69 БГ мацки в САЩ въздишат по Майкъл Фелпс!

• 17 100
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
Само се оглеждай, че една паркирала мацка се нацепи в събота в една бебешка количка. Само пръчката на количката се изкриви... Мацката обясняваше на всички, че се забравила да се огледа.  #Crazy

В мен се нацепи една такава веднъж, не ме била видяла. То мен хубаво не ме видя, аз карам малка кола, ама барем да беше видяла яркочервения светофар пред който бях спряла  Crazy. Аз съм отнасяла ограда, а мъжа ми от объркани педали беше влязъл в едно перално помещение.

бенсън, с теб сме от една порода. Мразя да сгъвам пране със страст, предпочитам да чистя тоалетната  Rolling Eyes. Кошът седи в единия ъгъл на гардероба.

Брях, каква хубава снимка на малкото агентче  Hug

# 181
Точно преди 2 месеца докато разхождах Елла из квартала гледах една мацка как  от нейния драйвуей вместо да даде заден за да излезне на улицата  взе че тръгна бавно напред и си влезна в гаража барабар с вратата. Реакция никаква нямаше ,имаше 10 сек да спре возилото  но явно нещо се е панирала.Ужасен шум се вдигна ,това да избуташ 2ен гараж не е лесно.Аз ей така разбира се Shocked.

Аз за моя драйвинг рекърдс ... или лошо или нищо Mr. Green

Чакайте да ви покажа какъв Емайл получих снощи от моя мъж  който се опитвал да преведе буквално от англ. на бълг.  с някакъв уебсайт.Щях да се спукам от смях! Joy
 Работата е много деен укрепителен. АЗ пропускам ти така много. АЗ ще викам ти страничен. До my любов

За да не се чудите превода е : Много е бизи в работата.Липсваш ми страшно много.Ще ти се обадя  по късно.До....

# 182
пазарувам по качество и цена,само по намаления (иначе хич и не гледам)
отдавна съм тук и знам че  детските неща слизат до под 5 кинта ако ги почакаш ,но аз и не съм особено капризна ,т.е спокойно преживявам без "оная кют лилава рокля на бели цветя за 50 кинта" Laughing ; купувам година напред (ако е предния сезон),ето преди 2 седмици в колс облякох ния изцяло с 5 и 6Т летни неща за няма 20 кинта, рокли купувам с по 2-3 пръста по-дълги,обувки-следв.номер...ако случайно са малки като им дойде времето(случвало се е)-в кюпа за подаръци,затова и не махам етикети преди да е проверено че става..Ния има гуменки до гимназия,имаше зловещо намаление на скечерс за по 4.99,купих 5 поредни ката,износи 2 (пример)
купувам бълк,съчетавам после,ако е мноооо зор докупувам (1 път се наложи,жилетка за особено офиц.рокля за ния)
Условие за това е- 1.да мразите да пазарувате  ,  2.да имате място къде да трупате и 3.да не се разстройвате че синята дюс т-шъртка е "минал сезон"(което така и не ми е ясно, както казах). 4.да не ви е проблем да купувате летни рокли като навън има 3 метра сняг
*
бтв аз така процедирам и с подаръци,храни,дрехи за нас и пр.-? на нагласа и омраза към пазаруването..
*
близка моя с тоя метод си изкарва хляба,продава на ебей,заедно изровихме джамбури през март,направи 340 кинта за 1 седмица Laughing
*
ха Агентчето сменило черния колан с роклА Laughing

# 183
специално за Агентката -

За часовник на Бенсън - кошът с мръсните дрехи е зад вратата в спалнята в едната къща и в тоалетната при пералнята в другата. А сега познайте коя къща къде е  Laughing

Анет, ама така не се ли оказваш с повече от колкото имаш нужда? Моят лимит е $8 за топ и $15 за ботом, за обувки до $30 бих дала, щото са важни да са удобни, но купувам най-много 2-3 чифта. Сега изкара лятото бос и с 2 чифта сандали. Обаче... имам и много добра "сестра по закон"  Mr. Green, която редовно ме снабдява с прекрасни дрехи от племенника.

# 184
Бенс, аз имам три коша и са всичките в дрешника.

БизLaughing

# 185
Juturna, Биз и Хиър, мерси Hug
и моите са в дрешника, но вчера докато чистих се замислих дали там им е мястото...

сега кажете от къде да си вземем тази тениска Simple Smile

# 186
Да се запиша и аз.
Имам един кош, който седи до душа в банята. Не мога да се прежаля да го държа в дрешника при чистите дрехи.  Sick
А вие какво слагате в толкова много кошове? Тия с децата са ясни, "бездетните" питам.

Biz, утрепа рибата с тениска!  Mr. Green

# 187
Онлайн дрехи - 6 месеца напред, иначе са му малки; ако дойдат големи - стоят на изчакване. Миксвам и матчвам онлайн, после излиза вярно. Има дрехи за три деца и той, повече от мен, като си ходихме в БГ моите парцали бяха в едното ъгълче на единия куфар, неговите - всичко останало. Грешка, щото расте бързо и някои си остават необличани.

Кош за дрехи - нашият - в банята - хвърляш и вземаш душ; А.К. си има негов в стаята, матчваше на общия вид, но след като се прибрахме и баща му беше предекрорирал всичко и нагласил тодлър бед, кошът с мръсните дрехи замина в клозета му - не 'клозета', а дрешника, все пак. Wink

Хубава Ангелина.

# 188
Biz,ne като цяло,смятам по 10ина т=шърти, 5 ката к. гащи/поли, 5 ор со рокли за ния (i want, i neeeeeeeed a together roklq mommy,no scirts), 1 kaт крокс и гуменkи, по 2 худис -това е лятото ; случвало се е да прекаля (как да не купиш чилд.плейс т=шърт за 50 стинки),отиват за подаръци.
Голями пазари стават 2/година макс,дребнотии тук-там,но с тази методология спестявам много зор (лудостта с магазините в послед.момент че детето няма панталони,купуването в сезон и пр). Като ги извадя след 6м са като нови,съвсем съм ги забравила Laughing

# 189
Cubbit, ние бездетните имаме мъж, който носи по два ката на ден. На работа с риза, бяла тениска, гащи, панталон и чорапи. Вечер всичко това, освен панталона, заминава в коша, и се носят казуъл дрехи. Отделно, че мнооооого мразя да пера и предпочитам да имаме много дрехи и да пера веднъж на две седмици.

Снощи ходих на зелено парти, където се учих да си правя препарати за чистене от безопасни материали. Тия дни ще ги пробвам и ако чистят, никога повече няма да си купя химия от магазин!

# 190
Снощи ходих на зелено парти, където се учих да си правя препарати за чистене от безопасни материали. Тия дни ще ги пробвам и ако чистят, никога повече няма да си купя химия от магазин!

А така, я сподели повече за организаторите и за рецептите?

# 191
  • USA
Анет, много ме кефиш!   bouquet И аз понякога така пазарувам, но и доста често се прежалвам за нещо на фул прайс. Я кажете откъде купувате обувки за мъниците и от кои марки сте доволни?

Хиър, сподели за препаратите след като ги пробваш.

Нашият кош за пране е в гардероба. Затваря се коша, така че няма проблем.  Laughing

Ангелина е много сладка с тази бяла рокличка.  Heart Eyes

# 192
Ех Анете отдъхнах си , че вкъщи са ме заклеймили за "болна на тема сейлове". Като те слушам и ти си като мен - дрехите и аз така ги вземам , пък и моите деца си растат съвсем е граници ( даже са и нисички) , та всичко им става. После на Дида дрехите отиват при две по малки сладурани , защото някои са си точно като нови( ако не е успяло моето магере да им лепне някое "леке"). В Таргет 2 пъти годишно правят сейла на играчки на 75% си вземам всичко необходимо за Рд и други поводи. Ех кофти е че нямам много място за складиране, та не прекалявам , но излишък не остава - все попълва някоя дупка за подарък Grinning
Бенс на мен това ми е най-голямата мъка от цялата домакинска работа - да сгъна и гладя дрехите  Sick
Иначе напия кош е в банята ,на Матю в неговата стая .
Вики много ме разсмя с този е-мейл
 Баба , дядя , викаме на всички - мама няма , тъй че Агентката да не се тревожи не си сама . Wink "Ам, ам" се чува по цял ден като види нещо за ядене - пък не качва това дете, от толкова щтъкане насам-натам.

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 20:35 от raya_usa

# 193
Фелпспясахме, ей....сутрина по новините чух, че и по сириъл боксовете ще цъфне...'айде, залагайте къде няма да има негов лик или име...ТиПи, мей би... Rolling Eyes

# 194

Агент Нострадамус ТРЕНДСЕТЪРСКИ, но лесс - и ша въ замоля да не го съкращавате и такова... с уважение да се обръщате към мен, нъл тъй  Mr. Green

Шопингът  smile3508 ша го подпукам яко с такива дирекшънс - и аз като Джи пазарувам здраво онлайн, но трябва да вкарам от ноу хауто на Анет, че банкрутирам, да не говорим, че понеже още не се ориентирам кое е качество и си заслужава парите после връщам 75%... и винаги съм без подаръци - абе мнооо ме изненадАха тия подаръци - по повод и без повод требе подарък и що пари оставих по гифт карти!

Агентчето не ще да помирише каши никакви и още се събира в роклите 3-6 мес  Thinking Радвам се, че оценявате естетическият непрагматизъм на майка и Mr. Green

Кошовете и двата в клозета до банята и редовно вдигам от пода на спалнята, но съм заплашила със целибат ако не се поправи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

#Cussing out http://dnes.dir.bg/2008/08/20/news3303987.html

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 21:16 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт