре, че бях със голяма стара кола, на която нищо и нямаше, освен леко пукнат фар Shocked

Агентке, от няколко месеца ЕйДж на всички казва баба, а онзи ден като беше с баба си не искаше да стои при нея...дано скоро малкото Агентче се поправи и подобаващо да се отнася към кралицата-майка  Laughing

за детските дрехите- на око пазарувам, размери не гледам, ако ми харесва взимам после му мисля за съчетания, в резултат на което ЕйДж има дрехи за 3 деца...

----
казвала ли съм ви колко мразя да сгъвам пране - 4 перални днес, пета се суши и 6-та се пере Crazy... и дрешника подредих и сготвих, направо super woman съм днес  Simple Smile

----
да си сверя часовника- хамърите с мръсни дрехи къде стоят- дрешник, баня или перално?

# 179
Анет, браво на теб! А как преценяваш кой номер да вземеш? Аз идея си нямам колко може да е пораснал до тогава.  newsm78

Агент, аз влизам и започвам подред - cute and cuddly, cute and cuddly,  Laughing и така докато събера за 2-3 месеца дрехи - за половин час макс съм готова. Размери купувам на око, ама май не работи системата, защото вече се е налагало да връщам.

Общи условия

Активация на акаунт